Fiat Chrysler

Joi, 18 Mai 2017 | Industrie

Atacați din toate părțile: Statele Unite și Uniunea Europeană vor să investigheze Fiat-Chrysler în scandalul emisiilor

Uniunea Europeană va lansa o acțiune în justiție împotriva Italiei pentru că a protejat Fiat-Chrysler în scandalul emisiilor, în timp ce Statele Unite pregătesc o acțiune similară împotriva constructorului.
Miercuri, 19 Aprilie 2017 | Industrie

Fiat renunță la planurile pentru fuziunea cu Volkswagen: "Nu suntem în măsură să discutăm despre alianțe"

Sergio Marchionne a revenit asupra unei fuziuni cu Volkswagen și afirmă că Fiat își va urma propriul plan de business.
Luni, 03 Aprilie 2017 | Industrie

Germania pune tunurile pe Fiat: "Am descoperit un nou dispozitiv de trucare a emisiilor"

Ministrul Transporturilor din Germania susține că a descoperit un nou dispozitiv de trucare a emisiilor pe un model Fiat, însă a refuzat să ofere detalii suplimentare.
Miercuri, 22 Martie 2017 | Industrie

Opel a scăpat, însă italienii au probleme: Fiat-Chrysler, anchetată în Franța pentru păcălirea testelor de emisii

Franţa a deschis o anchetă judiciară împotriva Fiat-Chrysler pentru păcălirea unor teste de emisii, potrivit unor surse oficiale. Principalele vizate sunt modelele Fiat 500X și Jeep Cherokee.
Joi, 09 Februarie 2017 | Industrie

S-a dezleagat misterul: Fiat a fost ajutată de autoritățile italiene să evite câteva teste de emisii pentru unele modele

Fiat Chrysler este în centrul unui nou scandal cu privire la normele de poluare, întrucât autoritățile italiene au permis constructorului să evite efectuarea unor teste de emisii, iar Uniunea Europeană știa acest lucru din octombrie.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Industrie

După Renault și Citroen, a venit rândul italienilor: Fiat riscă să fie investigată în Franța pentru trucarea testelor de emisiilor

Autoritățile franceze vor decide dacă vor investiga Fiat-Chrysler pentru păcălirea testelor de emisii în cazul modelelor Fiat 500X și Jeep Cherokee.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Industrie

Dieselgate reloaded? SUA acuză Fiat-Chrysler de utilizarea unui software pentru emisii. Constructorul reacţionează dur: "Nu am făcut nimic ilegal"

Autoritățile din SUA susţin că 104.000 de mașini pick-up şi SUV vândute de Fiat Chrysler Automobiles începând din 2014 utilizează un software care "ar putea" păcăli testele de emisii. Amenda maximă este de 4.6 miliarde de dolari, însă producătorul susţine că nu a încălcat legea.
Marti, 03 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Sistemul de operare Android ajunge și pe modelele Fiat-Chrysler: viitorii clienți vor avea acces la aplicațiile de pe telefon

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat că va expune un sistem multimedia care folosește Android 7.0 Nougat. Astfel, toți viitorii clienți vor putea folosi aplicațiile de pe telefonele cu același sistem de operare Android.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Industrie

Efectul Trump în industria auto: profituri mai mici pentru constructori, norme de poluare relaxate şi încetinirea dezvoltării maşinilor autonome

Victoria lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din Statele Unite ar putea avea efecte negative asupra constructorilor auto, în timp ce normele de poluare ar putea fi relaxate concomitent cu o încetinire a dezvoltării maşinilor autonome.
Joi, 01 Septembrie 2016 | Industrie

Se răzbună nemţii pentru Dieselgate? Germania acuză Fiat de utilizarea unui dispozitiv ilegal pentru emisii pe Fiat 500X şi Jeep Renegade

Germania acuză Grupul Fiat-Chrysler la Comisia Europeană că utilizează un dispozitiv care permite oprirea sistemelor pentru tratamentul emisiilor într-unul dintre motoarele sale diesel, potrivit presei locale.
Marti, 30 August 2016 | Tehnologie

Samsung merge pe urmele Apple şi Google: Grupul Fiat-Chrysler, interesat de un parteneriat cu producătorul de electronice

Grupul Fiat-Chrysler a confirmat că este interesat de un parteneriat strategic cu Samsung, companie care ar putea cumpăra divizia de componente auto Magneti Marelli.
Marti, 09 August 2016 | General

Grupul Fiat-Chrysler face mașini vulnerabile? Doi hoți au furat 100 de mașini FCA într-un singur an cu ajutorul unui soft

Poliția din Statele Unite a reținut doi suspecți care ar fi reușit să fure 100 de mașini produse de Grupul Fiat-Chrysler doar cu ajutorul unui soft.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Iulie 2016 | Industrie

Ce se întâmplă când vrei să reinventezi levierul cutiei automate: 266 de accidente și 68 de răniți în SUA din cauza unei neclarități

Când nu e foarte clar în ce poziție stă levierul când ieși din mașină, șoferii și cei din jurul lor sunt supuși la riscuri majore. O dovedește faptul că aproape 70 de americani au ajuns la spital din această cauză în ultimii ani.
Vineri, 27 Mai 2016 | Industrie

Fiat exclude o alianţă cu grupul PSA Peugeot Citroen: "Nu se potriveşte cu obiectivele noastre"

Fiat a negat zvonurile că va fi cumpărată parţial de compania chineză Guangzhou şi a exclus ipoteza unui parteneriat cu grupul PSA Peugeot - Citroen, chiar dacă statul francez va vinde până la 14% din acţiuni.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | Industrie

Fiat negociază un parteneriat cu Google pentru maşini autonome: "Toate discuţiile sunt confidenţiale"

Grupul Fiat-Chrysler negociază un parteneriat tehnologic cu Google, însă CEO-ul Sergio Marchionne a refuzat să ofere detalii, întrucât discuţiile sunt confidenţiale.
Marti, 19 Aprilie 2016 | Industrie

Chiar atât de uşor se face un Tesla Model 3? Marchionne: "Dacă va fi profitabil, îl copiez şi lansez un rival în 12 luni"

Fiat este pregătită să lanseze un rival pentru Tesla Model 3 dacă noul model electric al americanilor va fi profitabil la preţul de comercializare. "Copiez formula, adaug fler italian şi îl lansez în 12 luni", promite Sergio Marchionne.
Joi, 17 Martie 2016 | Siguranta

Frontul Salvării Naționale, varianta americană: zece constructori auto au convenit să ofere în standard sisteme autonome de frânare

O coaliției a celor mai importanți constructori auto din lume a convenit ca până în anul 2022, toate mașinile vândute pe piața din SUA să fie echipate în standard cu sisteme automate de frânare.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Modele noi

Grăbeşte-te încet: Alfa Romeo amână până în 2020 relansarea brandului cu şapte noi modele

Situaţia economică din China forţează Alfa Romeo să amâne cu doi ani planurile pentru lansarea a şapte noi modele care să redefinească brandul italian.
Vineri, 15 Ianuarie 2016 | Industrie

Fiat reacţionează dur: "Acuzaţiile că am falsificat vânzările nu au niciun fundament. Dealerii vor tratament special"

Fiat susţine că nu a falsificat cifrele de vânzări ale maşinilor comercializate în Statele Unite şi afirmă că acuzaţiile fără fundament vin din partea unor dealeri care vor tratament preferenţial.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | Industrie

După Volkswagen, şi cei de la Fiat sunt prinşi cu ocaua mică: au falsificat cifrele de vânzări

Grupul Fiat Chrysler este acuzat în Statele Unite că a oferit mită de zeci de mii de dolari unor dealeri pentru a "umfla" cifrele de vânzări ale maşinilor sale.

Tag-uri similare

Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia, Fiat Chrysler, Alfa Romeo Spider, platforma C-Evo, Alfa Romeo vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru