Record pikes peak

Sambata, 11 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford stabilește un record la Pikes Peak cu 1.400 de cai putere electrici

Constructorul american de automobile a stabilit un record la celebra urcare de la Pikes Peak, cu SuperVan 4.2. Cu alte cuvinte, o utilitară electrică, transformată complet, care dezvoltă 1.400 de cai putere.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Motorsport

Porsche 911 Turbo S, record pentru mașinile de serie pe celebra urcare de la Pikes Peak

Un Porsche 911 Turbo S a stabilit un nou record pentru mașinile de serie pe celebra urcare de la Pikes Peak. Modelul german a reușit să parcurgă traseul în mai puțin de 10 minute și a bătut recordul deținut anterior de Bentley Continental GT.
Luni, 01 Iulie 2019 | Industrie

Cea mai rapidă mașină de serie pe Pikes Peak: Bentley Continental GT a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde și a doborât vechiul record cu 8 secunde

Bentley Continental GT a devenit cea mai rapidă mașină de serie pe traseul Pikes Peak, după ce a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde, cu 8 secunde mai rapid decât vechiul record. În urmă cu un an, Bentley obținea și recordul pentru cel mai rapid SUV de serie cu ajutorul lui Bentayga.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R, prototipul electric care a doborât recordul pe urcarea de la Pikes Peak, se pregătește să atace virajele circuitului de la Nurburgring

Volkswagen vrea să stabilească un record pe Nurburgring în segmentul mașinilor electrice cu ajutorul prototipului ID R. Vehiculul electric dezvoltat de Volkswagen Motorsport a reușit deja să stabilească un record all-time pe celebra urcare de la Pikes Peak.

Tag-uri similare

Volkswagen, Pikes Peak, volkswagen id r, id r, record pikes peak, record goodwood
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru