Luca di Montezemolo

Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Modele noi

Ferrari va prezenta la Geneva în 2011 "un model foarte diferit"

Italienii de la Ferrari promit un model foarte diferit de ceea ce am văzut până acum. Debutul va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din 2011.
Duminica, 28 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Luca di Montezemolo la volanul noului Lancia Stratos

Luca di Montezemolo, directorul executiv Ferrari, a realizat un drive test la volanul noului Lancia Stratos. Versiunea contemporană a legendei italiene ascunde sub capotă un propulsor V8 de 4.3 litri de provenienţă Ferrari.
Duminica, 11 Iulie 2010 | Economic

Fiat: "Directorul Ferrari nu demisionează"

Oficialii grupului Fiat au dezminţit zvonurile conform cărora Luca di Montezemolo, directorul Ferrari, va părăsi funcţia pe care o ocupă în cadrul firmei italiene.
Joi, 24 Iunie 2010 | General

Ferrari: "Nu ne temem de noul McLaren MP4-12C"

Luca di Montezemolo, preşedintele Căluţului Cabrat, a declarat că nu se teme de noul competitor pentru 458 Italia, McLaren MP4-12C, pe care nu-l vede ca o ameninţare.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Modele noi

Ferrari pregăteşte un 599 Roadster

Ferrari 599 va primi şi o versiune Roadster, care va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach şi nu va fi prezentată la marile saloane auto ale lumii, ci doar la sediul Ferrari din Maranello.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Modele noi

Ferrari va face şi motoare V6 în viitor

Şeful Ferrari a confirmat că modelele viitoare din Maranello vor fi echipate şi cu un motor V6. Pentru moment, Luca di Montezemolo nu a dezvăluit informaţii suplimentare despre noul propulsor.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Industrie

Luca di Montezemolo renunta la sefia grupului Fiat

Luca di Montezemolo a anuntat oficial ca se retrage din functia de presedinte al grupului Fiat, dupa sase ani de activitate. Italianul va pastra insa sefia brandului Ferrari.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Modele noi

Ferrari 458 Italia va fi construit si in versiune Spider

Presedintele Ferrari a confirmat faptul ca modelul 458 Italia va fi disponibil si intr-o versiune Spider, dar a mentionat ca acest lucru va avea loc peste cativa ani.
Vineri, 19 Iunie 2009 | General

Presedintele Ferrari isi vinde propria masina in scopuri caritabile

Ferrari va organiza prima sa licitatie online pentru a vinde masina lui Luca di Montezemolo. Banii obtinuti in urma vanzarii vehiculului vor fi donati unui fond pentru sprijinirea cercetatorilor.

Tag-uri similare

Ferrari, licitatie, Ferrari 458 Italia, Luca di Montezemolo, 599 GTB Fiorano, Ferrari 458 Italia Spider, 599, Ferrari Spider
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru