Fiat Chrysler

Vineri, 14 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler intră în parteneriat cu Enel și Engie: producătorul vrea să instaleze 700 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Europa, în următorii 2 ani

Fiat Chrysler va colabora cu Enel și Engie pentru instalarea a 700 de stații europene de încărcare pentru mașini electrice în următorii 2 ani, potrivit unui anunț oficial al grupului. FCA spune că modele viitoare precum Fiat 500 BEV și Jeep Renegade PHEV vor putea fi încărcate la “costuri convenabile” pentru clienți.
Joi, 06 Iunie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler a retras oferta de fuziune cu Renault: statul francez a insistat ca Nissan să accepte colaborarea

Fiat-Chrysler a decis să retragă oferta de fuziune cu Grupul Renault după ce statul francez a solicitat o nouă amânare a unei decizii în speranța de a-i convinge pe partenerii de Alianță de la Nissan să accepte colaborarea.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Industrie

Renault amână decizia finală în privința fuziunii cu Alianța Fiat-Chrysler: "Continuăm să studiem propunerea cu interes"

Grupul Renault a amânat o decizie finală în privința startului negocierilor pentru o fuziune cu Alianța Fiat-Chrysler, în contextul în care partenerii de la Nissan sunt pregătiți să respingă simbolic acest plan.
Luni, 03 Iunie 2019 | Industrie

Negocieri pentru fuziune: Fiat-Chrysler vrea să câștige susținerea guvernului francez cu o ofertă mai bună pentru Renault

Fiat-Chrysler are o ofertă mai bună pentru Renault, ce cuprinde dividende speciale și mai multe garanții pentru siguranța joburilor, în speranța că această nouă propunere de fuziune va avea susținerea guvernului francez, potrivit unor surse apropiate de negocierile celor două entități.
Vineri, 31 Mai 2019 | Industrie

Nissan ar urma să aibă beneficii financiare dacă Renault fuzionează cu Fiat-Chrysler: "Fiat va plăti pentru utilizarea tehnologiilor noastre"

Alianța Fiat-Chrysler va fi nevoită să plătească pentru utilizarea tehnologiilor Nissan dezvoltate pentru mașini electrice în cazul unei fuziuni cu Renault, potrivit unor surse din cadrul constructorului japonez.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Industrie

Nissan nu se opune fuziunii Renault cu Fiat-Chrysler: "Vrem să vedem ce beneficii va aduce pentru noi"

Oficialii Nissan susțin că nu se opun unei fuziuni intre Renault și Alianța Fiat-Chrysler, însă afirma că vor să vaa ce beneficii va avea producătorul japonez înainte de o decizie finală.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler susține că o fuziune cu Renault ar genera beneficii și pentru Nissan și Mitsubishi: "Japonezii vor fi parteneri de valoare"

Alianța Fiat-Chrysler consideră că o eventuală fuziune cu Renault va aduce numeroase beneficii inclusiv pentru Nissan și Mitsubishi, chiar dacă japonezii nu sunt vizați direct în această tranzacție.
Marti, 28 Mai 2019 | Industrie

Miza unei fuziuni cu Renault: Fiat-Chrysler ar urma să primească acces la platforma CMF pentru a extinde rapid gama de modele

Alianța Fiat-Chrysler își dorește să fuzioneze cu Grupul Renault pentru a-și extinde rapid gama de modele prin intermediul platformei CMF deținută de constructorul francez.
Luni, 27 Mai 2019 | Industrie

Update: Renault a primit o ofertă de fuziune de la Alianța Fiat-Chrysler: "Vom analiza această oportunitate"

Renault a confirmat că a primit o ofertă de fuziune din partea Alianței Fiat-Chrysler și susține că va analiza această oportunitate și în funcție de viitorul Alianței cu Nissan și Mitsubishi.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini autonome

Premieră pentru grupul Fiat-Chrysler: Maserati va folosi tehnologie BMW pentru conducere autonomă

Maserati va fi primul brand al grupului Fiat Chrysler Automobiles care va folosi tehnologia pentru conducere autonomă dezvoltată de BMW, după cum a anunțat președintele FCA, John Elkann.
Luni, 06 Mai 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler plătește despăgubiri de 300 de milioane de dolari clienților din SUA: constructorul a păcălit testele pentru emisii

Fiat-Chrysler a ajuns la un acord cu autoritățile americane pentru a plăti despăgubiri de circa 300 de milioane de dolari clienților care au cumpărat unități Jeep Grand Cherokee echipate cu un software de trucare a emisiilor.
Vineri, 03 Mai 2019 | Industrie

Fiat Chrysler a finalizat vânzarea Magneti Marelli către Calsonic Kansei: tranzacție de 5.8 miliarde de euro

Grupul Fiat Chrysler a finalizat tranzacția prin care divizia Magneti Marelli a fost vândută către japonezii de la Calsonic Kansei, în schimbul a 5.8 miliarde de euro. Suma este ușor mai mică față de prețul anunțat inițial (6.2 miliarde), din cauza unor schimbări ale rezultatelor financiare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Mai 2019 | Tehnologie

Fiat Chrysler va folosi tehnologie Google și Samsung pentru conectarea tuturor modelelor, până în 2022: noile funcții vor fi disponibile începând cu 2019

Fiat Chrysler va utiliza tehnologie de la Google şi Samsung pentru conectarea tuturor vehiculelor sale, până în 2022, oferind servicii de muzică şi video, precum şi, ulterior, servicii de car-sharing şi posibilități de conducere autonomă.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler va “închiria” mașini Tesla cu sute de milioane de euro pentru flota proprie: grupul vrea să reducă nivelul emisiilor și să evite amenzile UE

Fiat Chrysler va plăti Tesla sute de milioane de euro pentru ca vehiculele electrice ale americanilor să fie incluse în flota sa. Astfel, media emisiilor pentru vehiculele FCA va scădea la un nivel tolerat de Uniunea Europeană, iar grupul va scăpa de eventuale amenzi pentru încălcarea legislației.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Industrie

Șeful Peugeot-Citroen susține că nu se concentrează pe un parteneriat cu Fiat-Chrysler: “Evaluăm mai multe oportunități, dar nu țintim o anumită companie”

Grupul PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, după cum a declarat CEO-ul Carlos Tavares. “Nu țintim o anumită companie”, a spus Tavares, menționând că Peugeot-Citroen evaluează mai multe oportunități de colaborare.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Industrie

PSA și Fiat-Chrysler ar negocia un parteneriat pentru dezvoltarea mașinilor electrice: varianta fuziunii a fost deja respinsă

Grupul PSA și Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) poartă discuții în vederea unui eventual parteneriat pentru dezvoltarea comună a mașinilor electrice, potrivit unor surse apropiate de cele două companii. De curând, FCA a respins propunerea de fuziune cu PSA.
Luni, 11 Martie 2019 | Industrie

Alianța Fiat-Chrysler, interesată de parteneriate cu alți constructori: "Dacă ne ajută să reducem costurile, suntem deschiși la oportunități"

Alianța Fiat-Chrysler este interesată să inițieze parteneriate sau alte forme de colaborare cu constructori rivali, în special dacă acest lucru va avea ca efect o reducere a costurilor.
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen caută alianțe pentru extinderea în SUA: Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover, pe lista de opțiuni

Grupul PSA Peugeot-Citroen are la dispoziție 10 miliarde de euro pentru a investi în formarea de parteneriate cu constructori precum Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover pentru a-și extinde vânzările în Statele Unite.
Luni, 25 Februarie 2019 | Economic

Comisia Europeană investighează un posibil cartel pentru creșterea prețurilor la componente auto: sunt vizate Renault, Nissan, PSA, Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover

Renault, Nissan, grupul PSA, Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover se află sub investigația Comisiei Europene pentru că ar fi format un cartel pentru creșterea prețurilor la componentele auto, potrivit informațiilor din presa germană. Prețurile componentelor ar fi fost mărite artificial cu până la 25% de către companiile menționate.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler va concedia “temporar” peste 3.000 de angajați în Italia: grupul pregătește uzina Mirafiori pentru producția de mașini electrice

Grupul Fiat-Chrysler va concedia mai mult de jumătate din angajații săi de la uzina Mirafiori din Torino, într-un proces de restructurare a fabricii care se pregătește să producă în curând mașini electrice. Potrivit FCA, cei 3.245 de angajați vor fi “disponibilizați temporar” până când fabrica va fi din nou gata de lucru.

Tag-uri similare

Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia, Fiat Chrysler, Alfa Romeo Spider, platforma C-Evo, Alfa Romeo vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru