POZE EXCLUSIVE: BMW testeaza noul Seria 3

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.12.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale viitorului BMW Seria 3 in miscare.

La 35 de zile de la prezentarea primelor fotografii spion ale lui BMW Seria 3, cei de la Carpix ne-au furnizat imagini cu acest model in miscare. Din ce putem observa, nu exista nicio diferenta vizibila intre exemplarele testate de catre inginerii BMW, singura schimbare dintre cele doua seturi de imagini constand in faptul ca noile imagini surprind un model care ruleaza pe sosea, pe cand primele il prezinta pe o rampa de transport.

Inginerii BMW au inceput sa testeze noul Seria 3 in partea de nord a regiunii scandinave. Modelul este supus astfel unor teste de iarna severe. prototipurile ante-productie vor urma cursul natural al testelor, urmand sa fie trimise pe rand in desert, intr-un oras si apoi pe un circuit prestigios, precum Nurburgring/Nordschleife. Putem spune ca procesul de testare al noului BMW Seria 3 a inceput si ca ne asteptam sa vedem in continuare imagini ale acestui model in timpul testelor viitoare.

La fel ca in cazul exemplarului BMW Seria 3 surprins data trecuta de cei de la Carpix, modelul are evacuari duble. Acest lucru inseamna un singur lucru – cei de la BMW testeaza un motor supraalimentat cu sase cilindri.

Comentarii (3)

  • naspa
    urata masina , pariez ca o sa fie si scumpa pentru ce ofera
    3 6
  • toate masinile camuflate sunt urate.doar nu te gandesti ca asa va aparea si la premiera?
    2 0
  • bmw power
    prosti tot prosti raman.................deh asa sunt olteni prazari
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru