Fotospion BMW

Joi, 10 Decembrie 2009 | Fotospion

POZE EXCLUSIVE: BMW testeaza noul Seria 3

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale viitorului BMW Seria 3 in miscare.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW a pregatit un facelift pentru M3

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui BMW M3. Modelul german primeste un set de stopuri noi si un interior modificat subtil.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW testeaza noul X5 facelift

BMW testeaza X5 facelift aproape necamuflat. Vorbim de modificari minore, care nu sunt observate de ochii neantrenati. Fotografii de la Carpix ne-au furnizat chiar si o imagine comparativa, prin alaturarea intamplatoare a unui X5 actual cu un X5 facelift.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW testeaza noul Seria 6

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, imagini cu noul BMW Seria 6 Cabrio, in versiunea cu un acoperis soft-top.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul BMW Seria 5 F10 in timpul testelor

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul BMW Seria 5 F10, prezentand un camuflaj mai lejer. Aspectul exemplarului de test pare sa confirme primele imagini ale acestui model prezentate ieri pe Automarket.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Primele imagini cu noul BMW Seria 3!

BMW a creat prototipul noului Seria 3, model care va debuta in decursul anului 2011. Modelul german era inca transportat pe platforma atunci cand a fost fotografiat de cei de la Carpix, dar ne putem astepta ca inginerii BMW sa testeze aceasta versiune in curand si pe sosele.

Tag-uri similare

BMW, Geneva, Salonul Auto, fotospion, Salon Auto Geneva, M3, Seria 7, BMW Seria 5, BMW M3, BMW Seria 3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru