Skoda participa la Worthersee Tour cu Fabia RS+ si Octavia RS+

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.05.2010
In cadrul Worthersee Tour 2010 Skoda va prezenta modelele Fabia RS+ si Octavia RS+.

Skoda va prezenta anul acesta in cadrul concursului de tuning Worthersee Tour modelele Fabia RS+ si Octavia RS+. Oficialii Skoda nu au anuntat nicio modificare a propulsoarelor de pe cele doua modele. Fabia RS utilizeaza un motor de 1.4 litri TSI supraalimentat care livreaza 180 de cai putere, in timp ce Octavia RS dispune de un propulsor de 2.0 litri TSI care poate produce pana la 200 de cai putere.

La exterior designul a fost inspirat de S2000, model folosit in competitiile sportive. Atat Fabia RS+ cat si Octavia RS+ au fost "vopsite" cu ajutorul unor folii adezive colorate. Caroseria lui Fabia RS+ a fost colorata in alb si verde fosforescent care se asorteaza cu nunata de pe jante.

Hot hatch-ul celor de la Skoda a primit o capota noua care prezinta doua fante in partea din fata, un spoiler redesenat, praguri laterale noi si un deflector de aer pentru partea posterioara. Modificarile operate de cehi nu se opresc aici. La interior cele doua modele au primit scaune sport, materiale noi si culori care se imbina cu cele de pe caroserie.

Via | Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru