Mercedes R-Klasse

Luni, 21 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes V-Klasse – primele imagini cu interiorul modelului care înlocuieşte Vito şi R-Klasse

Mercedes a publicat astăzi un set de imagini cu interiorul noului V-Klasse. Este modelul care va înlocui Vito şi monovolumul R-Klasse.
Joi, 29 August 2013 | Modele noi

Viitorul Mercedes Viano ar putea ţine locul şi monovolumului R-Klasse

Insuccesul de care s-a bucurat R-Klasse de-a lungul carierei îi face pe cei de la Mercedes să se gândească serios la oferirea unui urmaş. Totuşi, locul noii generaţii ar putea fi luat de viitorul Viano.
Joi, 28 Octombrie 2010 | Modele noi

Informaţii despre noua generaţie Mercedes R-Klasse

În ciuda speculaţiilor, Mercedes R-Klasse va avea un succesor, aşteptat pe piaţă în 2014. Modelul va prelua platforma viitorului E-Klasse.
Joi, 29 Iulie 2010 | Autoipoteze

Locul lui Volvo XC90 ar putea fi luat de un monovolum, rival pentru R-Klasse

Volvo se gândeşte să renunţe la dezvoltarea unui succesor pentru XC90. În schimb, suedezii ar putea lansa un monovolum cu trăsături de crossover, care să concureze cu Mercedes R-Klasse.
Duminica, 13 Iunie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Mercedes R-Klasse se prezintă

Mercedes a publicat o galerie foto cu facelift-ul monovolumului R-Klasse. Modelul a făcut cunoștință cu publicul pentru prima oară în cadrul Salonului Auto de la New York.
Joi, 06 Mai 2010 | Modele noi

Mercedes a dezvaluit seria speciala ML Grand Edition

Mercedes incearca sa atraga de partea sa clientii care isi doresc un ML ceva mai personalizat. Asa a luat nastere seria speciala Grand Edition, care vine cu un look imbunatatit si un nivel de echipare bogat.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | Video

3xVIDEO: Primele filmulete cu R-Klasse Facelift

Mercedes a prezentat primele filmulete cu R-Klasse Facelift. Monovolumul premium isi va face debutul pe piata auto in cadrul Salonului Auto de la New York.
Luni, 29 Martie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes a dezvaluit R-Klasse facelift

Mercedes a dezvaluit astazi faceliftul operat pe modelul R-Klasse. Monovolumul premium isi va face aparitia la standul Mercedes din cadrul Salonului Auto de la New York.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes va lansa in 2011 un E-Klasse hibrid-diesel

Anul viitor Mercedes intentioneaza sa lanseze o versiune diesel hibrid de serie a modelului E-Klasse. Aceasta va fi botezata E300 Hybrid si va avea la baza dieselul de 2.2 litri.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes-Benz a restilizat R-Klasse

Mercedes-Benz testeaza facelift-ul lui R-Klasse fara camuflaj. Modelul a primit acelasi tratament estetic pe care il vor prezenta A-Klasse si B-Klasse.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, fotospion, facelift, Mercedes E-Klasse, New York, Mercedes GLK, Mercedes G-Klasse, Mercedes R-Klasse, R-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru