Honda Civic

Vineri, 16 Septembrie 2011 | Video

VIDEO: O privire în detaliu asupra noii generaţii Honda Civic

Honda a prezentat la Salonul de la Frankfurt noua generaţie a modeluui Civic. Compactul a primit odată cu lansarea oficială şi o serie de materiale video de prezentare.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Modele noi

Honda: "Noul Civic va avea şi o versiune sportivă Type R"

Un oficial Honda a recunoscut că noua generaţie a modelului Civic nu va renunţa la o versiune de performanţă. Aceasta ar putea însă să renunţe la numele Type R.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: La standul Honda, vedeta a fost Civic

Cum era şi normal toţi jurnaliştii prezenţi la standul Honda şi-au îndreptat obiectivul aparatelor foto către noua generaţie a modelului Civic.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

UPDATE: Noul Honda Civic, prezentat oficial!

Honda a dezvăluit în această seară primele imagini ale noului Civic. Compactul, pregătit special pentru piaţa europeană, nu adoptă un design revoluţionar.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

TOP 10: Cele mai importante maşini lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Automarket vă prezintă cele mai importante zece premiere din categoria maşini de serie ce vor fi prezente la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 31 August 2011 | FRANKFURT 2011

Noul Honda Civic se pregăteşte de lansare: acesta este spatele compactei nipone

Honda a publicat astăzi un teaser care anunţă prezentarea noului Civic la Salonul de la Frankfurt. În imaginea japonezilor putem vedea noua formă a spatelui lui Civic.
Vineri, 12 August 2011 | Modele noi

Noul motor 2.2 diesel de Honda:150 CP şi 110 grame CO2/km

Noul motor 2.2 i-DTEC de la Honda va debuta pe cel de-al nouălea Civic şi va furniza 150 CP şi 350 Nm, în timp ce emisiile de CO2 vor fi mai reduse decât la o unitate de 1.6 litri.
Vineri, 29 Iulie 2011 | Modele noi

Noul Honda Civic debutează la Frankfurt

Noua generaţie a lui Honda Civic va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, anunţă cei de la Autocar. Modelul va marca un "salt de două generaţii" în materie de calitate, spun cei de la Honda.
Marti, 14 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale viitorului Honda Civic hatchback

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion ale viitorului Honda Civic hatchback, surprins în versiunea cu cinci uşi.
Joi, 24 Februarie 2011 | Modele noi

Honda Civic GT costă 20.435 euro cu TVA inclus în România

Importatorul Honda în ţara noastră a anunţat că oferă două versiuni noi ale lui Civic începând cu această lună. Acestea sunt Civic GT şi Civic Confort. Ambele versiuni reprezintă niveluri de echipare mai speciale, nefiind vorba de modificări mecanice.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Concepte

Honda a prezentat două concepte Civic la Detroit

Aspectul viitorului Honda Civic a fost deconspirat de două concepte prezentate la Detroit. Deşi modelul din imagini este destinat pieţei americane şi este un concept, ne aşteptăm ca versiunea europeană să aibă trăsături similare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Decembrie 2010 | Modele noi

Prima schiţă a viitorului Honda Civic

Conceptul viitorului Honda Civic a fost prefigurat de o schiţă. Modelul va debuta în versiunea de preproducţie la Salonul Auto de la Detroit în 2011.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | General

STUDIU: Femeile sunt atrase de bărbaţii cu maşini sport

Un studiu realizat de patru cercetători a scos la iveală faptul că bărbaţii care deţin maşini sportive sunt văzuţi de femei ca parteneri ideali pentru o relaţie de scurtă durată.
Luni, 11 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Civic a primit un facelift pe final de generaţie

În ultimii doi ani de producţie, Honda Civic a primit grila faţă a lui Type R, un nou set de jante de aliaj şi mici modificări la interior în aşteptarea noii generaţii.
Miercuri, 11 August 2010 | Siguranta

Honda face un recall în SUA pentru 383.000 unităţi Civic, Accord şi Element

Honda va rechema 383.000 unităţi în Statele Unite ale Americii pentru a schimba sistemul de blocare al contactului pentru a preveni scoaterea cheii din contact fără ca vehiculul să fie în treapta de parcare a cutiei de viteze automate.
Marti, 10 August 2010 | Intern

Normele de poluare ucid Honda Civic Type R în România

Obligativitatea normelor de mediu Euro 5 i-a făcut pe cei de la Honda Europe să ia decizia de a opri vânzările lui Civic Type R începând cu anul 2011. Modelul este disponibil în România în stoc limitat.
Marti, 03 August 2010 | Intern

Honda România le oferă noilor clienţi până la 1500 de litri de carburant

Honda România a anunţat că oferă clienţilor care vor achiziţiona în perioada 2 august - 31 octombrie un model Accord sau Civic sedan până la 1.500 de litri de carburant.
Joi, 22 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini spion cu viitorul Honda Civic

Inginerii Honda au ieşit la teste cu prototipul viitorului Civic. Modelul ar trebui să debuteze în decursul anului 2012 şi este testat în versiunea hatchback cu cinci uşi.
Duminica, 27 Iunie 2010 | Modele noi

Viitorul Civic va avea un design mult mai futurist

Honda lucrează la viitoarea generaţie a compactei Civic. Modelul nipon va dispune de un design nou, mult mai tineresc şi mai atractiv.

Tag-uri similare

Honda, performanta, Honda Civic, Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, CR-Z, Honda Jazz, Toyota recall, Honda Insight
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru