RD

Marti, 17 August 2021 | Masini electrice si hibride

Și Subaru mizează pe electrice: va investi 270 de milioane de dolari într-un centru dedicat mașinilor eco

Subaru va încerca să recupereze decalajul față de alți producători auto în cursa electrificării și pregătește un centru R&D pentru vehiculele electrice. Investiția se ridică la circa 270 de milioane de dolari.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat anunță investiții de 5 miliarde de euro în electrificarea gamei: “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025”

Seat a planificat investiții de 5 miliarde de euro în proiecte de R&D până în 2025, obiectivul principal fiind electrificarea gamei. “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025, atunci când piața va fi mai mare,” a transmis constructorul spaniol.
Vineri, 30 August 2019 | Industrie

PSA deschide un centru de inginerie în Germania: grupul a transferat 700 de angajați Opel către o companie care activează și în România

Grupul PSA a deschis un centru de inginerie în Germania, după ce 700 de angajați Opel au fost transferați către Segula Technologies, furnizor global de servicii de inginerie, cu birouri și în România. Francezii spun că noul centru va funcționa în același campus cu fabrica Opel din Russelsheim.
Joi, 09 Mai 2019 | Industrie

Polestar a deschis un centru R&D în Marea Britanie: peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale companiei

Polestar a inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare în Marea Britanie, acolo unde peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale constructorului.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi

Primul SUV Lotus, mai aproape de realitate: patronii chinezi pregătesc un buget consistent pentru cercetare și dezvoltare

Bugetul de cercetare și dezvoltare de la Lotus va fi suplimentat de patronii chinezi de la Geely, astfel că șansele de lansare a primului SUV Lotus sunt tot mai mari, potrivit unui anunț făcut de divizia Lotus Cars Australia.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Economic

Volkswagen domină topul investiţiilor în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial

Volkswagen Group este compania care investeşte cel mai mult în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. Clasamentul primelor 2000 de companii din toate domeniile este însă înţesat de corporaţii auto.
Marti, 21 Aprilie 2009 | Concepte

Peugeot RD Concept a fost prezentat la Shanghai

Castigatorul celei de-a cincea editii a Concursului de Design Peugeot si-a vazut proiectul finalizat in cadrul Salonului Auto de la Shanghai. De data aceasta, concursul a fost castigat de columbianul Carlos Arturo Torres Tovar.

Tag-uri similare

Peugeot, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, Shanghai, RD
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru