EXCLUSIV: Noul BMW Seria 5 F10 in timpul testelor

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.11.2009
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul BMW Seria 5 F10, prezentand un camuflaj mai lejer. Aspectul exemplarului de test pare sa confirme primele imagini ale acestui model prezentate ieri pe Automarket.

Pe langa noul BMW Seria 3, inginerii germani testeaza si cea de-a sasea generatie a lui BMW Seria 5. Modelul F10 se prezinta cu ceva mai putin camuflaj si cu un design nou, care indica o lansare iminenta. Exista posibilitatea ca bavarezii de la BMW sa lanseze acest model chiar la Salonul Auto de la Los Angeles, dar nu exista nicio confirmare oficiala in acest sens.

Fotografiile spion realizate de cei de la Carpix par sa confirme primele imagini cu BMW Seria 5 prezentate ieri pe portalul nostru. Camuflajul aplicat acestui model este inca sever la nivelul blocurilor optice si al capotei, asa ca nu ne putem pronunta inca privind veridicitatea imaginilor preluate ieri de la jurnalistii francezi. Cu toate acestea, modelul din imagini prezinta anumite trasaturi comune cu Seria 5 GT.

Dupa cum puteti observa, noul BMW Seria 5 are un ampatament marit, care se traduce prin spatiu marit pentru pasageri. Cu toate acestea, bosajele aripilor au fost marite, iar profilul plafonului a fost inclinat mai mult, pentru a realiza o silueta similara cu cea a unui coupe.

Astfel, dimensiunile marite ale lui BMW Seria 5 F10 nu sunt deconspirate cu usurinta de catre formele sale.

 

Comentarii (2)

  • bentley
    BMW
    Schimbari destul de minore... Nu prea mai au cei de la BMW ce imbunatati la stilul lor...
    1 1
  • bentley nu stie ce zice.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru