Chinezii pregatesc doua modele MG pentru Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.03.2009
Brandul britanic MG ar putea reveni in atentia publicului european daca chinezii de la SAIC decid sa vanda in Europa cele doua modele pe care le pregatesc in viitor.

Constructorul chinez Shanghai Automotive Industry Corp (SAIC), care detine grupul MG de cativa ani, a anuntat oficial ca intentioneaza sa revigorez brandul britanic. Membrii consiliului de conducere au anuntat ca isi doresc sa lanseze doua modele MG pentru piata britanica in viitorul apropiat, acestea urmand sa fie dezvoltate, potrivit primelor informatii oficiale, pe plaforma actualului Roewe 550.

Un purtator de cuvant al SAIC a declarat ca gama MG va face loc unui sedan cu patru usi, al carui nume nu se cunoaste momentan, si unui hatchback cu cinci usi care va purta indicativul MG6. Propulsia va fi asigurata, in cazul hatchback-ului, de un motor cu o capacitate de 1.6 litri, iar transmisia va putea fi comandata manuala si automata.

Desi nu a anuntat deocamdata momentul in care cele doua modele vor debuta oficial pe piata, se cunoaste deja ca sedanul si hatchback-ul vor fi vandute mai intai in China. Ele vor ajunge insa rapid si in Marea Britanie si Irlanda, existand o mare probabilitate ca modelele sa se vanda chiar si in restul Europei.

via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru