EXCLUSIV: Mercedes-Benz a restilizat R-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.10.2009
Mercedes-Benz testeaza facelift-ul lui R-Klasse fara camuflaj. Modelul a primit acelasi tratament estetic pe care il vor prezenta A-Klasse si B-Klasse.

Fotografii de la Carpix au surprins inginerii Mercedes-Benz in timp ce testau noul R-Klasse. Exemplarul testat avea un strat extrem de subtire de camuflaj, care era aplicat doar la nivelul blocurilor optice. Noul R-Klasse a primit o noua parte frontala, care are un design mai vertical si un set de blocuri optice noi.

Grila fata este mai mare, iar capota a fost si ea restilizata. Bara fata a lui R-Klasse a primit un set de lumini de pozitie cu LED-uri, iar oglinzile laterale au fost si ele inlocuite. Posteriorul lui R-Klasse nu a avut nicio problema din punct de vedere estetic, asa ca a primit o serie de modificari subtile, cum ar fi o noua bara de protectie care integreaza o evacuare noua si un set de stopuri cu LED-uri, care au un design proaspat.

Facelift-ul lui R-Klasse ar trebui sa fie dezvaluit in urmatoarele luni, debutul acestuia fiind asteptat pentru luna ianuarie a anului 2010. Mercedes-Benz R-Klasse facelift va fi lansat pe piata in cea de-a doua jumatate a anului viitor.

Gama de motorizari a lui Mercedes R-Klasse va fi si ea optimizata pentru a fi conforma cu viitoarele standarde, dar nu exista informatii in acest sens.

 

Comentarii (1)

  • Decimus4u
    LOGIC
    CA DE FIECARE DATA MERCEDES DORESTE O MASINA PERFECTA....
    BRAVO!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru