Masini hibride

Luni, 01 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Record ecologic: 200.000 de maşini electrice şi hibride vândute în Europa în 2015. Mitsubishi Outlander PHEV, lider detaşat

2015 a devenit anul recordurilor pentru vânzările de maşini electrice şi hibride în Europa, cu aproape 200.000 de unităţi comercializate. Modelul cu cel mai mare succes a fost încă o dată Mitsubishi Outlander PHEV.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | Intern

Apetit pentru ecologie: vânzările de maşinile electrice şi hibride în România s-au dublat în 2015 şi au ajuns la 0.5% din piaţă

Vânzările de maşini electrice şi hibride au ajuns anul trecut la 495 de unităţi, de peste două ori mai mult decât în 2014, şi au atins o cotă de piaţă de 0.5%.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Modele noi

Hyundai rupe barierele: noul Hyundai Ioniq va fi primul model din lume care poate fi hibrid clasic, hibrid plug-in sau pur electric

Hyundai va sparge toate tiparele industriei în 2016, când va scoate pe piață noul Ioniq. Sedanul compact va putea fi comandat în oricare dintre cele trei arhitecturi principale de propulsie ecologică.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Intern

Revoluţia electrică: vânzările de maşini electrice în România au crescut de 4 ori în primele 10 luni ale anului

Românii au cumpărat 25 de maşini electrice în primele 10 luni ale anului, de patru ori mai multe decât în perioada similară a anului trecut.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Masini electrice si hibride

România ecologică: 8 maşini electrice şi 120 de hibride vândute în ultimele 3 luni

Şoferii români nu sunt prea prietenoşi cu mediul înconjurător: în ultimele trei luni, în ţara noastră s-au vândut doar 8 maşini electrice şi 120 de exemplare hibride.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Toyota despre primul prototip hibrid al mărcii: "Nu am reuşit să-l mişcăm pentru 49 de zile şi nu ştiam de ce"

Toyota anunţă atingerea bornei de 8 milioane de hibrizi vânduţi în istoria mărcii. Cu această ocazie, şeful mărcii rememorează un episod amuzant petrecut acum 20 de ani legat de primul prototip hibrid Toyota.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Industrie

Lideri-surpriză în clasamentul vânzărilor de hibrizi plug-in în Europa: Mitsubishi, Volvo şi BMW

Hibrizii care pot fi încărcaţi în priză sunt în creştere în Europa, iar până în 2020 vor depăşi maşinile hibride clasice. Între timp, clasamentul vânzărilor europene aduce lideri surpriză la acest capitol.
Vineri, 13 Martie 2015 | Intern

Impozitul pentru maşini hibride a fost redus cu 95%

Guvernul a redus prin Ordonanţă de Urgenţă impozitul pentru vehiculele hibride cu 95%. Măsura are rolul de a stimula achiziţia de maşini ecologice.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Industrie

Toyota a produs nouă milioane de vehicule în Europa

Fabricile Toyota din Europa au realizat o producţie cumulată de nouă milioane de unităţi pe parcursul întregii activităţi. Două din trei modele Toyota de pe Bătrânul Continent sunt produse de europeni.
Vineri, 22 August 2014 | Industrie

Iranul devine eco: bonusuri pentru producătorii auto şi moto care asamblează hibrizi şi electrice

Fiecare motocicletă electrică produsă în Iran îi va aduce constructorului 300 de dolari din partea guvernului, iar o maşină de acest tip va genera un bonus de 6000 de dolari. Producătorul alege apoi dacă transferă bonusul spre client sau dacă îl păstrează.
Marti, 15 Iulie 2014 | Tehnologie

BMW: "Le oferim cu plăcere celor de la Mercedes tehnologia bateriilor pentru maşini electrice, dacă ei îşi doresc asta"

Marii constructori auto caută pe piaţă parteneri care să ridice comenzile de baterii Litiu-Ion pentru maşinile electrice şi hibride. Scopul final este scăderea preţurilor acestora.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Modele noi

Şeful Lamborghini: "Hibrizii oferă o experienţă compromisă, sunt prea grei"

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, consideră că actualii hibrizi nu sunt suficient de performanţi din cauza masei ridicate, excluzând aceste sisteme de propulsie pentru modelele din viitorul apropiat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Ianuarie 2014 | Economic

O nouă lovitură pentru modelele electrice: depreciere enormă după 5 ani

O analiză americană arată că valoarea de revânzare a modelelor full-electrice după 5 ani de utilizare se prăbușește în raport cu cea a mașinilor echivalente pe benzină sau diesel. Hibridele țin însă pasul cu "frații" lor convenționali.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Tehnologie

Americanii propun baterii litiu-ion cu 25% mai ieftine şi de două ori mai uşor de încărcat

Doi cercetători americani au reuşit să înţeleagă mai bine funcţionarea bateriilor litiu-ion şi promit dezvoltarea unor tehnologii care să reducă costurile de producţie şi să reducă durata de încărcare.
Marti, 20 Martie 2012 | Tehnologie

STUDIU: Preţul bateriilor litiu-ion va fi mai mic cu 30% în 2017

Un studiu american a dezvăluit tendinţa de reducere a costurilor pe care îl înregistrează segmentul bateriilor litiu-ion. În 5 ani ele vor fi mai ieftine cu 30% decât în prezent.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Ford C-Max Hybrid şi Energi, versiunile hibridă şi hibridă plug-in ale monovolumului compact Ford

Ford a prezentat astăzi primele imagini ale versiunilor hibridă şi hibridă plug-in ale lui C-Max. Acestea vor fi lansate oficial la Salonul Auto de la Detroit, în luna ianuarie.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Siguranta

Opel întârzie livrările europene ale lui Ampera din cauza problemelor lui Chevrolet Volt

Investigaţiile care vizează riscurile de incendiu la nivelul bateriilor lui Volt în SUA au făcut ca livrărie lui Opel Ampera să fie întârziate în Europa.
Sambata, 13 Martie 2010 | Siguranta

Acord european legat de criteriile de siguranta pentru modelele electrice

La Geneva s-a incheiat o intelegere cu privire la standardele de siguranta ale masinilor hibride si electrice.
Duminica, 24 Ianuarie 2010 | Industrie

Toyota: "Motorul cu ardere interna nu va fi disparea niciodata"

In viziunea celor de la Toyota, vehiculele hibride care folosesc un motor termic si unul electric reprezinta viitorul.

Tag-uri similare

Toyota, masini electrice, masini hibride, acord, motor termic, Automobile electrice, standard, automobile hibride, Forumul Mondial pentru Armonizarea Regulilor Vechiculelor, motor ardere interna
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru