PHEV

Marti, 17 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea avea o versiune plug-in hybrid semnată M Performance: peste 550 CP și 800 Nm pentru M750Le

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi o versiune plug-in hybrid pregătită de divizia M Performance. Conform surselor, aceasta va purta numele de M750Le și va oferi peste 550 CP.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz actualizează gama plug-in hybrid: GLE are autonomie de 99 kilometri, iar GLC de 43 de kilometri

Mercedes-Benz a anunțat introducerea unei noi generații de sisteme plug-in hybrid pentru SUV-urile GLE și GLC, care oferă acum autonomie electrică de până la 99 de kilometri.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Kia lansează versiuni plug-in hybrid pentru XCeed și Ceed Sportswagon: autonomie de 60 de kilometri, vânzările încep în 2020

Kia a anunțat lansarea versiunilor plug-in hybrid pentru XCeed și Ceed Sportswagon. Autonomia electrică este estimată la 60 de kilometri, iar sistemul de propulsie dezvoltă un total de 141 de cai putere și 265 Nm. Vânzările celor două modele cu versiuni PHEV vor începe din 2020.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Seat Tarraco primește versiune plug-in hybrid: autonomie de 50 de kilometri, producția începe în 2020

Seat a anunțat că SUV-ul Tarraco va primi anul viitor o versiune plug-in hybrid cu autonomie de circa 50 de kilometri în regim electric. Cel mai puternic Tarraco de până acum va dezvolta un total de 245 de cai putere.
Duminica, 11 August 2019 | Masini electrice si hibride

BMW lansează versiunea plug-in hybrid a lui Seria 2 Active Tourer: autonomie electrică mărită cu 25%, până la 57 de kilometri

BMW introduce în gama de modele plug-in hybrid și noul 225xe Active Tourer. Modelul propune o autonomie electrică mărită cu 25%, de până la 57 de kilometri.
Sambata, 23 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Ce mașini electrice și hibride plug-in au cumpărat europenii în 2018? Nissan Leaf și Mitsubishi Outlander domină vânzările pe Continent

Clasamentele vânzărilor de mașini electrice și de mașini hibride plug-in la nivel european nu oferă surprize majore. Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și-a plantat reprezentanții în vârful celor două clasamente.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo estimează că vânzările de hibrizi plug-in vor ajunge la 20-25% din total în acest an: “Am subestimat cererea pentru aceste modele”

Volvo se așteaptă ca vânzările sale de hibrizi plug-in să crească semnificativ în acest an, până la 20-25% din total, pe fondul unei “subestimări” a cererii pentru aceste modele.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen spune că T-Cross nu va avea versiune hibridă: “Costurile ar fi la fel de mari ca la dezvoltarea unui model 100% electric”

Volkswagen T-Cross nu va primi o versiune hibridă din cauza costurilor prea mari cu dezvoltarea, potrivit unui reprezentant al producătorului german.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Jeep Renegade va primi versiune plug-in hybrid în 2020: producția va avea loc în Italia

Grupul Fiat Chrysler a început pregătirile la fabrica sa din Melfi (Italia) pentru producția lui Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Debutul pe piață al lui Renegade PHEV este programat la începutul anului 2020.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Skoda Superb plug-in hybrid debutează în 2019: 218 cai putere și autonomie în modul electric de până la 70 de kilometri

Skoda lansează Superb PHEV (plug-in hybrid) în 2019. Sistemul de propulsie va fi preluat de pe Volkswagen Passat GTE și va oferi 218 cai putere. Autonomia în modul electric ar urma să fie de maximum 70 de kilometri.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Industrie

Când hibridul depășește dieselul și benzina: Mitsubishi Outlander PHEV a adunat 50.000 de comenzi în Europa

De doi ani a avut nevoie Outlander PHEV în Europa pentru a aduna 50.000 de comenzi. SUV-ul hibrid încărcabil la priză a fost comandat de 55% dintre clienții care au ales un Outlander în această perioadă.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Mediu

Toyota: Un vehicul hibrid plug-in este cu 46% mai eficient decât un vehicul convenţional

Toyota a publicat rezultatele unui studiu derulat pe trei ani şi patru milioane de kilometri. Acesta a relevat economia efectivă de carburant realizată de un vehicul hibrid plug-in în comparaţie cu un automobil convenţional.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Modele noi

Viitorul Mercedes S-Klasse va avea si o versiune hibrida plug-in

Urmatoarea generatie a lui S-Klasse va avea si o versiune hibrida care va putea fi incarcata de la priza. Tehnologia respectiva va fi introdusa ulterior si pe alte modele din gama constructorului german.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Modele noi

Toyota Prius Plug-in a intrat in vanzare pentru flote

Versiunea Plug-in a celei de-a treia generatie Toyota Prius este disponibila pentru flotele guvernelor si companiilor din Europa si Statele Unite ale Americii.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Concepte

Toyota a prezentat doua imagini teaser ale noului sau concept

Toyota a dezvaluit primele imagini teaser ale unui concept care prefigureaza un model hibrid mai mic decat Prius, care va fi lansat in 2011.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Modele noi

Fisker pregateste un hibrid plug-in de 39.000 de dolari

Un investitor al companiei Fisker a dezvaluit faptul ca producatorul american de vehicule electrice lucreaza la un hibrid care va putea fi incarcat si de la priza. Modelul va avea un pret de pornire de 39.000 de dolari.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Modele noi

Toyota Prius PHEV poate sa atinga 100km/h in modul electric

Versiunea Plug-in a lui Toyota Prius este mai performanta decat cea de-a doua generatie a acestui model, fiind capabila sa atinga 100 km/h in modul electric. Aceasta viteza poate fi mentinuta pentru 20 de km.

Tag-uri similare

Mercedes, Toyota, Mercedes-Benz, hibrid, Prius, Toyota Prius, Fisker, S-Klasse, plug-in hybrid, vanzari Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru