Masini hibride

Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern

Proiect legislativ: mașinile electrice și hibride ar putea avea plăcuțe de înmatriculare diferite, pe un fond vernil

Un proiect legislativ depus în Parlament propune ca plăcuțele de înmatriculare să aibă un fond vernil pentru vehiculele electrificate, cu litere și cifre de culoarea verde pentru cele 100% electrice, respectiv neagră pentru cele hibride.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Industrie

Cota de piață a mașinilor diesel a scăzut la 27.8% în al treilea trimestru în Europa: mașinile cu motoare pe benzină au ajuns la o cotă de 47.5%

27.8% dintre mașinile înmatriculate în al treilea trimestru în Europa au fost echipate cu motoare diesel. În același timp, vehiculele cu încărcare la priză (electrice și plug-in hybrid) au ajuns la o cotă de piață de 9.9%.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Economic

Premieră istorică: europenii au înmatriculat în septembrie mai multe mașini electrice și hibride decât mașini diesel

Mașinile electrice și hibride au avut o cotă de piață de 25.2% în Europa în luna septembrie, ocazie cu care acestea au depășit pentru prima oară în istoria Europei înmatriculările de mașini diesel, care au avut o cotă de piață de 24.8%.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Cotă de piață record pentru mașinile electrice și hibride în România: 7.7% în luna septembrie, cu peste 800 de unități

Mașinile electrice și hibride au ajuns la o cotă de piață record în România în luna septembrie, de 7.7%, după înmatricularea a 827 de unități. La nivelul primelor nouă luni ale anului, cota de piață este de 6.4%.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 41% în România în primele 9 luni ale anului: peste 1.400 de unități

Românii au înmatriculat 1.407 mașini electrice în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 41% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dintre acestea, aproape jumătate au fost Renault Zoe și Skoda Citigo-e iV.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Intern

Cota de piață a mașinilor electrice și hibride a ajuns la 6.3% în România în primele opt luni ale anului: creștere ușoară și pentru diesel

Mașinile electrice și hibride au avut o cotă de piață de 6.3% în primele șapte luni ale anului, în creștere de la 3.9%, în timp ce mașinile diesel au înregistrat de asemenea o ușoară creștere până la aproape 28%.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 27% în primele 8 luni ale anului: aproape 1.200 de unități, dintre care peste 300 de unități Renault Zoe

Românii au înmatriculat 1162 de mașini electrice în primele 8 luni ale anului, în creștere cu 27% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dintre acestea, peste 300 de mașini electice au fost Renault Zoe.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice și plug-in hybrid au avut în Europa o cotă de piață de 7.2% în perioada aprilie-iunie: înmatriculările au crescut cu peste 53%

Mașinile elecrice și plug-in hybrid au ajuns la o cotă de piață de 7.2% în Europa în perioada aprilie-iunie, pe fondul unei creșteri cu peste 53% a înmatriculărilor.
Vineri, 28 August 2020 | Intern

Ministerul Mediului a suplimentat programul Rabla Plus cu 60 de milioane de lei: bugetul fusese epuizat în premieră

Ministrul Mediului a anunțat că va suplimenta bugetul pentru programul Rabla Plus cu 60 de milioane de lei, pentru încurajarea achiziției de mașini electrice sau hibride. “Pentru 2020, bugetul Rabla Plus va ajunge la 200 de milioane de lei,” a spus Costel Alexe.
Marti, 11 August 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 39% în România în primele 7 luni ale anului: 938 de unități, dintre care 338 de unități doar în iulie

Românii au înmatriculat 938 de mașini electrice în primele 7 luni ale anului, în creștere cu 39% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Dintre acestea, 338 de mașini electrice au fost înmatriculate doar în luna iulie.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride

BMW pune piciorul în prag și mașinile în priză: "Nu ne interesează hibrizii clasici. Ne concentrăm pe hibrizi plug-in și pe mașini full-electrice"

BMW nu va oferi în gamă modele cu sisteme de propulsie full-hybrid (hibrid clasic) pentru că "nu are sens din perspectiva emisiilor CO2". Marca susține că soluția plug-in hybrid este mult mai potrivită pentru scopul declarat al industriei auto: scăderea emisiilor.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie: Tesla Model 3 și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie, cu peste 10.000 de unități. În segmentul vehiculelor cu sisteme plug-in hybrid, Ford Kuga reușește să ajungă pe prima poziție, în timp ce clasamentul modelelor hibrid fără încărcare la priză este dominat în continuare de Toyota.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Iulie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 32% în România în prima jumătate a anului, la 600 de unități

Românii au înmatriculat 600 de mașini electrice în primele 6 luni ale anului, în creștere cu 32% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Între timp, înmatriculările de mașini plug-in hybrid s-au dublat la 266 de unități.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna mai: Ford Puma, locul patru în topul mașinilor hibride fără încărcare la priză

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna mai, în timp ce Ford Puma a ajuns pe locul patru în topul hibrizilor fără încărcare la priză.
Luni, 15 Iunie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu aproape 20% în România în primele 5 luni ale anului: 59 de unități în luna mai

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu aproape 20% în primele cinci luni ale anului, după ce românii au înmatriculat 59 de unități pe parcursul lunii mai.
Luni, 25 Mai 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 27% în primele patru luni ale anului: Renault, Tesla și Hyundai, singurele mărci cu înmatriculări în aprilie

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 27% în primele patru luni ale anului, la 315 unități, însă Renault, Tesla și Hyundai sunt singurele mărci care au înregistrat înmatriculări în luna aprilie.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Economic

Sărbătoare la Toyota: constructorul japonez a vândut 15 milioane de hibrizi de la lansarea lui Prius în 1997

Toyota a depășit pragul de 15 milioane de mașini hibride vândute în întreaga lume sub brandurile Toyota și Lexus de la lansarea lui Prius în 1997.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 27% în România în primele trei luni ale anului: Renault Zoe rămâne lider

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 27% în primele trei luni ale anului, la 272 de unități, în ciuda faptului că piața auto în ansamblu a înregistrat o scădere de aproape 22%.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Economic

Renault Zoe rămâne cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa și în luna februarie: e-Golf și Model 3 completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna februarie cu aproape 6.400 de unități și a fost urmată în clasament de Volkswagen e-Golf și Tesla Model 3.
Marti, 17 Martie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 64% în România în primele două luni ale anului: Renault este liderul pieței, cu aproape 100 de unități

Înmatriculările de mașini electrice au crescut în România cu 64% în primele două luni ale anului, iar Renault ocupă detașat prima poziție în topul mărcilor. În același interval de timp, înmatriculările de mașini plug-in hybrid s-au dublat.

Tag-uri similare

Toyota, masini electrice, masini hibride, acord, motor termic, Automobile electrice, standard, automobile hibride, Forumul Mondial pentru Armonizarea Regulilor Vechiculelor, motor ardere interna
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru