Ferrari 458 Italia va fi construit si in versiune Spider

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.09.2009
Presedintele Ferrari a confirmat faptul ca modelul 458 Italia va fi disponibil si intr-o versiune Spider, dar a mentionat ca acest lucru va avea loc peste cativa ani.

Luca Cordero di Montezemolo, presedintele Ferrari, a confirmat dezvoltarea unei versiuni Spider a lui Ferrari 458 Italia. Modelul va fi lansat abia peste cativa ani, dar asteptarea va fi meritata avand in vedere rezultatul final. Cel mai probabil, versiunea Spider a lui Ferrari 458 Italia va fi echipata cu un motor V8 de 4.5 litri si 470 CP, la fel ca in cazul coupe-ului.

Livrarile lui Ferrari 458 Italia vor incepe abia in luna ianuarie a anului viitor, asa ca pasionatii Ferrari vor trebui sa mai astepte cativa ani pana cand vor vedea si o versiune Spider a acestui supercar exotic. Directorii Ferrari asteapta ca piata sa primeasca noul lor model inainte de a lansa o versiune decapotabila a acestuia si, totodata, italienii asteapta ca piata auto sa isi revina usor la nivelurile din 2007.

Noul Ferrari 458 Italia poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde si sa atinga o viteza maxima de peste 320 km/h. Interiorul acestui model beneficiaza de o serie de elemente noi, care ajuta soferul sa fie mai legat de masina sa, oferind un control sporit asupra comportamentului acestui supercar.

Modelul italian a debutat in aceasta toamna la Salonul Auto de la Frankfurt. Spre deosebire de 458 Italia, ambele versiuni de caroserie ale lui F430 au fost lansate in acelasi an.

Via | Quattroroute.it

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Un design sexy, un suflet de cal nobil, un sofer cu propietati uluitoare fac dintr-un Ferrari cel mai de seama concurent in lumea masinilor exotice-sport.
    4 1
  • 562
    Cred ca ati apasat pe 4 in loc de 5 - are 570 CP
    4 1
  • tarziu apare varianta spyder
    pacat ca nu se lanseaza mai repede varianta spyder a modelului ca e mai frumoasa, bine daca asta ar conta pentru mine insa ma gandesc totusi la cei care au bani de modelul asta si vor varianya spyder si isi cumpara varianta coupe deoarece cealata nu e oferita
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru