Fiat: "Directorul Ferrari nu demisionează"

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 11.07.2010
Oficialii grupului Fiat au dezminţit zvonurile conform cărora Luca di Montezemolo, directorul Ferrari, va părăsi funcţia pe care o ocupă în cadrul firmei italiene.

În cadrul unei conferinţe de presă, oficialii Fiat au negat faptul că Luca di Montezemolo, directorul Ferrari, va demisiona din funcţia pe care o ocupă în cadrul firmei italiene. Acum câteva luni omul de afaceri italian a părăsit funcţia de preşedinte din cadrul grupului Fiat şi au existat zvonuri conform cărora acesta se va implica în politică.

La sfărşitul acestei săptămâni, publicaţia Libero îl vedea pe Andrea Agnelli în funcţia de director Ferrari, însă oficialii Fiat au dezminţit aceste zvonuri. Speculaţiile conform cărora Luca di Montezemolo se va implica în politică au fost reaprinse odată cu interviul pe care italianul l-a acordat publicaţiei Financial Times.

Omul de afaceri italian în vârstă de 62 de ani se află la cârma Ferrari din 1991. În anul 2004 a devenit preşedintele Federaţiei Industriaşilor italieni Confindustria, iar patru ani mai târziu ocupa funcţia de preşedinte în cadrul grupului Fiat.

Via | Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru