Fiat Chrysler

Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler: “Sper ca fuziunea cu PSA să fie finalizată la începutul lui 2021”

Mike Manley, CEO-ul Fiat-Chrysler, a declarat că actele fuziunii cu PSA ar putea fi semnate la începutul anului viitor, întrucât “discuțiile avansează foarte bine”.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Industrie

Surse: Grupul PSA are sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu FCA: un memorandum, până la sfârșitul anului

Grupul PSA a obținut sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu Fiat-Chrysler, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că un memorandum de înțelegere va fi semnat până la finalul lui 2019.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Noul președinte ACEA: Mike Manley, șeful Fiat-Chrysler, a preluat ștafeta de la Carlos Tavares, CEO-ul PSA

Noul președinte al Asociației Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA) este Mike Manley, CEO-ul grupului Fiat-Chrysler, al cărui mandat de un an va începe la 1 ianuarie 2020. Manley a fost ales să conducă ACEA în 2020, după mandatele succesive din 2018 și 2019 ale lui Carlos Tavares, CEO-ul grupului PSA.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler caută parteneri pentru dezvoltarea de mașini electrice: Faraday Future, pe lista candidaților

Alianța Fiat-Chrysler analizează posibilitatea de a încheia parteneriate pentru producția de mașini electrice, iar pe lista candidaților se numără start-up-urile americane Faraday Future și Seres.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea PSA-FCA: actele vor fi semnate în “săptămânile următoare”

Fiat-Chrysler și grupul PSA au transmis angajaților că actele privind fuziunea vor fi semnate în săptămânile următoare, potrivit informațiilor obținute de Reuters. Oficialii FCA nu sunt îngrijorați de procesul intentat de General Motors, așteptând ca fuziunea cu PSA să decurgă în condiții optime.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea cu FCA, pe placul angajaților PSA: “Vom rămâne vigilenți și așteptăm mai multe detalii privind viitorul fabricilor”

Fuziunea cu FCA a primit aviz favorabil din partea angajaților și a sindicatelor PSA, aceștia spunând că vor rămâne “vigilenți” și că așteaptă mai multe detalii clare cu privire la viitorul fabricilor.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Tehnologie

Fiat-Chrysler dezvoltă un motor turbo cu 6 cilindri în linie: noua unitate ar putea dezvolta peste 500 de cai putere

Alianța Fiat-Chrysler dezvoltă un motor turbo cu 6 cilindri în linie care va avea versiuni cu puteri cuprinse între 365 CP și 500 CP, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler nu exclude un parteneriat cu Tesla pentru componente: "Avem nevoie să dezvoltăm rapid mașini electrice"

Fiat-Chrysler nu exclude inițierea unui parteneriat cu Tesla pentru componente pentru mașini electrice în cazul în care fuziunea cu Grupul PSA se va realiza, potrivit CEO-ului Mick Manley.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler vrea producție proprie de baterii pentru mașini electrice și hibride: grupul investește 50 de milioane de euro la Torino

Fiat-Chrysler a anunțat că va deschide o linie de producție pentru bateriile ce vor echipa viitoarele modele electrice și hibride din grup. Producția va avea loc la uzina din Torino, după o investiție inițială de 50 de milioane de euro.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

Grevă la o fabrică FCA din Italia, după decesul unui angajat: sindicatele cer măsuri suplimentare de protecție a muncii

Decesul unui angajat în tura de noapte a provocat o grevă la uzina Fiat-Chrysler din Cassino (Italia), acolo unde sunt produse modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio. Compania a confirmat nefericitul accident, în timp ce sindicatele cer explicații și măsuri suplimentare de protecție a muncii.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Tehnologie

Fiat-Chrysler testează tehnologia vehicle-to-grid: 700 de mașini electrice vor încerca să transfere energia bateriilor în rețeaua electrică

Grupul Fiat-Chrysler vrea să testeze capacitatea mașinilor electrice de a transfera energia bateriilor în rețeaua electrică. Tehnologia vehicle-to-grid va fi pusă la încercare în Italia cu ajutorul a 700 de vehicule electrice.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie

FCA pregătește producția SUV-ului Tonale și a lui Panda Hybrid: investiții de un miliard de euro pentru uzina din Pomigliano

Grupul FCA va investi circa un miliard de euro pentru a începe producția noului SUV Alfa Romeo Tonale și a lui Fiat Panda Hybrid. Cele două modele vor fi produse la uzina italiană din Pomigliano.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Septembrie 2019 | Industrie

Renault susține că nu negociază din nou fuziunea cu Fiat-Chrysler: "Prioritatea noastră este parteneriatul cu Nissan"

Renault susține că nu a reluat negocierile cu Fiat-Chrysler pentru o fuziune, întrucât prioritatea constructorul francez este reprezentată de parteneriatul cu Nissan.
Miercuri, 07 August 2019 | Mediu

Fiat-Chrysler susține că va respecta regulamentul emisiilor în 2020: "Parteneriatul cu Tesla și noile modele electrice și hibride ne vor ajuta"

Fiat-Chrysler susține că va evita plata unor amenzi pentru normele de emisii în 2020 ca urmare a parteneriatului cu Tesla și a modelelor elecrice și plug-in hybrid pe care le pregătește.
Miercuri, 07 August 2019 | Industrie

Negocieri dure pentru reconfigurarea Alianței Renault-Nissan: cei doi constructori au opinii diferite despre structura acționariatului

Renault vrea să păstreze cel puțin 30% dintre acțiunile Nissan, în timp ce constructorul japonez vrea ca francezii să-și reducă participația la cel mult 25%. Un acord va simplifica fuziunea dintre Renault și Fiat-Chrysler.
Marti, 06 August 2019 | Industrie

Maserati are vânzări “dezamăgitoare” în 2019, dar speră la profit din 2020: 10 modele noi sau revizuite vor fi lansate în următorii 4 ani

Maserati a înregistrat pierderi de 119 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, producția fiind redusă ca urmare a vânzărilor “dezamăgitoare”. Italienii speră totuși să treacă pe profit de anul viitor. În următorii 4 ani, Maserati pregătește 10 modele noi sau revizuite.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Mesajul Fiat-Chrysler pentru industria auto: “Discutăm despre alianțe, dar ne putem descurca și singuri”

Șeful Fiat-Chrysler s-a declarat “bucuros” să discute despre posibile alianțe cu alți producători, însă susține că FCA se poate descurca și pe cont propriu.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Renault negociază reducerea numărului de acțiuni pe care le deține la Nissan: francezii vor să reia discuțiile cu Fiat-Chrysler

Renault negociază o serie de metode prin care să-și reducă numărul de acțiuni pe care le deține la Nissan pentru ca ulterior să reia discuțiile cu privire la o fuziune cu Alianța Fiat-Chrysler.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Industrie

Studiu: Volkswagen și Fiat-Chrysler riscă cele mai mari amenzi pentru nerespectarea țintelor de emisii din 2020: Volvo și Toyota sunt scutite de griji

Grupurile Volkswagen și Fiat-Chrysler riscă amenzi de 1.8 miliarde euro, respectiv 750 de milioane de euro, dacă nu respectă țintele de emisii CO2 pentru anul 2020, potrivit unui nou studiu de piață. Același studiu menționează că Volvo și Toyota nu au nicio grijă din acest punct de vedere.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

Franța spune că alianța cu Nissan este mai importantă pentru Renault decât o fuziune cu altă companie: “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan”

Alianța Renault-Nissan este mai importantă pentru francezi decât o eventuală fuziune între Renault și altă companie, inclusiv Fiat-Chrysler, potrivit lui Bruno Le Maire, ministrul de finanțe din Hexagon. “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan,” a declarat reprezentantul guvernului francez.

Tag-uri similare

Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia, Fiat Chrysler, Alfa Romeo Spider, platforma C-Evo, Alfa Romeo vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru