Renault Megane

Joi, 10 August 2017 | Modele noi

Primele imagini fără camuflaj cu noua generație Renault Megane RS: sportiva are schimbări minore de design

Câteva fotografii cu noua generație Renault Megane RS au apărut pe Facebook și evidențiază că sportiva franceză nu va avea un design radical schimbat comparativ cu versiunea standard.
Luni, 17 Iulie 2017 | Modele noi

Noua generație Renault Megane RS, dezvăluită într-o serie de fotografii patent: hot hatch-ul francezilor primește câteva artificii interesante

O serie de imagini patent cu viitoarea generație Renault Megane RS au apărut pe internet. Hot hatch-ul francez va debuta în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 07 Iunie 2017 | Modele noi

Renault Megane Akaju: ediție limitată cu scaune încălzite cu masaj și tapițerie din piele

Renault Megane a primit o nouă ediție limitată în Franța. Aceasta se numește Akaju și include scaune încălzite cu masaj, tapițerie din piele și sistem audio Bose.
Vineri, 26 Mai 2017 | Modele noi

Renault Megane RS a debutat camuflat la Monaco. Noua generație va avea opțiunea unei transmisii automate EDC

Renault a publicat prima galerie foto oficială a noului Megane RS. Nu aflăm însă foarte multe detalii de design, pentru că mașina e sub camuflaj.
Vineri, 17 Martie 2017 | General

Forţe proaspete pentru Renault Kadjar: SUV-ul primeşte un motor TCe de 1.6 litri şi 165 de cai putere

Renault a anunţat că SUV-ul Kadjar este disponibil şi cu un motor turbo pe benzină TCe de 1.6 litri şi 165 de cai putere, mai performant decât unitatea de 1.2 litri şi 130 de cai putere disponibilă până acum.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Feature

Teste de vacanță: cum ne-am petrecut Sărbătorile cu BMW X3, Nissan Navara și Renault Megane Estate

Echipa Automarket a trecut motorizată prin pauza de Crăciun, iar acum a venit momentul unui raport în care cele trei mașini din dotare sunt disecate pe scurt.
Marti, 06 Decembrie 2016 | Modele noi

Cadou de Moș Nicolae de la Renault: Megane GT diesel vine cu 165 CP și direcție integrală 4Control

Renault a anunțat prețurile celei mai puternice versiuni diesel disponibile pe actuala generație Megane. Noul Megane GT 1.6 dCi de 165 de cai putere este disponibil de la 24.250 de euro.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Industrie

Renault Clio şi Megane vor rămâne fără motorizări diesel: "Duritatea testelor de emisii va scoate unităţile de pe piaţă"

Renault anticipează că modele subcompacte şi compacte precum Clio şi Megane nu vor mai putea utiliza motoare diesel din cauza înăspririi testelor pentru emisii după scandalul Dieselgate.
Marti, 23 August 2016 | General

Renault Megane RS a devenit deja mașină de colecție: ultimul exemplar produs se vinde cu 37.000 de euro

Un dealer Renault din Scoția a reușit să intre în posesia ultimului Megane RS produs la uzina din Palencia. Mașina are potențialul de a deveni o piesă de colecție, motiv pentru care prețul său a crescut considerabil.
Duminica, 10 Iulie 2016 | Modele noi

Vești bune de la Renault: noul Megane RS va avea tot tracțiune față, peste 300 de cai și cutie manuală

Șeful diviziei Renaultsport îi liniștește pe fanii modelului Megane RS. Urmașul acestuia va avea tot tracțiune față și va livra peste 300 de cai putere.
Miercuri, 06 Aprilie 2016 | Intern

Jan Ptacek, directorul comercial Renault România: "Cei care cumpără mașini SH din Europa se expun la riscuri majore"

Cehul de 46 de ani care conduce destinele mărcilor Renault, Dacia și Nissan la nivel comercial în România a vorbit pentru Automarket despre programul Rabla, despre importurile SH și despre poziționarea noilor generații Megane și Talisman în segmentele lor.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Renault Megane: galerie completă cu interiorul compactei franceze

La câteva zile de la primele imagini oficiale ale exteriorului lui Megane, a venit rândul prezentării habitaclului acestui model. Compacta franțuzească și-a schimbat interiorul la fel de mult ca exteriorul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Top 5: cele mai importante premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt

Înainte de prima zi dedicată presei de la Salonul Auto de la Frankfurt, Automarket vă prezintă cinci cele mai importante premiere mondiale care vor fi expus la acest eveniment.
Luni, 07 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault Megane a ajuns la a patra generație: primele imagini oficiale

La două decenii de la lansarea primului Megane, Renault a prezentat primele imagini oficiale ale celei de-a patra generații. Modelul va fi prezentat public la Frankfurt.
Duminica, 06 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Renault Megane: primele imagini au fost dezvăluite înainte de prezentarea oficială

Un set de imagini oficiale cu noua generație Renault Megane a ajuns pe internet înainte de prezentarea programată la Salonul Auto de la Frankfurt de săptămâna viitoare.
Miercuri, 05 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Cum va arăta noul Renault Megane? Diferenţe între ipotezele de design franceze şi cele britanice

Presa britanică şi cea franceză nu cad la înţelegere în ceea ce priveşte designul viitorului Renault Megane, care va vedea lumina zilei în această toamnă. va prelua megane designul lui Kadjar sau se va baza pe estetica prezentată de noul Renault Talisman?
Joi, 21 Mai 2015 | Modele noi

Renault va prezenta la toamnă noua generaţie a lui Megane

Laurens Van Den Acker, designerul şef al Renault, a confirmat oficial prezentarea celei de-a patra generaţii a lui Megane în toamna anului curent, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Renault anunţă un nou model RS Trophy, cu ajutorul unui teaser oficial

Cu numai câteva zile înainte de Geneva, Renault a publicat un prim teaser al surprizei pe care o pregătea pentru salonul elveţian. Este vorba despre un nou model RS Trophy, cel mai probabil bazat pe Clio RS.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Dueluri de colecţie în Autovot: BMW X3 vs Mercedes Clasa C şi Opel Corsa vs. Renault Megane

Lupta se ascute cu cât ne apropiem de sferturile de finală. Astăzi avem din nou două dueluri importante: BMW X3 vs. Mercedes C-Klasse şi Opel Corsa vs Renault Megane.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Megane, Geneva 2010, Renault Megane, Ford Focus RS, Focus RS, Renault Megane RS, Megane RS, Renault Koleos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru