Lorinser "inveseleste" noul Mercedes E-Klasse Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.01.2010
Tunerul german Lorinser a pregatit un pachet de modificari estetice pentru Mercedes E-Klasse Coupe, care ofera modelului german o doza de personalitate si sportivitate.

Esential

330 km/h este viteza maxima maxima inascrisa pe vitezometrul editie limitata.

Lorinser a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale kitului pregatit pentru modelul Mercedes E-Klasse Coupe. Pachetul, pregatit de tunerul specializat in personalizarea modelelor Mercedes, include numai o serie de modificari exterioare si interioare, coupe-ul german fiind privat momentan de un aport de putere.

Principala noutate o reprezinta introducerea unui kit aerodinamic, care include un nou spoiler frontal, mult mai agresiv, cu lumini LED pozitionate in partea inferioara. Grila a fost si ea inlocuita cu una mai pronuntata, spoilerul posterior a primit un deflector iar portbagajul a fost "redecorat" cu un eleron discret. Aspectul sportiv este completat de un sistem de evacuare cu patru tevi din inox si de un set de jante de 20 de inch.

La interior, programul pus la dispozitie de Lorinser poate oferi, printre altele. pedale din aluminiu, un nou instrumentar de bord cu vitezometru pana la 330 de km/h si bineinteles praguri cu un logo iluminat.

via | zercustoms

Comentarii (3)

  • Frumos, poate mergea putin mai mica grila din fata radiatorului, dar in rest arata foarte bine.
    4 3
  • Dragut, dar fara si ceva tehnic modificat parca nu e complet.
    3 0
  • !!!!!!!!!!!!!
    CE URATZENIE!!!!!!!!!!!!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru