Noutati BMW

Miercuri, 28 Mai 2014 | Intern

Preturi BMW Seria 4 Gran Coupe: a treia versiune de caroserie din gama Seria 4 începe de la 35.570 euro

Importatorul BMW în România a deschis listele de comenzi pentru noul Seria 4 Gran Coupe. Modelul german pleacă de la 38.564 euro cu TVA inclus.
Joi, 15 Mai 2014 | Modele noi

BMW ne prezintă prima sa maşină virtuală, desenată pentru un joc video: Vision Gran Turismo

BMW a proiectat o maşină de la zero pentru jocul Gran Turismo 6. Este vorbe despre Vision Gran Turismo, un model creat de echipa internaţională de design a BMW Group.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

BMW M5 aniversează 30 de ani de la debut cu o ediţie specială

BMW sărbătoreşte 30 de ani de la lansarea primului M5 cu o ediţie specială a actualei generaţii. Aceasta primeşte 40 CP în plus şi este construită într-o serie limitată la numai 300 de unităţi.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | Concepte

BMW Vision Luxury, conceptul care prefigurează viitorul Seria 7

BMW ne prezintă Vision Luxury Concept, un model care vrea să ne redefinească ideea de premium şi să dicteze direcţia stilistică pe care o vor urma berlinele mari ale constructorului din Munchen.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Modele noi

BMW M4 Cabriolet - imagini şi informaţii oficiale ale succesorului lui M3 Cabrio

BMW a prezentat noul M4 Cabriolet. Este modelul care înlocuieşte a patra generaţie a lui M3 Cabrio şi aduce cel mai ridicat nivel de putere, cel mai mic consum şi cele mai bune performanţe asigurate vreodată în această gamă.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte un crossover cu şapte locuri, programat pentru 2017

BMW va investi în fabrica sa din Spartanburg, Statele Unite ale Americii, pentru a introduce în producţie un crossover cu şapte locuri, aşteptat să debuteze în 2017.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tehnologie

BMW pregăteşte un nou sistem de încărcare rapidă a vehiculelor electrice

BMW a anunţat că va dezveli în viitorul apropiat un sistem de încărcare mai rapid pentru vehiculele electrice. Acesta schimbă modul de abordare pentru a reduce dramatic timpul de încărcare.
Luni, 17 Martie 2014 | Industrie

BMW şi Mercedes-Benz reduc numărul de platforme pentru reducerea costurilor

BMW şi Mercedes-Benz vor opera o reducere a numărului de platforme pentru a reduce costurile şi a accelera dezvoltarea noilor modele.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Industrie

Audi a surclasat BMW la vânzări în primele două luni ale anului

În primele două luni ale anului, Audi a reuşit să depăşească BMW în clasamentul global de vânzări al mărcilor premium, ocupând temporar poziţia de lider, potrivit datelor oficiale anunţate de ambele companii.
Luni, 10 Martie 2014 | Intern

Preţuri BMW X4 în România: start de la 47.000 euro

Importatorul BMW în România a anunţat preţurile noului X4. Modelul pleacă de la 47.000 de euro cu toate taxele incluse. Cu excepţia versiunii entry-level, toate motorizările sunt însoţite de o transmisie automată cu opt trepte.
Luni, 10 Martie 2014 | Modele noi

BMW i8 - datele tehnice complete ale versiunii de serie

Odată cu anunţul începerii livrărilor lui BMW i8, reprezentanţii companiei bavareze au prezentat specificaţiile tehnice complete ale noului lor supercar hibrid.
Joi, 06 Martie 2014 | Modele noi

BMW X4 - imagini oficiale cu fratele mai mic al lui X6

BMW a prezentat imaginile oficiale ale noului BMW X4. Modelul este un Sports Activity Coupe şi este fratele mai mic al lui X6, construit pe platforma lui X3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Februarie 2014 | Modele noi

Louis Vuitton a creat un set dedicat de genţi pentru BMW i8

Specialiştii de la Louis Vuitton au creat un set de genţi de călătorie pentru BMW i8. Pe lângă design-ul personalizat, acestea se mândresc cu ţesătura integrală din fibră de carbon.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o inovaţie pentru modelele de serie: jantele din fibră de carbon

BMW ar putea oferi jante din fibră de carbon pentru modelele sale de serie în termen de doi ani, spun englezii de la AutoExpress. Nemţii lucrează şi la alte componente din fibră de carbon.
Joi, 06 Februarie 2014 | Modele noi

BMW X3 facelift: restilizare de efect pentru SUV-ul bavarez

BMW X3, SUV-ul de segment D al mărcii din Munchen, a primit un facelift. Acesta îi aduce o parte frontală modificată semnificativ, care aminteşte puternic de fratele X5. Interiorul vine şi el cu îmbunătăţiri.
Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Şeful departamentului de dezvoltare BMW: "Active Tourer ar putea fi singurul nostru model cu tracţiune faţă"

Viitorul BMW Active Tourer, programat pentru lansare în 2014, va fi primul model cu tracţiune faţă al mărcii bavareze. Potrivit declaraţiilor şefului departamentului de dezvoltare, Active Tourer ar putea rămâne singurul BMW cu această configuraţie pentru multă vreme.
Duminica, 02 Februarie 2014 | Modele noi

BMW Seria 4 Gran Coupe, al doilea coupe cu patru uşi din portofoliul bavarezilor

BMW a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui Seria 4 Gran Coupe. Modelul debutează la Geneva şi reprezintă o versiune coupe cu patru uşi a lui Seria 4.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Modele noi

BMW i3: cererea ridicată a dus timpul de aşteptare pentru livrare la şase luni

BMW a primit mai multe comenzi pentru i3 decât se aştepta iniţial, aşa că lista de aşteptare pentru livrare se lungeşte pe şase luni. Producţia de la fabrica din Leipzig ar putea fi mărită.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Industrie

BMW: "Înainte să extindem gama i, analizăm rezultatele de vânzări"

Harald Krueger, şeful departamentului de producţie de la BMW, spune că extinderea gamei i nu va avea loc până la finalizarea analizei rezultatelor de vânzări ale primelor două modele din acest portofoliu.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tehnologie

Proiect de cercetare BMW: reclame în maşină prin iDrive

BMW testează un sistem iDrive modificat, care îi prezintă şoferului reclame în funcţie de destinaţie şi de locul în care se află. Pe lângă reclame la restaurante şi servicii, şoferul primeşte şi oferte de parcare.

Tag-uri similare

BMW, Frankfurt, modele noi BMW, Salonul Auto Frankfurt, noutati BMW, BMW i3, BMW Seria 1, Salon Auto Frankfurt, BMW M5, BMW i8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru