Glock

Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Trulli asteapta o decizie din partea Toyota

Jarno Trulli a confirmat ca asteapta o decizie din partea echipei Toyota in privinta bugetului pentru sezonul vviitor inainte de a stabili pentru ce echipa va concura in 2010.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Glock, inlocuit de Kobayashi pentru MP al Braziliei

Kamui Kobayashi va pilota pentru Toyota in locul lui Timo Glock la Marele Premiu al Braziliei, dupa ce medicii au constatat ca germanul are o vertebra rupta in urma accidentului de la Suzuka.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli: "Glock va reveni in forta"

Jarno Trulli este convins ca Timo Glock va obtine rezultate bune la revenirea dupa accidentul de la Suzuka si spera ca monopostul Toyota sa fie competitiv la Interlagos.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Glock: "Voi fi pregatit in cateva zile"

Timo Glock sustine ca in doua-trei zile va fi refacut complet dupa accidentul suferit in calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei.
Duminica, 04 Octombrie 2009 | Formula 1

Glock nu concureaza la Suzuka

Toyota a anuntat oficial ca Timo Glock nu va concura in Marele Premiu al Japoniei in urma accidentului suferit sambata in calificari.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | Formula 1

Glock, incert pentru Marele Premiu al Japoniei

Toyota va decide duminica daca ii va permite lui Timo Glock sa concureze in Marele Premiu al Japoniei, in functie de starea de sanatate a germanului dupa accidentul suferit in calificarile de la Suzuka.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | Formula 1

VIDEO: Accident grav pentru Glock in calificarile de la Suzuka

Timo Glock a suferit un accident in calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei, pilotul echipei Toyota fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale la piciorul stang.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

Toyota: "Glock va concura sambata la Suzuka"

John Howett spune ca Timo Glock va lua parte la antrenamentele si calificarile de sambata de la Suzuka, dupa ce vineri a absentat de pe circuit din cauza unei raceli puternice.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Formula 1

Raikkonen si Kubica, optiunile Toyota pentru 2010

Toyota spera sa isi asigure serviciile lui Robert Kubica sau Kimi Raikkonen pentru sezonul 2010 in tentativa de a obtine prima victorie din istoria echipei in Formula 1.
Joi, 01 Octombrie 2009 | F1 Short

Glock neaga ca a fost concediat de Toyota

Timo Glock sustine ca nu a discutat cu Toyota despre situatia contractuala din 2010, insa admite ca este liber sa isi caute o alta echipa pentru anul viitor.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | F1 Short

Managerul lui Glock: "Timo va fi pe grila in 2010"

Managerul lui Timo Glock este convins ca pilotul pe care il reprezinta va fi prezent pe grila de start a Formulei 1 in sezonul 2010.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

Toyota negociaza cu Glock si Trulli

Toyota a confirmat ca Timo Glock si Jarno Trulli pastreaza sanse de a pilota pentru echipa si in 2010, insa germanul este optimist ca isi poate gasi la nevoie si un alt team pentru sezonul viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Septembrie 2009 | Formula 1

Williams, interesata de serviciile lui Heidfeld

Directorul tehnic al celor de la Williams a sugerat ca Nick Heidfeld se afla pe lista de achizitii a echipei britanice.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

Trulli vrea un loc in puncte in Japonia

Jarno spera sa termine Marele Premiu al Japoniei pe unul dintre primele sase locuri, in timp ce Timo Glock vizeaza o noua clasare pe podium, considerand ca Toyota va fi puternica la Suzuka.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Formula 1

Toyota nu ii prelungeste contractul lui Glock

Toyota a decis sa nu activeze optiunea de prelungirea a contractului lui Timo Glock pentru sezonul 2010, insa nu exclude posibilitatea de a semna o noua intelegere cu pilotul german, potrivit unor informatii neoficiale.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Glock vrea un nou loc pe podium in Japonia

Timo Glock spera sa termine pe podium la Suzuka, in timp ce Jarno Trulli asteapta cu nerabdare sa concureze in fata suporterilor japonezi.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Toyota vrea sa continue cu Glock in 2010

John Howett a admis ca Toyota este dornica sa continue cu Timo Glock si in sezonul 2010 si a negat ca podiumul din Singapore va influenta decizia constructorului nipon de a ramane in F1.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Glock, incantat de podiumul din Singapore

Timo Glock si-a exprimat satisfactia pentru locul 2 obtinut in Singapore, fiind felicitat si de seful Tadashi Yamanshina.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Hamilton: "A fost o victorie fantastica"

Lewis Hamilton considera ca victoria obtinuta in Singapore a fost fantastica, iar Heikki Kovalainen este felicitat de Martin Whitmarsh pentru rezultatul sau, chiar daca finlandezul nu este foarte multumit de prestatia sa.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Reactii contrare din partea pilotilor Toyota

Timo Glock este incantat de prestatia sa din calificari, insa Jarno Trulli este dezamagit de absenta aderentei pe circuitul de la Singapore.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Toro Rosso, Hamilton, Alonso, video
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru