Raliul Finlandei

Vineri, 25 Mai 2012 | Formula 1

Lotus îi interzice lui Raikkonen participarea în Raliul Finlandei

Lotus nu îi va permite lui Kimi Raikkonen să concureze în Raliul Finlandei din luna august, întrucât vrea să evite repetarea unei situaţii similare cu cea de după accidentul lui Robert Kubica.
Joi, 24 Mai 2012 | Formula 1

Raikkonen vrea să concureze în Raliul Finlandei

Kimi Raikkonen intenţionează să concureze în Raliul Finlandei din luna august în cazul în care va primi acordul echipei Lotus.
Marti, 02 August 2011 | WRC

VIDEO: Cele mai spectaculoase accidente din Raliul Finlandei

Trei piloţi de la clasa S2000 au fost protagoniştii unor accidente petrecute în acelaşi loc şi în aceeaşi probă specială din cadrul Raliului Finlandei, câştigat de Sebastien Loeb.
Luni, 01 August 2011 | WRC

Loeb: "Victoria din Finlanda, una dintre cele mai bune ale carierei"

Sebastien Loeb consideră că victoria obţinută sâmbătă în Raliul Finlandei este una dintre cele mai bune din cariera sa în Campionatul Mondial de Raliuri.
Sambata, 30 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei, PS 10-16/22: Loeb recuperează poziţia de lider

Sebastien Loeb ocupă prima poziţie în Raliul Finlandei după primele 16 probe speciale şi are un avans de peste 10 secunde în faţa coechipierului său Sebastien Ogier.
Vineri, 29 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei, PS 7-9/22: Ogier a preluat conducerea!

Sebastien Ogier l-a devansat cu numai 0.4 secunde pe Sebastien Loeb în fruntea clasamentului în Raliul Finlandei, chiar dacă Ford şi-a adjudecat toate cele trei probe speciale.
Vineri, 29 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei, PS 4-6/22: Loeb rămâne lider, dar Hirvonen câştigă tot

Sebastien Loeb continuă să fie lider în Raliul Finlandei, însă Mikko Hirvonen a câştigat toate cele trei probe speciale de vineri dimineaţă.
Vineri, 29 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei PS 1-3/22: Loeb, lider cu avans minim în faţa lui Ogier

Sebastien Loeb conduce Raliul Finlandei la finalul primei zile cu un avans minim în faţa lui Sebastien Ogier şi Jari Matti Latvala. Mikko Hirvonen a ieşit deja din lupta pentru victorie.
Joi, 28 Iulie 2011 | WRC

Raliul Finlandei: Loeb, cel mai rapid în Shakedown

Citroen a început în forţă Raliul Finlandei şi a ocupat prima poziţie în Shakedown prin Sebastien Loeb, urmat de coechipierul său Sebastien Loeb şi Jari Matti Latvala.
Miercuri, 27 Iulie 2011 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei: Francezii, în război cu nordicii

Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier speră să pună capăt dominaţiei autoritare a nordicilor în Raliul Finlandei în etapa de la sfârşitul acestei săptămâni.
Marti, 26 Iulie 2011 | WRC

Loeb şi Ogier se contrează pe tema unei victorii în Finlanda

Sebastien Ogier este convins că poate câştiga Raliul Finlandei, în timp ce Sebastien Loeb mizează doar pe conservarea avantajului din clasamentul general.
Miercuri, 20 Iulie 2011 | WRC

Gronholm: "Curajul şi inteligenţa, esenţiale pentru victorie în Raliul Finlandei"

Dublul campion mondial Marcus Gronholm consideră că inteligenţa şi curajul sunt două calităţi esenţiale de care are nevoie un pilot pentru a câştiga Raliul Finlandei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Iulie 2011 | WRC

Hirvonen anticipează surprize în Raliul Finlandei

Mikko Hirvonen susţine că piloţii finlandezi vor produce numeroase surprize în Raliul Finlandei de la sfârşitul acestei săptămâni.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | WRC

Dani Sordo testează Mini WRC în Finlanda

Dani Sordo participă la o sesiune de teste în Finlanda cu Mini WRC, ca parte a pregătirilor pentru raliul din această ţară de la finalul lunii iulie.
Luni, 11 Iulie 2011 | WRC

VIDEO: Ogier s-a rostogolit cu un Citroen DS3 WRC în Finlanda

Sebastien Ogier s-a rostogolit duminică cu Citroen DS3 WRC în timpul unui test efectuat în Finlanda pentru raliul care va avea loc în această ţară la sfârşitul lunii iulie.
Joi, 07 Iulie 2011 | WRC

Kris Meeke, nerăbdător să revină în WRC

Kris Meeke aşteaptă cu nerăbdare Raliul Finlandei de luna viitoare, care marchează revenirea celor de la Mini în competiţie după o pauză de trei luni.
Joi, 30 Iunie 2011 | WRC

Loeb promite să-şi ia revanşa în Raliul Finlandei

Sebastien Loeb îl avertizează pe Sebastien Ogier că va forţa obţinerea unei victorii în Raliul Finlandei pentru a-şi consolida poziţia în clasamentul general.
Marti, 28 Iunie 2011 | WRC

Volkswagen debutează în WRC în Raliul Finlandei cu Skoda S2000

Volkswagen va participa în Raliul Finlandei cu două exemplare Skoda Fabia din clasa S2000 ca parte a pregătirilor pentru debutul în WRC din 2013.
Joi, 23 Iunie 2011 | WRC

Ostberg ar putea rata finalul sezonului de WRC

Mads Ostberg a dezvăluit că nu are fonduri pentru a mai participa în Campionatul Mondial de Raliuri după etapa din Finlanda.
Sambata, 31 Iulie 2010 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Finlandei!

Jari Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Finlandei după ce le-a ţinut piept lui Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb în ultimele probe speciale.

Tag-uri similare

Raliul Finlandei, 2009, Mikko Hrvonen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru