Motoare BMW

Marti, 25 Iunie 2013 | Modele noi

Montecarlo Automobile îl prezintă pe Rascasse, supercar-ul de 500 CP alimentat cu GPL

Primul producător de supercar-uri din Monaco, Montecarlo Automobile, a dezvoltat un model echipat cu un motor V12 de origine BMW, care dezvoltă 500 CP şi poate fi alimentat şi cu GPL.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Siguranta

SUA: BMW înştiinţează proprietarii de M5 şi M6 de o problemă gravă la motor

Divizia americană a mărcii BMW a avertizat posesorii de BMW M5, M6 Coupe şi M6 Cabrio generaţie 2013 cu privire la o problemă gravă la nivelul pompei de ulei, care ar putea distruge motorul.
Marti, 11 Septembrie 2012 | Modele noi

BMW aniversează 25 de ani de când produce motoare V12 cu o ediţie specială a lui 760Li

BMW celebrează un sfert de secol de la primul său motor V12 oferit pe un automobil de serie. Nemţii vor oferi pe piaţa din SUA o ediţie limitată a lui 760Li, construită în 15 exemplare.
Joi, 23 August 2012 | Industrie

Epopeea Saab continuă: BMW dă în judecată suedezii pentru a-şi recupera o datorie din 2011

BMW Group a acţionat în judecată furnizorul oficial de piese de Saab pentru o datorie de 2.6 milioane de euro înregistrată de constructorul de automobile care purta acelaşi nume.
Vineri, 17 August 2012 | General

Şeful diviziei M de la BMW: "Era motoarelor aspirate n-a apus"

Dr. Friedrich Nitschke, Şeful diviziei M de la BMW, a declarat că era motoarelor aspirate nu a apus încă, în ciuda faptului că motoarele supraalimentate sunt mai avantajoase în prezent, relatează BMWBlog citând un interviu din Auto Motor und Sport.
Marti, 22 Mai 2012 | Modele noi

Viitorul BMW M3 va fi echipat cu un motor turbo cu şase cilindri în linie

Ludwig Willisch, Preşedintele BMW North America, a anunţat că noua generaţie a lui BMW M3 va fi echipată cu un motor turbo cu şase cilindri în linie şi că va fi mai uşoară decât actualul M3.
Vineri, 04 Mai 2012 | Autoipoteze

BMW şi Hyundai ar putea semna un parteneriat

BMW şi Hyundai discută un potenţial parteneriat, anunţă Automotive News citând surse familiare cu subiectul. Cei doi constructori ar putea dezvolta motoare împreună.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Modele noi

Noul BMW M6 Coupe debutează la Geneva

Noua generaţie a lui BMW M6 Coupe va debuta la Salonul Auto de la Geneva, anunţă britanicii de la Autocar. Modelul va fi echipat cu motorul V8 twin-turbo al lui M5 F10, care dezvoltă 560 CP şi 680 Nm.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: BMW va furniza motoare diesel pentru Toyota şi primeşte în schimb sisteme hibride

BMW şi Toyota au oficializat parteneriatul lor. Nemţii vor furniza motoare diesel, iar japonezii vin cu tehnologie hibridă. Primele motoare BMW debutează în gama Toyota în 2014.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Tehnologie

BMW a patentat un turbocompresor electric revoluţionar

Nemţii de la BMW se pregătesc pentru o revoluţie a motoarelor supraalimentate. Mai precis, ei au patentat turbocompresorul electric, menit să elimine întârzierea la răspuns a motoarelor turbo.
Luni, 12 Septembrie 2011 | Industrie

BMW a patentat două motoare twin-turbo: un V8 şi un V6

BMW a patentat în Germania un motor V6 twin-turbo şi un motor V8 twin-turbo. Motorizările respective ar putea fi preluate de viitorul M3.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: Motoare BMW pentru viitoarele modele Fisker

Germanii de la BMW şi americanii de la Fisker au ajuns la un acord de colaborare în ceea ce priveşte împrumutul motoarelor pentru viitoarele modele ale mărcii de peste Ocean.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Autoipoteze

BMW pregăteşte un diesel cu trei turbine pentru X6 şi Seria 7 facelift

Versiunile xDrive50d ale viitoarelor BMW X6 facelift şi BMW Seria 7 F01 şi F02 facelift ar putea fi echipate cu un motor diesel de 3.0 litri, cu şase cilindri în linie şi trei turbine.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Modele noi

Şeful diviziei M: "Viitorul BMW M3 va consuma mai puţin"

Dr Friedrich Nitschke, noul şef al diviziei M de la BMW, a declarat recent că viitorul M3 va consuma mai puţin decât actuala generaţie, dar că performanţele nu vor fi afectate în niciun fel.
Luni, 23 Mai 2011 | Modele noi

Viitorul BMW M3 ar putea avea un motor V6

O sursă citată de M3Post sugerează faptul că BMW ia în considerare dezvoltarea unui motor V6 turbo pentru viitoarea generaţie lui M3. Motorul va echipa şi viitoarele Z4 M şi X3 M.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Modele noi

BMW lucrează la o nouă generaţie de motoare

Viitoarea familie de motoare cu trei, patru şi şase cilindri în linie a BMW Group va debuta în 2014. Circa 40% din componentele utilizate vor fi comune, indiferent de carburant sau de cilindree.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Video

VIDEO: BMW prezintă motorul primului său model cu tracţiune faţă

BMW a dezvăluit un nou detaliu despre viitorul său model cu tracţiune faţă. După cum ne arată clipul de prezentare a tehnologiei Twin Power Turbo, modelul va avea un motor turbo cu patru cilindri în linie, amplasat transversal.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

Viitorul BMW M3 va dezvolta 445 CP

Motorul viitorului Seria 1 M va fi instalat şi pe viitorul M3 F30 într-o versiune îmbunătăţită. Potrivit unor surse, propulsorul turbo cu şase cilindri în lini va furniza aproximativ 445 CP.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | Modele noi

Primul motor V6 din istoria BMW debutează pe viitorul M3 F30

Primul motor V6 din istoria mărcii germane cunoscută pentru motoarele sale cu şase cilindri în linie va debuta în 2012 pe M3 F30 şi va fi supraalimentat cu două turbine.
Vineri, 22 Octombrie 2010 | Modele noi

BMW ar putea face un motor cu doi cilindri

Şeful departamentului de dezvoltare al mărcii BMW a declarat că dezvoltarea unui motor cu doi cilindri pentru modelele compacte ale grupului reprezintă o posibilitate.

Tag-uri similare

BMW, Citroen, Peugeot, Mini, vanzari BMW, motoare BMW, productie BMW, M1, BMW M1, motoare diesel BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru