Opel Mokka

Miercuri, 20 Martie 2013 | Industrie

Opel: "Următoarea generaţie Mokka va fi produsă în Europa"

Unul dintre oficialii Opel care fac parte din Consiliul de Administraţie a companiei germane a anunţat că următoarea generaţie a crossover-ului Mokka îşi va muta producţia din Coreea de Sud în Europa.
Marti, 19 Februarie 2013 | Industrie

Europa: Înmatriculările de automobile noi în ianuarie 2013 au atins nivelul din 1990

Luna ianuarie 2013 a marcat scăderi pentru Ford, Peugeot, Citroen şi Toyota pe piaţa din Europa, în timp ce Opel şi Kia au înregistrat rezultate bune.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale

Peugeot a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului 2008, rivalul francezilor pentru Opel Mokka şi Nissan Juke. Modelul va debuta publica la Salonul de la Geneva.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai economice SUV-uri vândute în România

Un SUV este bun la casa omului. Mai ales atunci când vine iarna sau creşte familia. Dar, ca să nu dăm o gaură prea mare în bugetul familiei, am vrut să vedem care sunt cele mai economice SUV-uri de pe piaţă.
Marti, 09 Octombrie 2012 | Tuning

Opel Mokka îşi arată ”colţii” după tratamentul Irmscher

Opel Mokka are parte deja de primul său kit de tuning. Îl oferă cei de la Irmscher, care s-au îngrijit atât de estetica noului crossover, cât şi de mecanica lui.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Luni, 10 Septembrie 2012 | Industrie

GM nu va renunţa la Opel: "Avem un plan de revigorare pe 10 ani - Drive Opel 2022"

Într-un interviu acordat agenţiei Reuters, directorul financiar al mărcii Opel anunţă că, în ciuda discuţiilor din presă, General Motors nu va renunţa la marca germană. "Avem un plan clar stabilit pe următorii 10 ani", spune Michael Lohlscheller
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Modele noi

Opel Cascada - primele imagini ale viitorului Astra decapotabil

Opel Astra va avea şi o variantă decapotabilă. Ea se va numi Cascada şi va fi un model de sine stătător, poziţionat între Astra şi Insignia. Prima imagine anunţă debutul programat în 2013 la Geneva.
Miercuri, 29 August 2012 | Modele noi

Opel Mokka a înregistrat peste 25.000 de comenzi

Opel a anunţat că modelul Mokka a primit peste 25.000 de comenzi până în prezent. Crossoverul mic al nemţilor a debutat la Geneva, dar nu a ajuns încă în showroom-uri.
Joi, 07 Iunie 2012 | Industrie

Viitorul Opel: patru noi modele într-un an şi o ţintă de 10% cotă de piaţă în Germania

Scăderea din ultimii ani a mărcii Opel va fi contracarată de o creştere pe termen mediu şi lung, spun oficialii mărcii germane. Noile modele din gamă sunt principalele argumente ale brandului în lupta pentru cota de piaţă din Germania.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax, primele imagini şi informaţii oficiale ale noului SUV de segment B

Chevrolet a prezentat prima imagine a viitorului său SUV de segment B, Trax. Modelul împarte platforma cu Opel Mokka şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Luni, 07 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen plănuieşte două SUV-uri mai mici decât Tiguan

Saga SUV-urilor mici şi foarte mici abia începe în Europa. Ultimii intraţi în horă sunt germanii de la Volkswagen, care plănuiesc două modele de acest tip bazate pe Up! şi pe Polo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Noile Astra OPC şi Mokka au strălucit la standul Opel

Opel sărbătoreşte 150 de ani de existenţă cu multe premiere la Geneva. Constructorul german a adus Mokka, SUV-ul bazat pe Corsa, bicicleta electrică RAD e şi noul Astra OPC.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Standul Opel pregăteşte lansarea noilor Astra OPC şi Mokka

Opel face ultimele pregătiri înainte de deschiderea oficială a salonului. La standul germanilor strălucesc deja crossover-ul Mokka şi hot-hatch-ul Astra OPC.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Opel Mokka se pregăteşte de lansarea de la Geneva

Pe lângă noul Astra OPC şi Ampera, Opel va expune la standul său de la Geneva şi noul Mokka, un crossover de 4.28 metri, bazat pe actualul Corsa.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Opel Mokka va fi primul SUV mic al nemţilor

Opel a anunţat denumirea noului său SUV mic. Acesta se va numi Mokka şi debutează la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Modele noi

Buick Encore, fratele american al crossover-ului Opel Mokka

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi designul viitorului model Opel Mokka, nu trebuie decât să priviţi la fratele său american, Buick Encore. Ambele crossovere mici sunt bazate pe Opel Corsa.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Modele noi

Opel pregăteşte Mokka, un crossover bazat pe Corsa

Opel va expune la Salonul Auto de la Geneva crossover-ul Mokka, un derivat dezvoltat pe platforma lui Corsa, menit să se bată cu Skoda Yeti.
Miercuri, 30 Martie 2011 | Autoipoteze

Mokka ar putea fi numele viitorului model Opel de oraş

Opel lucrează de mult timp la un model urban, cu patru locuri, capabil să fure din clienţii modelelor Fiat 500 sau Mini. Hatchback-ul german ar putea să se numească Mokka.

Tag-uri similare

Citroen, Opel, Citroen DS3, Opel Mokka, Opel Allegra, Opel premium, Opel segment B
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru