Mercedes C-Klasse Coupe şi E-Klasse Coupe vor primi 4Matic în 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.12.2011
Cele două coupe-uri produse de constructorul din Stuttgart vor primi de anul viitor tracţiunea integrală 4Matic. Ea ar putea fi disponibilă şi pe versiunile cu motoare în patru cilindri.

Mercedes a anunţat că va extinde gama de versiuni a modelelor E-Klasse Coupe şi C-Klasse Coupe. Variantele de caroserie cu doar trei uşi vor adopta sistemul de tracţiune integrală 4Matic pe motorizările deja existente, opţiunea urmând să fie disponibilă începând cu anul viitor.

Dacă în Europa posibilitatea distribuirii cuplului pe ambele punţi va fi disponibilă pe mai multe versiuni, în Statele Unite, clienţii vor putea opta pentru 4Matic doar pe versiunea cu motor V6 de 3.5 litri şi 300 de cai putere. Pe piaţa europeană, având în vedere potenţialul clienţilor mărcii din Stuttgart, casa germană ar putea oferi tracţiunea integrală şi alături de motoarele diesel şi benzină cu doar patru cilindri.

Mercedes 4Matic este asistat de sistemul ESP şi de sistemul de gestionare electronică a tracţiunii 4ETS. Tehnologia permite frânarea roţii care pierde aderenţă şi canalizarea resurselor către cele celelalte.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • cred ca aceste doua variante au 2 usi si nu 3, ca doar nu sunt hatchback
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru