EXCLUSIV: Mercedes testeaza noul C-Klasse facelift

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.11.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale noului Mercedes-Benz C-Klasse in versiunea facelift.

Mercedes-Benz testeaza versiunea facelift a lui C-Klasse W204. Modelul W204 a debutat in 2007 si va primi un facelift in 2010. Dupa cum puteti vedea, principalele modificari sunt operate la nivelul partii frontale, dar posteriorul a primit stopuri modificate si o bara spate redesenata, dar diferentele dintre aceasta si cea prezenta pe modelul actual sunt aproape insesizabile. Stopurile lui Mercedes C-Klasse facelift au fost schimbate doar la interior, respectiv au primit doua benzi reflectorizante, care au un aspect mai interesant.

Blocurile optice, capota motor, grila radiatorului si bara fata sunt principalele elemente noi prezente pe Mercedes-Benz C-Klasse facelift. Ne putem astepta si la o serie de modificari interioare, dar mai ales la o gama de motorizari mai eficienta si la alte schimbari la nivel mecanic. Exista posibilitatea ca inginerii Mercedes-Benz sa fi operat schimbari la nivelul suspensiei si directiei lui C-Klasse, dar acest lucru este inca necunoscut.

Pe langa facelift-ul aplicat versiunii sedan, gama C-Klasse va primi si un "fratior" coupe, alaturi de versiunea restilizata a lui C-Klasse Estate. Coupe-ul bazat pe C-Klasse va inlocui modelul CLC in gama Mercedes-Benz si va avea un pret mai mic decat E-Klasse Coupe, pentru a rivaliza mai usor modele precum BMW Seria 3 Coupe si Audi A5.

 

Comentarii (2)

  • bentley
    Doamne'ajuta...
    ...
    3 1
  • face lift
    interesant ce ar fi de testat la un fecelift?sa nu cumva sa-i cada fardul de pe noua grila de radiator de exemplu???...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru