Recall Tesla

Luni, 21 Noiembrie 2022 | Siguranta

Tesla recheamă 321.000 de mașini din cauza unei probleme la aprinderea stopurilor

Tesla a inițiat o nouă campanie de rechemare în Statele Unite din cauza unei probleme apărute la stopuri. Mai exact, luminile acestora nu se aprind corespunzător din cauza unei probleme software. Sunt afectate 321.000 de exemplare.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Siguranta

Recall Tesla: peste un milion de mașini, rechemate din cauza unei probleme la geamurile electrice

Tesla a inițiat o nouă campanie de rechemare pentru toate modelele sale. De data aceasta este vorba despre o problemă apărută la senzorii geamurilor electrice care nu pot detecta mâinile sau degetele persoanelor înainte ca geamurile să fie închise. Problema afectează peste 1 milion de mașini.
Marti, 05 Iulie 2022 | Siguranta

Recall Tesla: peste 59.000 de mașini, rechemate din cauza unei probleme la sistemul de apelare de urgență

Autoritatea Federală de Transport Auto din Germania (KBA) a inițiat o campanie de rechemare pentru Tesla Model 3 și Model Y. Aceasta a descoperit o problemă la sistemul de apelare de urgență eCall, care nu funcționează din cauza unei erori software. Problema afectează peste 59.000 de mașini Tesla la nivel global.
Luni, 14 Februarie 2022 | Siguranta

Tesla recheamă peste 500.000 de mașini din cauza sistemului sonor de avertizare pentru pietoni

Constructorul american de mașini electrice este nevoit să inițieze o nouă campanie de rechemare care afectează 578.607 modele. Problema se află la sistemul sonor de avertizare a pietonilor.
Duminica, 06 Februarie 2022 | Siguranta

Tesla recheamă 817.000 mașini în service: probleme cu avertizarea pentru necuplarea centurii de siguranță

Constructorul de mașini electrice a demarat o campanie de rechemare în service, după ce a fost descoperită o problemă la cuplarea centurilor de siguranță. Mai exact, avertizorul sonor pentru necuplarea centurii nu poate fi auzit din cauza unei erori software.
Vineri, 15 Ianuarie 2021 | Siguranta

Tesla, sfătuită să recheme 158.000 de mașini în service din cauza sistemului de infotainment

NHTSA a sfătuit Tesla, printr-o scrisoare oficială, să recheme în service circa 158.000 de mașini din cauza unei probleme apărute la display-ul sistemului de infotainment.
Vineri, 21 Aprilie 2017 | Industrie

Săptămână grea pentru Tesla: recall de 53.000 de unități, grevă ce ar putea întârzia producția lui Model 3 și acțiune în instanță pentru Autopilot

Tesla a anunțat un recall global de 53.000 de unități Model S și Model X, iar o posibilă grevă la un centru tehnologic din Germania riscă să întârzie producția lui Model 3. În plus, americanii sunt dați în judecată pentru sistemul Autopilot.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Industrie

Noi probleme pentru Tesla: toate unităţile Model X fabricate până martie, rechemate în service pentru defecţiuni la al treilea rând de scaune

Tesla a anunţat un recall pentru aproximativ 2.700 de unităţi Model X fabricate până în 26 martie, din cauza unei defecţiuni la al treilea rând de scaune. Anunţul vine înainte de lansarea pe piaţa europeană.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.
Luni, 04 Octombrie 2010 | Siguranta

Tesla face un recall de 439 unităţi Roadster

Cel de-al doilea recall al mărcii Tesla vizează o problemă legată de un cablu de încărcare care ar putea provoca un incendiu. Toate cele 439 de exemplare afectate vor fi reparate la domiciliul proprietarilor.

Tag-uri similare

Tesla, recall, Roadster, Tesla Roadster, recall Tesla, probleme Tesla, recall Tesla Roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru