Nissan Qashqai

Joi, 20 Iunie 2019 | Industrie

Nissan a atins o producție de 10 milioane de mașini la fabrica din Sunderland: o mașină la fiecare 2 minute, în 33 de ani de activitate

Nissan a anunțat că fabrica sa din Sunderland a ajuns la o producție totală de 10 milioane de mașini, după începerea activității în 1986. În medie, constructorul a produs o mașină la fiecare 2 minute în istoria de 33 de ani a uzinei britanice.
Marti, 23 Octombrie 2018 | Intern

Prețuri pentru Nissan Qashqai facelift echipat cu motorul pe benzină de 1.3 litri: start de la aproape 19.000 de euro

Nissan Qashqai facelift este primul model din gama constructorului nipon care poate fi comandat alături de motorul de 1.3 litri benzină dezvoltat în colaborare cu Daimler. În România, varianta de 138 CP pleacă de la 18.950 de euro. Totodată, japonezii introduc o cutie automată cu 7 trepte și dublu ambreiaj, dar și un motor diesel de 1.7 litri și 150 CP.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Tehnologie

Nissan Qashqai primește noua versiune a sistemului de infotainment NissanConnect: aplicații noi și update-uri prin internet

Nissan Qashqai este disponibil cu o nouă versiune a sistemului de infotainment NissanConnect, care introduce aplicații noi și mai multe posibilități de personalizare, pe lângă compatibilitatea cu Android Auto și Apple CarPlay.
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Nissan introduce motorul pe benzină de 1.3 litri turbo în gama Qashqai: propulsorul va fi disponibil în versiuni de 140 CP și 160 CP

Nissan Qashqai este primul model din gama constructorului nipon care va putea fi comandat alături de motorul de 1.3 litri benzină dezvoltat în colaborare cu Daimler. Unitatea va fi oferită în versiuni de 140 CP și 160 CP și va fi disponibilă și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Europa este oficial o piață de SUV-uri: 34% cotă de piață pe continent

Una dintre fiecare trei mașini vândute în Europa în luna mai a fost un SUV. Cele mai vândute rămân SUV-urile compacte, urmate de cele din clasa mică.
Luni, 18 Iunie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Qashqai este așteptată în 2020: japonezii pregătesc două versiuni hibride și se gândesc să renunțe la diesel

Viitoarea generație Nissan Qashqai ar putea fi lansată pe piață în 2020, urmând să fie dezvoltată pe o nouă platformă ce va permite două versiuni hibride. Japonezii se gândesc să renunțe la motorizările diesel, potrivit publicației Auto Express.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Economic

Volkswagen Tiguan amenință supremația lui Nissan Qashqai în Europa: vânzările SUV-ului german au crescut cu 40% în primele 10 luni ale anului

Volkswagen Tiguan a fost cel mai bine vândut SUV în luna octombrie și devine o amenințare pentru liderul Nissan Qashqai, ca urmare a creșterii cu 40% a vânzărilor din primele 10 luni ale anului.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Modele noi

Primele indicii despre noua generație Nissan Qashqai: SUV-ul compact va prelua elemente de la conceptul IMx

Nissan a dezvăluit că viitoarea generație a popularului SUV Qashqai va prelua o serie de elemente de design de la conceptul IMx.
Luni, 07 August 2017 | Intern

Prețuri Nissan Qashqai facelift în România: SUV-ul vedetă pleacă de la 18.300 de euro

Cel mai vândut SUV compact din Europa are acum prețuri și pentru piața din România. SUV-ul pornește de la 18.300 de euro, dar o promoție de lansare coboară prețul de start la 16.900 de euro.
Luni, 31 Iulie 2017 | Economic

Statistici la jumătate de an: Volkswagen Golf conduce clasamentul celor mai bine vândute modele din Europa, în timp ce Sandero se poziționează pe locul 17

Volkswagen Golf este cel mai popular model în Europa în prima jumătate a anului. Peste 235.000 de exemplare au fost comercializate în primul semestru. Dacia Sandero se poziționează pe locul 17, cu peste 100.000 de unități.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Industrie

Post-Brexit: Nissan a demarat producția lui Qashqai facelift în cadrul uzinei din Sunderland, Marea Britanie

Nissan a început să producă modelul Qashqai facelift în cadrul uzinei din Sunderland. Anunțul vine la câteva luni de la decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, semn că lucrurile s-au clarificat.
Vineri, 24 Martie 2017 | Modele noi

Nissan Qashqai facelift va oferi o rulare autonomă de nivel 4: se va conduce singur pe autostradă și în traficul aglomerat

Nissan este primul constructor japonez care oferă o mașină capabilă să se conducă singură. Este vorba despre noul Qashqai facelift și funcția sa ProPilot.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Nissan Qashqai facelift: crossover-ul primește sistem autonom ProPilot și îmbunătățiri de design

Nissan Qashqai facelift primește prima versiune a sistemului autonom ProPilot care poate fi utilizat pe autostrăzi, dar și câteva noutăți de design exterior și îmbunătățiri la materialele utilizate în interior.
Luni, 13 Februarie 2017 | Industrie

Nissan Qashqai rămâne interzis la vânzare în Coreea de Sud, dar japonezii se apără: "Nu folosim dispozitive pentru trucarea emisiilor"

Nissan a pierdut procesul din Coreea de Sud prin care a încercat să demonstreze că SUV-ul Qashqai nu utilizează niciun dispozitiv pentru trucarea emisiilor. Autoritățile locale susțin că japonezii au obținut ilegal certificarea modelului.
Marti, 24 Ianuarie 2017 | Industrie

Top 10 SUV-uri vândute în Europa în 2016: Qashqai conduce clasamentul, Duster e pe locul al șaptelea

Nissan Qashqai continuă să conducă autoritar clasamentul vânzărilor SUV-urilor în Europa. VW Tiguan, rivalul său, se află pe locul al treilea, iar Renault Captur se infiltrează pe poziția secundă.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Modele noi

Nissan Qashqai a debarcat oficial în SUA și a fost rebotezat: faceți cunoștință cu Nissan Rogue Sport

SUV-urile Nissan X-Trail și Nissan Qashqai sunt reprezentate pe piața din SUA de alter ego-urile Nissan Rogue și Nissan Rogue Sport. Dacă primul se află pe piața americană de ceva vreme, al doilea a fost prezentat oficial astăzi.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Economic

Ford Fiesta suflă în ceafa lui Volkswagen Golf: compacta germană are cel mai mic avans din ultimul an în clasamentul celor mai bine vândute modele

Ford Fiesta se apropie de detronarea lui Volkswagen Golf în topul celor mai bine vândute modele din principalele pieţe europene, în timp ce Nissan Qashqai este SUV-ul preferat al clienţilor.
Marti, 09 August 2016 | Industrie

Producţia europeană de Juke, Qashqai şi Leaf, în pericol? Viitorul fabricii Nissan din Marea Britanie depinde de Brexit

Nissan a dezvăluit că viitorul fabricii pe care o deţine la Sunderland, unde se produc modelele Juke, Qashqai şi Leaf, depinde de modul în care Marea Britanie va negocia ieşirea din Uniunea Europeană.
Joi, 21 Iulie 2016 | Modele noi

Detalii despre viitorul Nissan Juke: designul va fi cumințit și va fi introdus un motor de un litru

Nissan face ultimele pregătiri înainte de lansarea noii generații Juke. Modelul japonez va fi dezvoltat pe aceeași platformă cu fratele Qashqai și va beneficia de un design ușor cumințit.
Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Înghesuit între Juke și Qashqai: acesta este Nissan Kicks, cel mai nou crossover al mărcii nipone

Nissan a găsit spațiu între Juke și Qashqai pentru a dezvolta un crossover inedit. Noul Nissan Kicks preia o parte dintre liniile convenționale ale lui Qashqai, dar vine cu factorul cool prezent pe Juke.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto Geneva, facelift, TDI, Nissan Qashqai, Geneva 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru