EXCLUSIV: Primele imagini cu noul BMW Seria 3!

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.11.2009
BMW a creat prototipul noului Seria 3, model care va debuta in decursul anului 2011. Modelul german era inca transportat pe platforma atunci cand a fost fotografiat de cei de la Carpix, dar ne putem astepta ca inginerii BMW sa testeze aceasta versiune in curand si pe sosele.

Inginerii BMW au realizat primul prototip de test al viitorului Seria 3. Sedanul de clasa medie de la BMW este asteptat sa debuteze in anul 2011, iar acesta va reprezenta o schimbare de directie in cadrul gamei Seria 3 a producatorului bavarez. Astfel, noul BMW Seria 3 va fi mai usor si va avea un centru de greutate mai scazut, fara a renunta la spatiu sau la capacitatile dinamice care l-au consacrat pe piata.

Pentru a realiza un centru al greutatii mai redus, inginerii BMW au marit ampatamentul lui Seria 3 si au modificat usor ecartamentul. Desi aspectul exterior al acestui model nu a fost finalizat inca, putem observa o grila fata similara cu cea a noului Z4 – mai ales daca comparam fotografiile spion ale lui Z4 cu cele ale lui Seria 3. Dupa cum puteti observa din ultima imagine, exemplarul de test are evacuari duble, ceea ce ar putea sa inseamne ca inginerii BMW testeaza un motor supraalimentat cu sase cilindri – cum sunt cele de pe 330i si 335i.

In prima faza, cei de la BMW testeaza un sedan, dar ne putem astepta sa vedem si versiunile coupe si Touring ale lui Seria 3 pe sosele in timpul testelor. Gama de motorizari va include atat motoare pe benzina, cat si diesel-uri, iar motoarele vor avea patru si sase cilindri. Exista posibilitatea aplicarii unei filozofii de downsizing asupra acestei game, iar zvonurile anunta introducerea unui motor supraalimentat cu patru cilindri, care va avea doar 1.6 litri – cilindree nemaintalnita in gama Seria 3 de aproape un deceniu.

Anumite piete ar putea primi chiar si un hibrid bazat pe acest model, dar aceasta posibilitate este doar o supozitie in acest moment.

 

Comentarii (6)

  • ba da
    este un 1.6 in gama seria 3 e90. Da nu cred ca e supraalimentat
    0 4
  • george
    seria 3
    sa ma lamureasca cineva,eu mi-am luat un 335i sedan anu asta in aprilie si bmw in 2011 ii face facelift sau ce?au facut facelift in 2008,acum o sa ma simt inferior daca in 2011 o sa raman k modelul vechi
    0 11
  • @george
    in 2011 apare noul seria 3.Probabil alta platforma etc.Al tau , e90, a fost lansat la inceputul lui 2006, durata de viata a unui model>7ani.Deci o sa fie un model nou,nu doar un facelift, care de obicei apare dupa 3-4 ani de la lansarea modelului; 2009 din cate stiu pt e90
    3 0
  • virgil
    e criza!!!
    ii doare pe ei la basca ca o sa te simti tu inferior :)
    intrebarea e daca o sa vrei sa ai de unde cumpara un bmw (daca esti fan) in 2012 :)

    si se pare ca asta e solutia la acesta intrebare: modele mai multe noi, pentru a creste vanzarile. mai multe variante de motorizare, etc mai multe nise de clienti "atacate" ...

    se zbat sa reziste crizei!
    6 0
  • mariud
    poze degeaba
    cu toate ca nu intelewg pozele astea spion decat sa vad o masina camuflata din care nu se intelege mai nimic mai bine nu sunt postate insa asta e alta poveste eu cred ca aceste poze sunt special facute de producatori si apoi publicate pentru a se mediatiza cazul. in aceste poze din toate unghiurile dar mai putin interiorul ma indopiesc ca daca era un fotograf amator nu putea sa faca si o poza la interior.
    totul este marketing
    1 0
  • supre
    multe nu prea vad dar jantele sunt beeeeeeetooooon
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru