Feedback

Volkswagen id r

Joi, 06 Februarie | General

Volkswagen țintește un nou record: prototipul electric ID R va încerca să doboare timpul de referință stabilit de un monopost de Formula 1 pe Sonoma Raceway

Oficialii Volkswagen au anunțat că anul acesta vor participa la Sonoma Speed Festival din California, SUA, alături de prototipul electric ID R. Nemții vor să stabilească un nou timp de referință pe circuitul american și să doboare actualul record deținut de monopostul Mercedes.
Luni, 02 Septembrie 2019 | General

Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China: 7 minute și 38.585 secunde pentru prototipul electric

Prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China cu o lungime de 11.3 kilometri și 99 de viraje, după ce a fost cronometrat cu 7 minute și 38.585 secunde.
Sambata, 10 August 2019 | General

Volkswagen ID R primește un design special: prototipul electric vrea să stabilească recordul unui traseu dificil din China cu 99 de viraje

Volkswagen va încerca să stabilească un record pe un traseu dificil din China cu 99 de viraje și o diferență de nivel de peste 1.300 de metri, iar pentru acest eveniment prototipul ID R a primit un design special.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen țintește un nou timp de referință alături de prototipul electric ID R: nemții vor să cucerească unul dintre cele mai dificile trasee montane din China

În luna septembrie, prototipul Volkswagen ID R va încerca să stabilească un timp de referință pentru vehicule electrice pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din China. Pe cei 11.3 kilometri, ID R va avea de înfruntat 99 de viraje. În plus, diferența de nivel dintre start și sosire este de peste 1.300 de metri.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință al traseului de la Goodwood

Volkswagen ID R a stabilit un nou record all-time la Goodwood. Prototipul electric dezvoltat de nemți a avut nevoie de 39.9 secunde pentru a parcurge traseul de pe domeniul Lordului March.
Joi, 04 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că este gata pentru un nou record cu prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință la Goodwood

Noua versiune a prototipului Volkswagen ID R va concura pe traseul de la Goodwood. Nemții vor să stabilească un record all-time cu ajutorul pilotului Romain Dumas. Vechiul record de la Goodwood a fost stabilit de Nick Heidfeld în 1999 cu monopostul McLaren-Mercedes MP4/13.
Marti, 04 Iunie 2019 | General

Motive de sărbătoare în familia Volkswagen: ID R este cel mai rapid vehicul electric de pe circuitul de la Nurburgring

Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele electrice. Prototipul nemților a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 5.336 secunde.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a prezentat prototipul ID R, cu care atacă recordul electricelor de pe Nurburgring: un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru sistemul de propulsie

Volkswagen a publicat prima fotografie cu noua versiune a prototipului ID R. Vehiculul electric a primit un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru gestionarea sistemului de propulsie. Cu noua versiune, nemții atacă recordul vehiculelor electrice de pe Nurburgring.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că este gata pentru un nou record cu prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe Nürburgring

Volkswagen ID R este gata să stabilească un nou record, de această dată pe circuitul de la Nürburgring. Nemții au finalizat o sesiune de teste în Franța, pe pista de la Paul Ricard, iar prototipul electric este pregătit să intre pe mâna pilotului Romain Dumas.
Joi, 28 Martie 2019 | Motorsport

Volkswagen pregătește o nouă provocare pentru prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai"

Volkswagen vrea să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai" din China. Nemții vor miza pe serviciile prototipul electric ID R și pe experiența pilotului Romain Dumas. Drumul măsoară 11 kilometri și include 99 de viraje.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R, prototipul electric care a doborât recordul pe urcarea de la Pikes Peak, se pregătește să atace virajele circuitului de la Nurburgring

Volkswagen vrea să stabilească un record pe Nurburgring în segmentul mașinilor electrice cu ajutorul prototipului ID R. Vehiculul electric dezvoltat de Volkswagen Motorsport a reușit deja să stabilească un record all-time pe celebra urcare de la Pikes Peak.
Vineri, 03 August 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia Volkswagen R se gândește la un vehicul electric de performanță: “Ideea există, dar nu avem o dată stabilită pentru lansare”

Volkswagen ia în calcul lansarea unui vehicul electric de performanță cu ajutorul diviziei sale R. Noul model ar urma să facă parte din familia de vehicule electrice ID, însă Volkswagen R nu a fixat o dată exactă pentru lansare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Iulie 2018 | General

Volkswagen ID R a stabilit un nou record: cel mai rapid vehicul electric de pe traseul de la Goodwood

Pilotul Romain Dumas a avut nevoie de 43.86 de secunde pentru a parcurge traseul de la Goodwood. Francezul s-a aflat la volanul prototipului Volkswagen ID R cu care a stabilit un nou record pentru vehicule electrice.
Luni, 04 Iunie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R și prima întâlnire cu virajele de la Pikes Peak: conceptul electric accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.25 de secunde

Volkswagen ID R a ajuns în Colorado. Conceptul electric pregătit de nemți și pilotat de Romain Dumas a realizat primele teste pe celebrul traseu de la Pikes Peak. "Cursa către nori" are loc în 24 iunie.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru