Ferrari: "Nu ne temem de noul McLaren MP4-12C"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.06.2010
Luca di Montezemolo, preşedintele Căluţului Cabrat, a declarat că nu se teme de noul competitor pentru 458 Italia, McLaren MP4-12C, pe care nu-l vede ca o ameninţare.

Rivalitatea dintre McLaren şi Ferrari s-a mutat recent de pe circuitele de Formula 1 pe stradă, odată cu lansarea noului supercar britanic MP4-12C. Modelul sportiv cu motor central se vrea a fi o revoluţie în segment şi un competitor direct pentru nume consacrate ca Lamborghini Gallardo, Aston Martin DB9 şi bineînţeles Ferrari 458 Italia.

Aşteptat să apară pe străzi la începutul lui 2011, MP4-12C vrea să fure coroana deţinută de Ferrari şi să îngenuncheze cel mai nou model din Maranello. Luca di Montezemolo, preşedintele Scuderiei italiene, a declarat însă recent că nu se pune problema unui competitor pentru 458 Italia din partea McLaren. "Păstrez foarte mult respect pentru McLaren dacă îşi doresc o maşină de stradă, dar îmi place competiţia şi, mai ales, îmi place să câştig", a încheiat boss-ul italienilor.

Noul MP4-12C se va poziţiona la limita superioară a segmentului supercarurilor, preţul său fiind estimat între 150.000 şi 210.000 de euro.

via | autocar

Comentarii (3)

  • comparare
    totusi, mp4-12c se bate cu gallardo si 458 italia, de ce nu se bate cu murcielago si cu 599 gtb?
    2 0
  • mp4-12c ....

    intrebarea nu este " de ce s-ar bate cu gallardo si 458 italia in loc de murcielago si 599 ? " .. intrebarea este daca murcielago si 599 vor putea sa faca fata unui mp4-12c pe circuit ?? - pentru ca McLarenu' are mai multa putere, (poate) mai buna aerodinamica, (poate) mai buna manevrabilitate ... cam are ceva "asi in maneca"

    din ceea ce vad la McLaren pe site ( stiu ca pe site mai se infloresc povestile ) masinuta asta noua este facuta pentru a fi in fata tuturor.. nu numai a masinilor din zona ei de pret :)
    0 0
  • De ce sunt italienii asa siguri pe ei?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru