Kicherer modifica E-Klasse Coupe

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 13.03.2010
Casa de tuning Kicherer a creat un pachet estetic pentru E-Klasse Coupe. Acesta ii ofera modelului german atat agresivitate, cat si sportivitate.

Esential

482 CP livreaza creatia celor de la Kicherer

Tunerul german Kicherer ne ofera o viziune proprie asupra lui E-Klasse Coupe. Tunerii au pus accent pe partea estetica a modelului, performantele acestuia fiind si ele usor imbunatatite. Noile modificari exterioare fac din modelul german o masina mult mai sportiva si agresiva.

Pachetul exterior se compune din spoilere pentru partea din fata si spate mult mai sportive, praguri laterale si un deflector de aer. Pentru ca ecuatia nemtilor sa fie completa, acestia au ales sa monteze un set de jante de 21 de inch. Creatia germanilor are sub capota un propulsor V8 de 5.5 litri care produce 482 de cai putere, cu 94 de cai mai mult decat versiunea de serie.

Performantele motorului au fost imbunatatite prin recalibrarea unitatii ECU, prin inlocuirea sistemului de evacuare cu unul mai performanta dar si prin schimbarea filtrelor. Pentru a putea stapani cei 482 de cai putere, tunerii de la Kicherer au inlocuit sistemul de franare cu unul mai performant care dispune de discuri din carbon si etriere cu cate sase pistonase.

Via | caradisiac

Comentarii (3)

  • Andrei
    super
    pff ce bine arata (un vot va rog frumos
    5 7
  • ...
    Foarte tare !
    5 0
  • ce frumoasa e masina asta....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru