Honda Civic

Marti, 15 Mai 2018 | General

"Type R Challenge 2018" începe cu un succes: Honda Civic Type R e cea mai rapidă mașină de serie cu roți motrice față pe circuitul Magny Cours

Honda Civic Type R va încerca în acest an să doboare timpii de referință pe tur la categoria roți motrice față pe 5 dintre cele mai cunoscute circuite europene. Startul este pozitiv: Type R este noul rege al circuitului de la Magny Cours
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Siguranta

Teste de siguranță: 8 modele au primit 5 stele din partea Euro NCAP. Printre ele se numără BMW X3, Jaguar E-Pace, Mercedes-Benz Clasa X și Porsche Cayenne

Organizația Euro NCAP a testat 9 modele. 8 dintre acestea au primit cinci stele, iar unul a fost "răsplătit" doar cu trei stele.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | DriveTest

Prim contact cu modelele hardcore din gama Honda: pe circuit cu noul Civic Type R și cu supercar-ul NSX

Am dat o tură pe circuit cu noua generație Honda Civic Type R și cu vectorul de imagine al mărcii nipone, NSX.
Miercuri, 16 August 2017 | Modele noi

Primul diesel din gama noului Honda Civic se lansează anul viitor: 1.6 litri și consum de 3.7 litri la 100 de km

Honda va lărgi gama de motorizări a noului Civic prin introducerea unui diesel de 1.6 litri i-DTEC, cunoscut deja fanilor de pe generația anterioară. Propulsorul a fost îmbunătățit și promite un consum mediu de 3.7 litri/100 de km.
Marti, 01 August 2017 | Modele noi

Tuning de casă: Honda lansează un pachet de accesorii pentru Civic Type R

Honda a pregătit o gamă variată de accesorii de exterior și de interior pentru Civic Type R. Momentan, doar clienții din Japonia pot opta pentru aceste echipamente.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | Intern

Găsește diferențele! Noul Honda Civic va fi așezat lângă ultimele două generații în cadrul unui eveniment românesc

Noul Honda Civic se vinde deja de câteva luni pe piața din România. Pentru a vedea ce s-a schimbat în comparație cu ultimele două generații, Honda organizează un eveniment la București.
Joi, 06 Iulie 2017 | Modele noi

Honda: „Am fi vrut o cutie automată pe Civic Type R, dar nu am putut să o instalăm”

Un oficial Honda a explicat de ce noul Civic Type R este oferit doar cu transmisia manuală cu șase rapoarte. Se pare că o automată ar fi complicat lucrurile în materie de repartizare a masei totale.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Arteon, Stelvio, Ibiza, Insignia și i30. Noul Civic ia 4 stele, Mustang dezamăgește cu 3 stele

EuroNCAP a publicat cele mai noi rezultate ale sesiunii sale de testare. Marea surpriză a fost Seat Ibiza, iar dezamăgirile s-au consemnat în contul modelelor Honda Civic și Ford Mustang.
Luni, 19 Iunie 2017 | Modele noi

Honda Civic Type R face pui: japonezii vor lansa noi versiuni speciale, printre care și una cu tracțiune integrală și mai multă putere

Honda a anunțat că are în plan extinderea gamei lui Civic Type R. Compacta de performanță va beneficia și de alte versiuni, menite să atragă mai mulți clienți.
Joi, 01 Iunie 2017 | Intern

A zecea generație Honda Civic este disponibilă și în România: hatchback-ul pleacă de la 18.500 de euro, iar sedanul de la 20.800 de euro

Honda Civic a ajuns în România în cea de-a zecea sa generație. Modelul japonez este disponibil încă de la lansare în două versiuni de caroserie: hatchback și sedan.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Japonez extrem: acesta este noul Honda Civic Type-R. 320 CP și roți motrice față

Honda a prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva noua generație a lui Civic Type-R, versiunea sportivă a compactei sale. Modelul primește 10 CP în plus față de generația anterioară.
Sambata, 07 Ianuarie 2017 | Modele noi

Honda ține prea mult la fanii săi: viitorul Civic Type R nu va folosi o cutie automată CVT

Un oficial Honda a dezmințit informația potrivit căreia viitorul Civic Type R ar urma să primească o cutie automată de tip CVT.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Modele noi

Un alt constructor este pe punctul de a-și înfuria fanii: Honda anunță că viitorul Civic Type R va avea cutie automată CVT

Honda a anunțat că viitoarea generație Civic Type R, programată să debuteze anul acesta, va folosi și o cutie automată de tip CVT.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. De la Sandero facelift la conceptele viitorului BMW, VW și Mercedes

Care sunt cele mai importante modele de serie și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris? Automarket vă face un rezumat cu prezentarea video de la stand a fiecăruia.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Ruleta rusească se joacă în Japonia: Honda riscă totul cu noua generație Civic, o adevărată revoluție pentru niponi

Honda a dezvăluit oficial noul Civic. Modelul reprezintă o adevărată revoluție pentru japonezi: este cel mai mare din segmentul compact, are cel mai generos portbagaj și un motor turbo de 130 de cai putere.
Joi, 08 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Mașina de zece: Honda a confirmat oficial lansarea celei de-a zecea generații Civic

Honda va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris noua generație a modelului Civis, a zecea la număr. Modelul va debuta în două variante de caroserie, sedan și hatchback.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Siguranta

Airbagurile Takata au mai făcut o victimă: o șoferiță de 17 ani din SUA a decedat într-un accident ușor

Deznodământ tragic pentru o șoferiță de numai 17 ani din texas. Aceasta a decedat în urma unui accident ușor, pentru că airbagul mașinii s-a deschis incorect. Mașina fusese rechemată în service pentru înlocuirea airbagului.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: La standul Honda am strigat: "Hai cu versiunea de serie!"

Honda a expus la Salonul de la Geneva conceptul Civic Hatchback Prototype. Dupa cum o spune si numele, este vorba despre conceptul din care se va naste viitorul Civic.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

Aproape de serie: a zecea generație Honda Civic e anunțată de noul Civic Hatchback Prototype

Honda a adus la Salonul de la Geneva un concept care este foarte apropiat estetic de versiunea de serie a viitorului Civic. Iar mașina este cu adevărat spectaculoasă.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Pe repede-înainte: în 2017 vom avea o nouă generație Civic, la doar 16 luni de la ultimul facelift al modelului actual

Conceptul din imaginea alăturată, denumit Civic Hatchback Prototype, va fi prezentat peste trei săptămâni la Salonul de la Geneva cu scopul de a introduce viitoarea generație Civic, programată pentru primăvara lui 2017.

Tag-uri similare

Honda, performanta, Honda Civic, Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, CR-Z, Honda Jazz, Toyota recall, Honda Insight
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru