Octavia RS

Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Skoda lansează versiuni noi pentru Octavia RS: motor diesel de 200 CP și versiune pe benzină cu 245 CP

Actuala generație Skoda Octavia RS va fi disponibilă și în versiuni echipate doar cu motoare cu combustie. Versiunea diesel propune 200 de cai putere și 400 Nm, iar varianta pe benzină va livra 245 CP și 370 Nm.
Marti, 03 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda lansează Octavia RS iV: versiunea de performanță cu sistem plug-in hybrid oferă 245 CP și autonomie electrică de până la 60 de kilometri

Skoda a prezentat noua generație Octavia RS. Pentru moment, versiunea de performanță va fi disponibilă doar în variantă plug-in hybrid (Octavia RS iV) cu 245 de cai putere și 400 Nm.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Modele noi

Viitoarea generație Skoda Octavia RS va avea și versiune plug-in hybrid: prezentarea ar urma să aibă loc în primăvara acestui an

Skoda va oferi o versiune RS și pentru noua generație Octavia. Modelul va fi disponibil cu motorizări diesel și benzină, dar și în versiune plug-in hybrid. Conform surselor, noua generație Octavia RS va fi prezentată în primăvara anului curent.
Marti, 26 Martie 2019 | Modele noi

Skoda lansează un pachet special pentru Octavia: Dynamic+ promite elemente de caroserie inspirate de cele ale versiunii de performanță RS

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetul Dynamic+ dedicat modelului Octavia. Cehii au pregătit mici modificări la nivelul caroseriei și îmbunătățiri pentru interior.
Vineri, 03 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Surpriză de la Skoda: Octavia RS 245 devine cea mai puternică versiune din istoria mărcii

Pe lângă "clasicul" RS ajuns în acest an la 230 CP, Skoda Octavia oferă începând din această primăvară o versiune RS de 245 CP. Aceasta vine cu schimbări tehnice interesante.
Joi, 29 Septembrie 2016 | General

Skoda Octavia RS bate Ferrari 458 Italia pe Transfăgărășan: nou record pe urcarea de 12.3 kilometri dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac

Pilotul român Andrei Mitrașcă a reușit să bată recordul urcării pe Transfăgărășan, deținut de anul trecut de italianul Fabio Barone. Dacă Barone a urcat cu un Ferrari, Mitrașcă a bătut clar timpul acestuia la volanul unei Octavia RS în echipare de serie.
Vineri, 30 Mai 2014 | Feature

Poveşti auto: 40 de ani de Skoda RS

Skoda aniversează 40 de ani de la primele modele sportive care au purtat sigla RS. Adică Rally Sport, pentru cei care se întreabă de la ce vine acest acronim. Astăzi intrăm puţin în povestea acestei divizii.
Joi, 25 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Skoda Octavia RS în România: start de la 25.088 euro

Importatorul Skoda în România a anunţat preţurile noii generaţii a lui Octavia RS, disponibilă atât în versiune berlină, cât şi în versiune Combi.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Skoda Octavia RS, imagini şi informaţii oficiale

Skoda a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noii generaţii Octavia RS. Modelul de performanţă dezvoltă 220 CP, este cu 19% mai eficient decât predecesorul său şi este cel mai rapid Octavia RS de până acum.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia RS, primele imagini ale noii generaţii

Primele imagini ale noii generaţii Skoda Octavia RS au fost publicate pe internet înainte de prezentarea oficială a modelului.
Marti, 16 August 2011 | Tuning

325.3 km/h pentru Skoda Octavia RS la Bonneville

Skoda ne demonstrează că unele îmbunătăţiri tehnice şi aerodinamice pot face minuni: o Octavia RS de 500 de cai a atins o viteză record pe lacul sărat de la Bonneville.
Duminica, 09 Mai 2010 | Tuning

Skoda participa la Worthersee Tour cu Fabia RS+ si Octavia RS+

In cadrul Worthersee Tour 2010 Skoda va prezenta modelele Fabia RS+ si Octavia RS+.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Septembrie 2009 | Modele noi

Skoda Octavia RS-P, experiment australian de 240 CP

Skoda Australia a prezentat un prototip Octavia RS care primeste in plus particula P si un bagaj de 40 de cai putere.
Vineri, 22 Mai 2009 | Video

VIDEO: Noul Skoda Octavia RS facelift se prezinta

Dupa ce zilele trecute v-am prezentat o galerie foto completa al celei mai puternice versiuni Octavia, revenim astazi si cu un video oficial.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Skoda Octavia RS se prezinta

Skoda a publicat un nou set de 30 de imagini ale noii versiuni sportive Octavia RS, disponibila in varianta de caroserie sedan si break.
Marti, 21 Aprilie 2009 | Modele noi

PREMIERA: Noua Skoda Octavia vRS se prezinta

Skoda a prezentat versiunea facelift a lui Octavia vRS. Modelul vine cu acelasi motor pe benzina de 2.0 litri si 200 CP.

Tag-uri similare

Skoda, video, Octavia, prezentare, RS, sportiv, Octavia RS, fotografii, oficial, set
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru