Jari-Matti Latvala

Duminica, 17 Noiembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului de WRC

Sebastien Ogier a dominat autoritar Raliul Marii Britanii şi a încheiat în stil de mare campion sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Luni, 28 Octombrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Spaniei după o revenire spectaculoasă şi a adus titlul constructorilor pentru Volkswagen

Sebastien Ogier a recuperat spectaculos timpul pierdut în urma unei pene şi a câştigat la pas Raliul Spaniei. În urma performanţei, Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Luni, 16 Septembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei, dar aşteaptă Raliul Franţei pentru a deveni campion

Sebastien Ogier a dominat Raliul Australiei şi a fost la un pas să câştige matematic titlul mondial, însă va fi nevoit să aştepte încoronarea până la Raliul Franţei.
Luni, 26 August 2013 | WRC

Dani Sordo a obţinut în Germania prima victorie din carieră în WRC

Dani Sordo a câştigat Raliul Germaniei şi a obţinut astfel prima victorie în WRC după o luptă pasionantă cu Thierry Neuville. Sebastien Ogier şi Jari Matti Latvala au abandonat.
Joi, 01 August 2013 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei - Tărâmul scandinavilor curajoşi

Raliul Finlandei este una dintre cele mai faimoase şi mai dificile etape din Campionatul Mondial de Raliuri, victoriile fiind obţinute cu precădere de piloţii scandinavi.
Marti, 25 Iunie 2013 | WRC

Ogier a dominat autoritar Raliul Italiei, Kubica a câştigat din nou la clasa WRC2

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Italiei după ce a fost lider la finalul fiecărei probe speciale, în timp ce Robert Kubica a triumfat la clasa WRC2.
Luni, 03 Iunie 2013 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Greciei, Kubica a triumfat la clasa WRC2

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Greciei după ce a profitat de abandonul lui Sebastien Ogier în prima probă şi a scăpat de un protest intentat de Citroen. Robert Kubica a câştigat la clasa WRC2.
Miercuri, 29 Mai 2013 | WRC

Latvala: "Sunt pregătit să lupt pentru victorie în Raliul Greciei"

Jari-Matti Latvala susţine că este capabil să lupte pentru victorie în Raliul Greciei şi ştie ce are de făcut pentru a-l învinge pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Luni, 06 Mai 2013 | WRC

Sebastien Loeb a câştigat pentru a opta oară Raliul Argentinei

Sebastien Loeb a câştigat Raliul Argentinei după ce a profitat de o eroare şi de o pană suferite de Sebastien Ogier, care a completat podiumul alături de coechipierul său Jari Matti Latvala.
Luni, 15 Aprilie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Portugaliei

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Portugaliei în ciuda unei uşoare răceli şi a unei defecţiuni la ambreiaj, ajutat însă şi de abandonurile suferite de Mads Ostberg şi Dani Sordo.
Joi, 11 Aprilie 2013 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei: Ogier favorit, Kubica debutează pe macadam

Sebastien Ogier este principalul favorit la victorie în Raliul Portugaliei, însă toate privirile se vor îndreptă spre Robert Kubica, care debutează pe macadam la clasa WRC2.
Vineri, 15 Martie 2013 | WRC

Citroen i-ar putea cere ajutorul lui Loeb pentru a câştiga titlul constructorilor

Citroen a dezvăluit că i-ar putea solicita lui Sebastien Loeb să concureze în mai multe raliuri de la finalul sezonului pentru ca francezii să câştige titlul constructorilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | WRC

TOP 10: Cele mai importante momente din istoria Ford în WRC

Istoria constructorului Ford în Campionatul Mondial de Raliuri poate fi împărţită în 10 perioade distincte în funcţie de performanţe şi de introducerea unor noi modele de maşini.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Motorsport

Jari Latvala si Ford Focus RS vor alerga impreuna pe Nurburgring

Fostul pilot finlandez al echipei Ford va pilota un exemplar Ford Focus RS in carul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Hatchback-ul a fost pregatit de cursa de catre mai multi studenti germani.

Tag-uri similare

Jari-Matti Latvala, Ford Focus RS, cursa de 24 de ore de la Nurburgring, Ford Germania, FH Koln Motorsport, Latvala FOrd
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru