Fiat Chrysler

Marti, 30 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler speră să scape de datorii în acest an: grupul vrea să depășească Ford la profitul obținut în 2018

Fiat-Chrysler Automobiles este pe punctul să scape de toate datoriile până la jumătatea acestui an și să atingă ținte financiare îndrăznețe în 2018, cu posibilitatea să depășească Ford la capitolul profit în 2018, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo mai are de așteptat până să ajungă la profit: “Pierderile sunt tot mai mici, dar avem nevoie de volume mai mari”

Alfa Romeo nu va avea profit în acest an, după cum a anunțat Sergio Marchionne, șeful grupului Fiat-Chrysler, cu toate că pierderile constructorului s-au micșorat în ultima perioadă.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Economic

Vânzările Jeep au fost sub așteptări în 2017: ținta pentru acest an este de 2 milioane de unități la nivel global

Vânzările globale ale celor de la Jeep au înregistrat o scădere ușoară în 2017, iar rezultatul sub așteptări pune în pericol ținta constructorului care vrea să livreze 2 milioane de unități în acest an.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Industrie

Grupul Fiat-Chrysler rămâne ferm pe poziții: “Jeep nu va fi vândut chinezilor și nimănui"

Șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat răspicat că brandul Jeep nu va fi vândut sub nicio formă, pe fondul speculațiilor că FCA ar dori să cedeze compania către chinezii de la GAC.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Economic

Fiat-Chrysler vrea să ajungă la o înțelegere cu clienții săi: grupul a fost dat în judecată pentru manipularea emisiilor diesel a 104.000 de mașini vândute în SUA

Avocații Fiat-Chrysler și proprietarii mașinilor produse de grupul auto poartă discuții pentru o înțelegere în procesele privind acuzațiile de manipulare a emisiilor pentru modelele diesel vândute în perioada 2014-2016, anunță o instanță de judecată din SUA.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Investigație: Fiat Chrysler riscă amenzi usturătoare pentru că ar fi fraudat testele de emisii în Franța

Grupul Fiat Chrysler riscă amenzi de câteva miliarde de euro din partea guvernului francez pentru că producătorul ar fi fraudat testele de emisii în Hexagon, potrivit publicației Le Monde.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Industrie

Vânzări slabe: italienii anunță încă o întrerupere temporară a producției SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) va întrerupe producția SUV-ului Maserati Levante la fabrica sa din nordul Italiei, în perioada 22 noiembrie – 7 decembrie, potrivit unui anunț al sindicatului FIOM.
Marti, 10 Octombrie 2017 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler este în continuare indecis: “Nu cred că fuziunea cu Great Wall ne va ajuta să reducem costurile”

Șeful grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, crede că o posibilă fuziune cu chinezii de la Great Wall nu ar rezolva problema consolidării companiei și a reducerii costurilor.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Industrie

Strategie pe 5 ani: Fiat-Chrysler vrea să renunțe anul viitor la brandul Magneti Marelli

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) anunță că planurile sale pentru anul viitor cuprind și separarea de brandul Magneti Marelli. CEO-ul Sergio Marchionne susține că separarea și listarea la bursă a furnizorului de piese auto ar fi cea mai bună soluție pentru valorificarea companiei.
Vineri, 22 Septembrie 2017 | Industrie

Hyundai, interesată să cumpere Grupul Fiat-Chrysler? Tranzacția ar genera un nou lider mondial la vânzări

Presa din Coreea de Sud susține că Hyundai vrea să cumpere Grupul Fiat-Chrysler pentru a crește vânzările în Europa și a avea un portofoliu mai bogat de SUV-uri.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Industrie

Risc de incendiu: Fiat-Chrysler recheamă în service 494.000 de pick-up-uri din cauza unei probleme la pompa de apă

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat un recall pentru 494.000 de pick-up-uri Ram din cauza unei probleme la pompa de apă care se poate supraîncălzi și poate produce un incendiu.
Luni, 04 Septembrie 2017 | Industrie

Fiat-Chrysler exclude separarea de Maserati și Alfa Romeo: "Cele două branduri sunt imature și nu fac bani"

Sergio Marchionne a exclus separarea Maserati și Alfa Romeo de Grupul Fiat-Chrysler până când cele două branduri nu vor deveni profitabile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 August 2017 | Economic

Ce rămâne după uraganul Harvey? 500.000 de mașini distruse și reduceri de 500 de euro venite de la FCA și GM

Potrivit primelor estimări, uraganul Harvey a distrus aproape jumătate de milion de mașini. Primii constructori care iau atitudine, modestă ce-i drept, sunt GM, FCA și Hyundai.
Vineri, 25 August 2017 | Industrie

Fuziunea a eșuat, dar colaborarea merge mai departe: Fiat și Volkswagen ar putea dezvolta împreună pick-up-uri și utilitare

Grupul Fiat-Chrysler și Volkswagen negociază posibilitatea de a dezvolta împreună pick-upuri și utilitare, însă este incert dacă cele două părți vor ajunge la un acord.
Joi, 24 August 2017 | Industrie

Mărcile Maserati și Alfa Romeo s-ar putea desprinde de Grupul Fiat-Chrysler

Fiat-Chrysler analizează varianta de separare a mărcilor Maserati și Alfa Romeo, dar și a companiilor subsidiare producătoare de componente, după modelul Ferrari.
Marti, 22 August 2017 | Industrie

Great Wall face un pas înapoi: "Există incertitudini majore legate de achiziționarea Jeep"

La numai o zi după ce a anunțat că vrea să cumpere Jeep, Great Wall susține că există deja "incertitudini majore" în privința tranzacției.
Luni, 21 August 2017 | Industrie

Chinezii de la Great Wall vor să cumpere Jeep de la Fiat: "Vrem să devenim cel mai mare producător de SUV-uri din lume"

Great Wall a confirmat că intenționează să cumpere Jeep, marcă ce aparține în prezent de Grupul Fiat-Chrysler. Obiectivul chinezilor este să devină cel mai mare producător de SUV-uri din lume.
Joi, 17 August 2017 | Industrie

Chinezii nu sunt interesați de preluarea Grupului Fiat-Chrysler: Geely, patronul celor de la Volvo, și Dongfeng au negat zvonurile

Vești proaste pentru Grupul Fiat-Chrysler. Geely și Dongfeng au negat oficial orice intenție de a prelua conglomeratul italo-american. Rămân în cărți alți producători chinezi, însă nici unul cu experiența celor doi.
Luni, 14 August 2017 | Industrie

Lista de cumpărături se îngroașă: după succesul cu Volvo, chinezii au pus ochii pe grupul Fiat-Chrysler

Constructorii chinezi au primt ordin de la guvern să se extindă în afara Asiei. Primul pas major: achiziția Fiat-Chrysler Automobiles (FCA), companie curtată de cel puțin patru constructori din China.
Joi, 03 August 2017 | General

Fiat-Chrysler înregistrează denumirea "Angel": grupul pregătește surprize pentru Challenger Demon

După ce ne-au întărâtat cu Dodge Challenger Demon, americanii au în plan lansarea unui model care să poarte numele "Angel". Rămâne de văzut dacă vom primi încă un muscle-car sau dacă Fiat-Chrysler are alte planuri.

Tag-uri similare

Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia, Fiat Chrysler, Alfa Romeo Spider, platforma C-Evo, Alfa Romeo vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru