GALERIE FOTO: Noul Skoda Octavia RS se prezinta

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Skoda a publicat un nou set de 30 de imagini ale noii versiuni sportive Octavia RS, disponibila in varianta de caroserie sedan si break.

Comentarii (26)

  • pacat de anumite elemente distinctive....urata masina, arata mult mai bine modelul vechi. comparativ intre cele 2 breakul e mult mai sportiv ...
    6 7
  • Flaviu C
    ce banc bun
    deci la mashina asta nu e nimic nou infara de facelift....trebuia sa scrietzi 'ASA ARATA OCATAVIA RS FACELIFT'
    pt ca faceliftul nu reprezinta o generatzie noua...
    se-ntampla la fel ca si cu vechea generatzie octavia.....acopera doua generatzii de golf:3 si 4. iar asta noua 5 si 6.
    7 4
  • fny.ro
    Calitate articol
    S-ar putea sa fie un articol cumparat. La fel cum o anumita banca din Romania declara ca a ramas fara plastic si Skoda se lauda cu noua cutie.

    Macar la banca respectiva era scris undeva mic "articol publicitar"....
    0 6
  • kxxkkg
    dfhdfhf
    mult mai frumos rs-ul vechi...fata de chinazeria de faruri pe care le are asta noua
    2 5
  • Hans Olo
    blablabla
    Pai ceva e nou, chiar si daca e doar un facelift. Si da, e noua pentru ca e modelul cu facelift varianta RS. Nu cred ca a zis nimeni ca e o platforma noua sau o generatie complet schimbata. Revenind la subiect... nu prea e aratoasa masina, parca arata mai bine varianta normala cu o echipare de top ( dar nu e la fel de rapida ).
    2 3
  • Flaviu C
    o vai shi-amar
    cand spun NOUL E-KLASSE intzeleg automat ca este noua generatzie, nu vreun shtift de facelift, bine fac astia de la VW ca pun numere, sa-nteleaga TOT POPORU ca este ceva NOU, nu un facelift, in fine....mie mi se pare ca arata bine overall
    4 3
  • Gabi G
    Hmmm
    ok...singurul lucru care ma "irita" la aceasta masina sunt farurile urcate prea mult...ii dau un aspect total aiurea...in rest...zic k au facut cateva modificari destul de reusite...cel putin interiorul arata foarte bine...parerea mea...la spate...prea putin umblat....doar stopurile modificate putin...la partea din fata...acele faruri...inestetice care puteau avea alta forma mai draguta. Ce am observat...ca au preluat si ei acele leduri..doar ca nu au mai fost pozitionate in interiorul farurilor ci deasupra proiectoarelor...dragut....doar ca unora li s-ar putea parea putin cam kitch...per total...este o masina reusita...dar repet...este doar o parere personala.
    3 0
  • Da de acord cu unii pare cam uratica comparativ cu cea veche in foto parca in realitate nu mai e chiar asa de urata...parerea mea!!
    3 0
  • complice
    RS- funny face
    Nici mie nu mi se pare ceva extraordinar, insa e o fotografie cu interiorul masinii in care volanul impreuna cu vitezometrul si turometrul formeaza o fatza zambareata. Bineinteles desavarsita de bucatica aia manelista de plastic argintiu de pe volan.
    Grrrrr :)
    3 1
  • dap
    nu inteleg ce rost mai au schitele alea futuriste daca e prezentata in imagini din toate unghiurile.
    nu-mi plac farurile.
    1 2
  • ...
    oribila antena...parca e de logan tunat!daca tot au vrut sa ii puna coada de rechin...care totusi este un semn distinctiv BMW, de ce i-au mai pus si antena lunga...interiorul este foarte..plastic..mult plastic..mult mult mult!
    0 3
  • @s55
    Masina ta arata ca in bancurile cu PIMP cumva ai si blana pe volan??
    3 1
  • Mircea
    ...RS facelift
    m-asteptam sa fie o masina complet diferita....insa in materie de design nu vad decat un face lift nici decum noua RS ...iar daca nu avea plastic era mai scumpa si nu reciclabila in proportie de 95%
    0 0
  • greseli
    NOUL Skoda Octavia RS se prezinta?? poate Noua Skoda Octavia RS se prezinta.. o Skoda Octavia RS doua Skoda(skode in popor) Octavia RS NU o Skoda Octavia RS doi Skoda(skozi:)) ) Octavia RS ..

    sau poate: NOUL RS de la Skoda (Octavia) se prezinta.
    ..si mai e scris si mare
    0 2
  • mircea
    @SODA
    Pe Automarket.ro s-a convenit ca toate denumirile sa fie acordate cu articol nehotarat sau hotarat la masculin. Pentru ca e vorba de MODELUL Skoda Octavia. E o conventie.

    Numai bine.
    1 0
  • razvantro
    ,,,
    Pt Soda : este vorba de noul automobil Skoda(se subintelege din context).Intr-adevar este un pic cam mult spus noul Skoda Rs pentru doar un facelift, insa se incadreaza in evolutia specifica Octaviei un face lift la 4 ani si un model complet nou la 8 ani.Plasticul mi se pare de bun simt la banii astia,iar farurile prea putin agresive pt un model sport.
    1 0
  • http://www.automarket.ro/stiri/sondaj-ai-30000-de-euro-iti-iei-scirocco-r-sau-altceva-21221.html
    Lasati Octi RS in pace: masina sport sub 25.000E nu gasesti alta. In afara de facelift, sub capota poate fi un nou diesel common-rail. Votati in sondajul de mai sus ;)
    2 1
  • Concluzii
    ce scuza/replica slaba. in fine, tot gresit este. bafta
    0 1
  • razvantro
    ,,,,
    Fara discutie la bani astia e una dintre cele mai bune alegeri tinand cont si de fiabilitatea ridicata de care au dat dovada modelele Octavia.
    'Soda':
    Pt. Skoda automobil este valoarea sa intrinseca, asadar atita vreme cit se vorbeste de automobilul Skoda este corect articularea la masculin (noul Skoda).
    1 0
  • @cozapps si nu numai
    Mazda 3 MPS (260 CP) acum costa sub 24000 euro (are reducere 3200 euro la ce se vinde din stoc) si crede-ma ca matura pe jos si cu GTI si e sigur la paritate cu R32 (chiar poate peste)

    Pacat pentru RS care e o masina buna dar totusi sportiva si merita fata veche agresiva care parea mai potrivita.

    Pentru Octavia obisnuita noua fatza o fi mai aproape de sufletul celor care au participat la focus -grup-uri la Skoda si sigur e mai "cheering" pentru familiile care au copii mici sau pt familistii obisnuiti.

    Tavalugul asta globalizator insa cere tributul sau...
    0 0
  • Aaaa - si uitandu-ma acum la poze realizez ca daca as vedea zilnic volanul ala cu zambetul larg as avea remuscari sa dau in acceleratie ca si cand as incerca sa ii bag mana sub fusta Scufitei Rosii...

    Design de cosmar...
    2 1
  • Victor
    skoda e o gaina
    Decat cratita de asta oricand mias lua chevrolet cruze sau un laceti preparat carel rupe fara discutie. Nici o sansa.
    1 4
  • Victoras rapciugile si tigaiile mentionate de tine sunt departe de vRS.Asta iti spun garantat...de ce crezi ca sunt mai ieftine de bune ce sunt?!?!!??!Ori vrei sa zici ca platesti brandu VAG???
    4 0
  • Devorattor
    In sfarsit o Skoda frumoasa
    In sfarsit vedem o Skoda care nu arata a masina d epensionar cu bani! Arata mult mai bine acum! Schimbari majore n-au facut la ea, dupa cum s-a mai spus, e doar un facelift, dar e un facelift care ii aduce un plus de design. Pana acum Skodele erau niste masini pe care practic nu le bagam in seama pe strada. Acum in sfarsit o Skoda dupa care intorc capul. Astept si o varianta cabrio sau sport-coupe. Cei carora nu le place...e problema lor. :)
    0 0
  • Andrei
    Skoda rs
    Mai baieti mie unu imi plac destul de mult si noua Skoda RS si vechea RS chiar daca nu exista o mare diferenta intre ele(la motor).
    Noul face lift e destul de cool,din cate am observat acest model nou are piele in interior si mai multe gadget-uri decat Skoda RS(vechea).
    In privinta pretului as stramba din nas putin la ambele modele..
    0 0
  • leonida
    am un skoda octavia rs din 2008 i-am schimbat uleiul anul acesta iar acum imi apare la bord un ceainid curgind
    imi apare la bord un ceainic curgind octavia rs 2008
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru