Masini electrificate

Sambata, 16 Martie | Economic

Mașinile electrificate, a doua cea mai mare cotă de piață în România, în februarie

Potrivit unui nou raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile, cota de piață a mașinilor electrice și hibride a ajuns la 25% în luna februarie. Cele mai vândute mașini au fost cele cu motoare pe benzină.
Vineri, 13 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzările de mașini electrificate din România au crescut cu 49% în 2022. Cota mașinilor cu motoare diesel a fost de 13%

Potrivit noilor date furnizate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile, vânzările de mașini electrificate (hibride, plug-in și electrice) au crescut cu 49% în țara noastră, anul trecut. Astfel, mașinile „verzi” au ajuns să dețină o cotă de piață de aproape 22% în România.
Miercuri, 17 August 2022 | Intern

Românii au prins gustul hibridelor: una din cinci mașini noi vândute în România este electrificată

Cel mai recent raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA) relevă faptul că una din cinci mașini noi vândute în țara noastră, în acest an, au fost electrificate. După primele 7 luni, cota de piață a mașinilor cu propulsie alternativă este de 20.7%, mai mare decât cota mașinilor cu motoare diesel.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Grupul BMW a livrat 1 milion de mașini electrificate

Constructorul bavarez de automobile a livrat automobilul electrificat cu numărul 1 milion. Până în 2025, Grupul BMW intenționează să livreze aproximativ 2 milioane de mașini complet electrice.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

În octombrie, românii au achiziționat mai multe mașini electrificate decât diesel. Pentru a doua lună consecutiv

Pentru a două lună consecutiv, în octombrie, românii au achiziționat mai multe mașini electrificate decât diesel. După primele 10 luni ale anului, liderul vânzărilor de mașini cu zero emisii este Volkswagen.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Industrie

PREMIERĂ: Vânzările de electrificate le-au depășit pe cele de mașini diesel în luna august, în Europa

Pentru prima dată, în luna august, în Europa, au fost comercializate mai multe mașini electrificate decât vehicule echipate cu propulsor diesel. Cea mai mare cotă de piață o au în continuare mașinile pe benzină, adică 56%.
Luni, 13 Septembrie 2021 | Industrie

Premieră în Austria: În august au fost înmatriculate mai multe mașini electrificate decât cele cu motor pe benzină

Luna august a adus o premieră în Austria, în ceea ce privește înmatriculările de mașini electrice și hibride. Pentru prima dată, acestea le-au depășit pe cele de vehicule echipate cu sistem de propulsie pe benzină.
Sambata, 04 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

În luna august, 92% din mașinile noi comercializate în Norvegia au fost electrificate

Mașinile electrificate sunt foarte populare în Norvegia. Atât de mult încât 92% din automobilele comercializate luna trecută au fost fie pur electrice, fie echipate cu sistem de propulsie hibrid sau plug-in hybrid.
Joi, 22 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

STUDIU: 41% dintre șoferi vor ca următoarea lor mașină să fie electrificată

Un studiu recent arată că 41% dintre șoferii din 13 țări și-ar dori ca viitoarea lor mașină să fie echipată cu un sistem de propulsie electrificat. Studiul a fost făcut pe un eșantion de 9.000 de persoane din 13 țări.
Joi, 06 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

STUDIU: 19% dintre proprietarii de mașini electrificate s-au întors la un vehicul cu motor termic

Un studiu realizat de Universitatea din California a dezvăluit că 18% dintre proprietarii de vehicule electrice și 20% dintre cei care au deținut o mașină plug-in hybrid, s-au întors la o mașină echipată doar cu motor termic.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW începe producția pentru a cincea generație eDrive: noul sistem de propulsie va fi utilizat pe SUV-ul electric iX3

BMW a anunțat începerea producției pentru a cincea generație eDrive, noul sistem de propulsie urmând să fie folosit în premieră pe SUV-ul electric iX3. Nemții au extins producția de la Dingolfing și vor să livreze anual sisteme de propulsie pentru 500.000 de mașini electrificate, în urma unor investiții de 500 de milioane euro până în 2022.
Luni, 24 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrificate au atins un record în Cehia: cotă de 70% pentru Skoda, în luna ianuarie

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Cehia au depășit 600 de unități în ianuarie, în creștere de aproape 6 ori față de aceeași perioadă din 2019. Citigo EV și Superb PHEV au contribuit la o cotă de aproape 70% pentru Skoda pe piața sa locală.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Industrie

Cota de piață a mașinilor echipate cu motoare diesel a scăzut la 31% în Europa în luna octombrie: mașinile electrificate se apropie de 10%

În luna octombrie, cota de piață a modelelor electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric) înmatriculate în Europa s-a apropiat de 10%. Renault Zoe a fost cel mai popular model electric al lunii, în timp ce Mitsubishi Outlader PHEV și Toyota Corolla se impun în segmentele plug-in hybrid, respectiv hibrid.

Tag-uri similare

masini electrice, inmatriculari Europa, masini electrificate, inmatriculari masini electrice, versiune electrificata, electrificate, model electrificat, versiuni electrificate, cota de piata diesel, cota de piata electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru