Masini furate

Miercuri, 01 Februarie 2023 | General

Topul celor mai furate mașini din 2022: Mercedes-Benz, în fruntea clasamentului

Potrivit unui studiu nou, realizat de o companie de verificare a istoricului auto, Mercedes-Benz a fost cea mai furată marcă pe piața mașinilor second-hand în 2022. Platforma a depistat, în total, peste 1000 de vehicule furate anul trecut.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: În ultimul an, la noi în țară au fost descoperite aproape 200 de mașini furate

Potrivit celor mai recente date Eurostat, în Europa au fost furate circa 450.000 de mașini în 2020. În România au fost descoperite aproape 200 de vehicule furate în ultimul an, potrivit unui studiu realizat de platforma CarVertical.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Siguranta

Brelocurile de localizare Apple AirTag sunt folosite de hoți pentru a fura mașini

Apple AirTag, un produs în formă de breloc care ajută la localizarea cheilor, obiectelor și a vehiculelor, este folosit de către hoți pentru a fura mașini.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Mercedes dezvoltă o aplicație care va trimite notificări când mașina este lovită sau furată din parcare

Mercedes va lansa în 2018 o aplicație care va trimite notificări pe smartphone atunci când mașina este lovită în parcare sau când există o tentativă de furt a acesteia.
Vineri, 12 August 2016 | Siguranta

O nouă descoperire dureroasă pentru Grupul Volkswagen: 100 de milioane de mașini pot fi sparte foarte ușor de hoți

Un grup de cercetători au descoperit că 100 de milioane de mașini ale Grupului Volkswagen, produse din 1995 și până în prezent, au chei care pot fi ușor copiate de hoți.
Vineri, 02 August 2013 | Intern

România: Poliţia Rutieră poate detecta în trafic un vehicul furat

Poliţia Autostrăzi beneficiază, începând de astăzi, de un dispozitiv capabil să detecteze în timp real un autovehicul furat prin citirea numărului de înmatriculare şi căutarea acestuia în baza de date a vehiculelor furate.
Marti, 16 Iulie 2013 | Intern

IGPR: Aproape 1.000 de autoturisme au fost furate în primele şase luni ale anului

În primele şase luni ale anului, în România au fost furate aproape 1.000 de autoturisme. În fiecare zi, sunt furate cinci maşini din România, informează Digi24 citând statisticile IGPR.
Joi, 28 Iunie 2012 | O lume nebuna

SUA: Un hoţ a fost condus de victima sa pentru că nu ştia să folosească o transmisie manuală

Suntem familiarizaţi cu toate clişeele legate de americani şi admiraţia lor nemărginită pentru transmisiile automate. Dar unele clişee devin adevărate, după cum a dovedit un hoţ care a nu a fost capabil să conducă o maşină cu transmisie manuală. Ameninţată cu pistolul, victima sa l-a condus până la destinaţie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru