Fiat Chrysler

Marti, 27 Noiembrie 2018 | Industrie

Strategia Fiat-Chrysler pentru Europa: producție mai mare în Italia pentru Jeep și un nou SUV Alfa Romeo pe platformă cu Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler este așteptat să producă mai multe mașini noi în Italia, printre care modele de la Jeep, Alfa Romeo și Maserati, potrivit unor surse din cadrul companiei, care susțin că FCA vrea să sporească eficiența uzinelor și implicit profiturile sale din Europa.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler, despre declinul Maserati: “Au fost făcute unele greșeli, brandul a fost poziționat greșit, dar trebuie să redresăm vânzările”

Maserati are vânzări și profit în scădere, iar șeful grupului Fiat-Chrysler vrea să redreseze situația. Mike Manley susține că Maserati a fost “poziționat greșit ca un brand de volum”, iar asta a fost doar una dintre greșelile în gestionarea constructorului italian.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | Industrie

Un acționar Fiat-Chrysler are propuneri radicale: Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA, iar Alfa Romeo și Maserati să se desprindă de grup

Un acționar Fiat-Chrysler propune ca marca Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alfa Romeo și Maserati să fie desprinse de grup, iar mărcile americane să fuzioneze cu un alt constructor precum General Motors.
Joi, 23 August 2018 | Economic

Vânzarea Magneti Marelli: grupul FCA ar negocia cedarea furnizorului de componente către un fond de investiții global

Grupul Fiat-Chrysler negociază vânzarea diviziei Magneti Marelli către fondul de investiții global KKR, potrivit unor surse din anturajul companiei. Unul dintre cei mai importanți furnizori de componente din lume, Magneti Marelli are o valoare estimată la circa 3.2 miliarde de euro.
Vineri, 27 Iulie 2018 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen tatonează terenul: "Suntem deschiși la o alianță cu Fiat-Chrysler"

Carlos Tavarez a anunțat că Grupul PSA Peugeot-Citroen este deschis cu privire la formarea unei alianțe cu Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că producătorul italo-american a refuzat în trecut o astfel de propunere.
Marti, 24 Iulie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler mai pierde un om important: un apropiat al lui Sergio Marchionne, Alfredo Altavilla a renunțat la conducerea operațiunilor din Europa

Șeful Fiat-Chrysler pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), Alfredo Altavilla, a renunțat la funcție, la scurt timp după ce Sergio Marchionne a fost înlocuit la șefia grupului, din cauza unor probleme grave de sănătate. Altavilla este un apropiat al lui Marchionne, iar poziția sa va fi ocupată temporar de Mike Manley, noul CEO Fiat-Chrysler.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Marchionne, internat în spital în stare gravă după o operație la umăr: italianul, înlocuit din funcția de CEO al Fiat-Chrysler de șeful Jeep

Mike Manley este noul CEO al Alianței Fiat-Chrysler și îl înlocuiește pe Sergio Marchionne, despre care se vehiculează că este în comă în urma unor complicații apărute după o operație la umăr.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Economic

Premieră pentru Alianța Fiat-Chrysler: Jeep a depășit vânzările Fiat în prima parte a anului

Jeep a comercializat 670.000 de mașini la nivel global în primele 5 luni ale anului și a depășit în premieră Fiat, care se confruntă cu scăderi semnificative pe toate piețele, cu excepția Americii de Sud.
Marti, 03 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai neagă zvonurile despre cumpărarea Grupului Fiat-Chrysler: "Nu au la bază niciun fundament"

Hyundai a negat informațiile potrivit cărora intenționează să cumpere Grupul Fiat-Chrysler în momentul în care acțiunile acestuia vor scădea suficient de mult.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai ar putea cumpăra Grupul Fiat-Chrysler: asiaticii așteaptă scăderea acțiunilor pentru ca prețul să fie cât mai mic

Presa din Asia susține că Hyundai este interesată să cumpere Grupul Fiat-Chrysler și așteaptă un moment în care prețul acțiunilor va fi mai mic.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini autonome

Google vrea să-și aducă mașinile autonome în Europa: Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover, posibili parteneri pentru divizia Waymo

Waymo, divizia de mașini autonome a Google, vrea să-și extindă activitatea în afara Statelor Unite. Americanii caută parteneri în Europa astfel încât să ofere servicii de mobilitate cu mașini “care se conduc singure”.
Sambata, 26 Mai 2018 | Industrie

Recall masiv în SUA: aproape 5 milioane de unități Fiat-Chrysler, rechemate în service pentru că sistemul cruise control poate rămâne activ

Fiat-Chrysler va rechema 4.8 milioane de unități în service în Statele Unite din cauza unei erori software care poate împiedica șoferii să dezactiveze sistemul cruise control.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Proiectul Ionity se extinde: Volvo, Tesla, FCA, PSA și Jaguar vor să intre în rețeaua europeană de stații de încărcare pentru mașinile electrice

După BMW, Daimler, Volkswagen și Ford, au apărut alți producători auto care vor să contribuie la dezvoltarea celei mai mari rețele europene de stații de încărcare pentru mașinile electrice. Volvo, Tesla, Fiat-Chrysler, Peugeot-Citroen și Jaguar Land Rover poartă discuții pentru intrarea în proiectul Ionity.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Economic

Alfa Romeo se bucură de vânzări în creștere la început de 2018: Stelvio și Giulia, cele mai căutate modele ale constructorului italian

Alfa Romeo a înregistrat vânzări în creștere în Europa pe primele trei luni din acest an, cu rezultate notabile pe piețe precum Italia, Germania și Franța. Cele mai căutate modele ale constructorului italian au fost Stelvio și Giulia.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler vorbește despre apusul unei ere: “Trebuie să ne reducem substanțial dependența de diesel”

Sergio Marchionne, CEO-ul grupului Fiat-Chrysler (FCA), estimează că vânzările motoarelor diesel vor scădea pe toate piețele auto și, de aceea, constructorii trebuie să își reducă dependența față de aceste motoare.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Surse din companie: “Grupul Fiat-Chrysler vrea să renunțe la motoarele diesel până în 2022”

Grupul Fiat-Chrysler Automobiles plănuiește să renunțe la motoarele diesel pentru toate brandurile sale, pânâ în 2022, potrivit unor surse din companie care au fost citate de Financial Times.
Joi, 22 Februarie 2018 | Industrie

Bonus de 48 de milioane de dolari pentru Sergio Marchionne: șeful Fiat-Chrysler va fi răsplătit pentru performanța din ultimii ani

Șeful grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, va fi răsplătit cu bonusuri în valoare de aproape 50 de milioane de dolari pentru performanțele pe care le-a obținut în ultimii ani.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Se caută succesor pentru Marchionne: noul șef de la Fiat-Chrysler va fi un membru din conducerea grupului

Grupul Fiat-Chrysler se pregătește pentru înlocuirea lui Sergio Marchionne, care se va retrage în vara acestui an, urmând ca poziția de șef să fie preluată de un membru din conducere.
Marti, 06 Februarie 2018 | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Marti, 06 Februarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo și Maserati au un nou șef: americanul Tim Kuniskis a mai fost în poziții de conducere la Dodge, Chrysler și Fiat

Grupul Fiat-Chrysler l-a numit pe Tim Kuniskis drept noul șef al producătorilor Alfa Romeo și Maserati, acesta ocupând în trecut poziții de conducere la alte branduri din grup, precum Dodge, Chrysler și Fiat.

Tag-uri similare

Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia, Fiat Chrysler, Alfa Romeo Spider, platforma C-Evo, Alfa Romeo vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru