Masini hibride

Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Intern

Vânzările de mașini electrice au crescut cu 150% în România în primele 11 luni ale anului: Renault revine pe primul loc în fața Nissan

Românii au cumpărat peste 1.400 de mașini electrice în perioada ianuarie-noiembrie, în creștere cu 150% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Renault a revenit pe primul loc în topul mărcilor cu 378 de unități și este urmată de Nissan cu 375 de unități.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre un posibil model electric Dacia: "În doi-trei ani vom avea un model electric sau hibrid în gamă"

Oficialii Renault anticipează că Dacia va avea cel puțin un model hibrid sau electric în gamă în următorii doi-trei ani pentru a respecta normele de poluare.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen critică infrastructura precară pentru încărcarea mașinilor electrice: "Hibrizii vor juca un rol în industria auto pentru mult timp"

Volkswagen consideră că hibrizii vor juca un rol important în industria auto pentru mult timp ca urmare a faptului că infrastructura pentru încărcarea mașinilor este în continuare precară.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Intern

Vânzările de mașini electrice au crescut cu 143% în România în primele 10 luni ale anului: luptă strânsă între Nissan și Renault pentru primul loc

Românii au cumpărat aproape 1.200 de mașini electrice în primele 10 luni ale anului, în creștere cu 143%, iar Nissan și Renault sunt despărțite de numai 3 unități în clasamentul mărcilor.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul Volkswagen actualizează planul pentru 2030: până la 75 de modele electrice și 60 de modele hibride

Grupul Volkswagen intenționează să aibă o flotă de până la 75 de modele electrice și 60 de modele hibride până în anul 2030, în urma unor investiții totale de circa 60 de miliarde de euro.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Industrie

Cota de piață a mașinilor diesel a scăzut în Europa la 29% în perioada iulie-septembrie: înmatriculările au scăzut puternic pe principalele piețe

Doar 29% dintre mașinile înmatriculate în Europa în perioada iulie-septembrie au avut motoare diesel, ca urmare a scăderilor puternice din principalele piețe. Între timp, cota de piață a mașinilor pe benzină a crescut la aproape 60%.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Honda are un nou obiectiv: japonezii vor să vândă doar mașini electrice și hibride în Europa, până în 2022

Honda își accelerează planurile de electrificare și anunță un nou obiectiv. Până în 2022, japonezii vor să vândă doar mașini electrice și hibride în Europa.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern

Vânzările de mașini electrice au crescut cu aproape 140% în România în primele 9 luni ale anului: Renault revine pe primul loc în topul mărcilor

Românii au cumpărat peste 1.000 de mașini electrice în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 140%, iar Renault a revenit pe prima poziție în topul mărcilor după ce a detronat liderul Nissan.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Industrie

Popularitatea motoarelor diesel continuă să scadă: cota de piață a scăzut în Europa la numai 30% în luna august

Doar 30% dintre mașinile înmatriculate în Europa în luna august au avut motor diesel, în timp ce popularitatea mașinilor electrice și hibride a crescut la aproape 8%.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Intern

Nissan Leaf a ajuns la 250 de unități vândute în România în primele 8 luni ale anului: modelul japonez este urmat de Renault Zoe

Nissan Leaf este în continuare cea mai vândută mașină electrică în România și după primele 8 luni ale anului cu 250 de unități, fiind urmată la mică distanță de Renault Zoe.
Miercuri, 21 August 2019 | Intern

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în România după primele 7 luni ale anului: 218 clienți au ales modelul nipon

Nissan Leaf a înregistrat vânzări de 218 unități în perioada ianuarie-iulie și este cea mai vândută mașină electrică din România, în timp ce Mitsubishi Outlander rămâne cea mai populară mașină plug-in hybrid.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iunie: sedanul american a surclasat Renault Zoe și BMW i3

Tesla Model 3 a fost cea mai populară mașină electrică în Europa în luna iunie după ce a înregistrat un număr de înmatriculări aproape la fel de mare ca Renault Zoe, BMW i3, Volkswagen Golf și Nissan Leaf la un loc.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Iulie 2019 | Intern

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică în România în primele 6 luni ale anului: 169 de clienți au ales modelul japonez

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică pe piața din România în prima jumătate a anului cu 169 de unități, în timp ce poziția a doua în clasament i-a revenit lui Renault Zoe.
Joi, 27 Iunie 2019 | Intern

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în România după primele 5 luni ale anului: 119 români au achiziționat modelul electric

Nissan Leaf este pentru a doua lună cea mai vândută mașină electrică din România, cu un total de 119 unități în primele cinci luni ale anului. Între timp, Renault a vândut într-o lună de circa trei ori mai multe mașini electrice decât în primele patru luni ale anului.
Vineri, 24 Mai 2019 | Intern

Efectul programului Rabla Plus: Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România în primele patru luni ale anului

Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România în primele patru luni ale anului cu 53 de unități, la scurt timp după startul programului Rabla Plus, care a generat o creștere cu 52% a numărului de mașini electrice comercializate în țara noastră.
Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Primul model plug-in hybrid clasic de la Opel: SUV-ul Grandland X Hybrid4 are 300 CP și autonomie electrică de 50 de kilometri

Opel a prezentat primele imagini și informații despre Grandland X Hybrid4, versiunea plug-in hybrid a SUV-ului. Aceasta are un motor pe benzină de 200 CP, două motoare electrice de 109 CP și o autonomie electrică de 50 de kilometri.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford adoptă strategia Toyota pentru hibrizi: "Nu avem nevoie de multe modele electrice pentru a respecta normele de emisii din 2021"

Ford a confirmat că nu intenționează să aibă o gamă bogată de modele electrice, întrucât numeroasele versiuni hibride anunțate recent îi vor permite să respecte normele de emisii care vor intra în vigoare în 2021.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Intern

Vânzări de mașini eco în România în primele 3 luni ale anului: electricele au crescut cu 5%, dar piața de mașini plug-in hybrid a scăzut cu 55%

Românii au cumpărat 105 mașini electrice în primele trei luni ale anului, în creștere cu 5%, în timp ce volumul vânzărilor de mașini plug-in hybrid a scăzut cu 55%, la numai 47 de unități.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Industrie

Toyota oferă acces gratuit la 24.000 de patente despre sistemele hibride: "Vrem să popularizăm tehnologia"

Toyota a anunțat că va oferi acces gratuit la aproape 24.000 de patente despre sistemele sale hibride cu scopul de a populariza tehnologia și, implicit, pentru a reduce costurile de dezvoltare.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Ford Explorer vine în Europa: SUV-ul cu 7 locuri va fi disponibil doar în variantă plug-in hybrid de 450 de cai putere cu autonomie electrică de 40 de kilometri

Ford Explorer, cel mai vândut SUV din SUA, va fi disponibil în Europa din acest an într-o versiune plug-in hybrid cu 7 locuri care generează în total 450 de cai putere și oferă o autonomie electrică de 40 de kilometri.

Tag-uri similare

Toyota, masini electrice, masini hibride, acord, motor termic, Automobile electrice, standard, automobile hibride, Forumul Mondial pentru Armonizarea Regulilor Vechiculelor, motor ardere interna
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru