Mercedes a livrat până acum 300.000 de exemplare E-Klasse

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 24.07.2010
Mercedes E-Klasse se bucură de un succes enorm în întreaga lume, constructorul din Stuttgart livrând până acum peste 300.000 de exemplare ale acestui model.

Esential

300.000 de exemplare ale lui E-Klasse au fost livrate până acum

Noul Mercedes E-Klasse şi-a făcut debutul pe piaţa auto în luna martie a anului 2009, iar până acum constructorul din Stuttgart a livrat în întreaga lume mai mult de 300.000 de unităţi ale acestui model. "Noul E-Klasse este un adevărat succes, stabilind anumite standarde în ceea ce priveşte siguranţa, confortul şi eficienţa. Suntem foarte încântaţi de răspunsul pozitiv al clienţilor la adresa lui E-Klasse", a declarat Joachim Schmidt, vice-preşedinte executiv al departamentului de vânzări şi marketing.

Versiunea sedan a fost lansată în luna martie 2009, şi până acum constructorul din Stuttgart a livrat 230.000 de astfel de exemplare. Versiunea pentru familişti şi-a făcut debutul în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, şi până în prezent Mercedes a livrat 28.000 de astfel de unităţi. Mercedes E-Klasse Coupe a fost lansat în luna mai a anului 2009, iar până acum 60.000 de persoane au în garaj un astfel de exemplar.

În prima jumătate a acestui an, Mercedes a vândut în întreaga lume 101.700 de unităţi ale modelului E-Klasse sedan, constructorul din Stuttgart înregistrând astfel o creştere cu 62 de procente comparativ cu anul trecut. În prima jumătate a anului 2010 E-Klasse Coupe a devenit un model popular în rândul americanilor, peste 20% din comenzile pentru această versiune venind de peste ocean.

În ceea ce priveşte versiunea Estate, Mercedes a livrat în prima jumătate a acestui an 21.500 de unităţi.

Via | Auto-presse

Comentarii (8)

  • da da
    maretul suuces se datoareaza poate si faptului ca au rezolvat in sfarsit marea problema cu INJECTOARELE si pe cea cu Cutiile Automate , si pe cea cu turbinele etc
    2 22
  • Crysty
    @gigel
    De aceea nu ti-ai luat tu E-class! Sunt acrii strugurii ca nu outem ajunge la ei!
    Daca nici MB nu sunt recunoscuti la nivel mondial pt fiabilitate, atunci nimic nu mai e!
    Poate ai si tu vreun E obosit de prin '95-'96 cu milionu' de km la bord dar tu crezi ca are 200 000 ca asa arata pe bord.

    E-ul este o masina business care nu este de nasul oricui!
    22 2
  • ............
    ..............
    e chiar frumoasa masina asta.....si sunt sigur ca e si buna doar e mercedes.....mi-ar placea una dar deocamdata nu sunt bani...
    14 2
  • @Crysty
    subscriu la vorbele lui Crysty si mai spun ca nu doar fiabilitatea e legendara la MB , dar si reputatia pe care au constuito prin seriozitate !
    Gigel daca esti frustrat de Dacia ta , mai bine ia tramvaiul ...
    12 2
  • mercedes a avut probleme cu vechea generatie in prima jumatate a carierei , cu franele electro-hidraulice, la care au renuntat dupa face-lft si la unele cutii automate, intradevar, dar cand vrei sa introduci tehnologii noi se mai intampla si din astea
    5 4
  • au avut numai probleme,numai comentati daca nu stiti.aberati pe aici ca sa va aflati in treaba,ce daca e mercedes .
    2 5
  • S 65 AMG
    mult succes in continuare, la cat mai multe bucati vandute.
    3 1
  • gospodarul
    E
    Bai mario , vezi ca sunt si stiri despre BMW pe site .Du-te si lauda bmwu' si da-i drumu d'aici
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru