Mercedes E-Klasse Coupe

Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Modele noi

Noul Mercedes Clasa E Coupe: imagini și informații oficiale cu sosia modelelor Clasa S Coupe și Clasa C Coupe

Mercedes a dezvăluit oficial noul Clasa E Coupe. A treia variantă de caroserie a modelului german vine cu un aspect sportiv, cu un singur motor diesel și cu toată tehnologia sedanului.
Marti, 28 Mai 2013 | Modele noi

Mercedes: „Am greşit când am decis să nu facem un E-Klasse Coupe AMG”

Mercedes şi-ar fi dorit o versiune AMG a actualului E-Klasse Coupe. Din păcate, derivatul de performanţă nu a fost inclus în planurile germanilor atunci când actuala generaţie a fost concepută. Acum, oficialii regretă asta.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Modele noi

Mercedes C-Klasse Coupe şi E-Klasse Coupe vor primi 4Matic în 2012

Cele două coupe-uri produse de constructorul din Stuttgart vor primi de anul viitor tracţiunea integrală 4Matic. Ea ar putea fi disponibilă şi pe versiunile cu motoare în patru cilindri.
Sambata, 24 Iulie 2010 | Economic

Mercedes a livrat până acum 300.000 de exemplare E-Klasse

Mercedes E-Klasse se bucură de un succes enorm în întreaga lume, constructorul din Stuttgart livrând până acum peste 300.000 de exemplare ale acestui model.
Sambata, 13 Martie 2010 | Tuning

Kicherer modifica E-Klasse Coupe

Casa de tuning Kicherer a creat un pachet estetic pentru E-Klasse Coupe. Acesta ii ofera modelului german atat agresivitate, cat si sportivitate.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Brabus E V12 Coupe s-a lansat in Geneva

Brabus a dezvelit la Geneva noul E V12 Coupe. Propulsorul acestuia livreaza 800 CP si dezvolta un cuplu motor de 1.420 Nm.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Mercedes lanseaza la Geneva un kit sportiv pentru noul E-Klasse

Mercedes Sport este un pachet de accesorii sportive ce va debuta la Geneva pe actualul E-Klasse. Kitul va putea fi insa introdus mai tarziu pe toate modelele din gama.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | Tuning

Lorinser "inveseleste" noul Mercedes E-Klasse Coupe

Tunerul german Lorinser a pregatit un pachet de modificari estetice pentru Mercedes E-Klasse Coupe, care ofera modelului german o doza de personalitate si sportivitate.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes testeaza noul C-Klasse facelift

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale noului Mercedes-Benz C-Klasse in versiunea facelift.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Coupe, Brabus, Geneva 2010, C-Klasse, Mercedes E-Klasse, Mercedes C-Klasse, deflector, tuning Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru