Irlanda

Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.
Joi, 16 Iunie 2016 | O lume nebuna

Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Economic

Înmatriculările de maşini noi în Europa au scăzut în 2010 cu 5.5%

Anul trecut, europenii au înmatriculat cu 5.5% mai puţine maşini noi decât în 2009. Scăderea se datorează încheierii programelor de înnoire a parcurilor auto din multe state europene.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Modele noi

Nissan a deschis lista de rezervări pentru Leaf în Europa

Clienţii Nissan din Portugalia, Irlanda şi Marea Britanie vor avea ocazia să se înscrie pe o listă de rezervări pentru precomenzi pentru Leaf. Înscrierea costă 300 de euro şi banii vor fi returnaţi dacă se răzgândeşte clientul.
Sambata, 12 Decembrie 2009 | Economic

Irlanda adopta programul Rabla incepand cu 2010

Ministrul de finante al Irlandei a anuntat ca tara sa va implementa incepand cu anul 2010 un program de tip Rabla. Irlandezii vor primi pentru fiecare masina casata maxima 1.500 de euro.
Luni, 30 Martie 2009 | Modele noi

Chinezii pregatesc doua modele MG pentru Europa

Brandul britanic MG ar putea reveni in atentia publicului european daca chinezii de la SAIC decid sa vanda in Europa cele doua modele pe care le pregatesc in viitor.

Tag-uri similare

China, Europa, Marea Britanie, Programul Rabla, sedan, MG, SAIC, hatchback, casare, parc auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru