Renault Megane

Vineri, 05 Septembrie 2014 | Modele noi

Renault Megane Coupe Ultimate, ediţie specială cu accesorii de design

Renault Megane Coupe va fi disponibil şi cu o versiune limitată, botezată Ultimate, care aduce multe detalii estetice noi, cu iz sportiv, şi o echipare bogată.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Siguranta

Cele trei stele ale lui Megane au pus pe jar industria auto. "EuroNCAP nu e obiectiv", acuză presa franceză

După ce Renault Megane facelift a fost supus testelor EuroNCAP şi a primit doar trei stele din cinci, presa franceză acuză organizaţia europeană de lipsă de obiectivitate. "EuroNCAP generează o confuzie culpabilă", spun - pe bună dreptate - jurnaliştii francezi.
Miercuri, 26 Martie 2014 | Intern

Preţuri Renault Megane facelift în România: plecare de la 14.100 de euro pentru 1.6 benzină de 110 CP

Al doilea facelift operat celei de-a treia generaţii Renault Megane este disponibil în România începând cu acestă lună. Modelul primeşte atât schimbări estetice, cât şi noi motorizări şi echipamente şi versiuni de echipare. Preţurile scad cu până la 400 de euro faţă de vechea gamă.
Miercuri, 26 Martie 2014 | Modele noi

Renault scoate în 2015 un frate al lui Nissan Qashqai şi noua generaţie Megane

Noutăţi interesante în gama Renault programate pentru anul 2015: marca franceză va scoate pe piaţă noua generaţie Megane şi un SUV compact construit pe platforma lui Nissan Qashqai.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Intern

Renault va continua să sponsorizeze sportivii români până în 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio

Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au încheiat un nou parteneriat, pe o durată de patru ani, care va acoperi Jocurile Olimpice de la Rio.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Megane vine la Frankfurt cu un nou facelift

Gama Renault Megane a primit un nou facelift, mai pronunţat decât cel aplicat anterior. Restilizarea aplică noua identitate de design a mărcii şi pe gama de hatchback-uri compacte.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Modele noi

RenaultSport Megane Estate GT, o versiune de 220 CP a break-ului compact

Francezii de la RenaultSport au dezvoltat o versiune limitată a lui Megane Estate GT Line, oferită cu motorul 2.0 Turbo al lui Megane RS. Ediţia specială va fi oferită pe numeroase pieţe din Europa.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Megane va avea un nivel superior al calităţii percepute

Anthony Lo, şeful departamentului de design exterior de la Renault, spune că noua generaţie a lui Megane nu se va schimba dramatic, dar va creşte din punct de vedere calitativ.
Vineri, 31 August 2012 | Concepte

Renault Megane electric - un concept creat de Continental

Continental a creat o versiune concept a actualului Megane. Compactul fracnez a devenit astfel un model electric de 96 de cai şi autonomie de 150 de kilometri.
Marti, 03 Iulie 2012 | Intern

Renault Megane Olympic debutează în România alături de un concurs

Renault lansează un concurs alături de noua serie limitată Megane Olympic. Astfel, importatorul mărcii franţuzeşti pune la bătaie trei excursii la Londra pentru cei care se înscriu în concurs.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Surprizele standului Renault: Megane facelift şi electricul Zoe

La standul Renault a fost mare agitaţie. Sutele de jurnalişti au putut vedea astăzi electricul Zoe în versiune de serie. Alături de modelul urban, francezii au adus şi faceliftul lui Megane.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Renault Megane facelift: LED-uri, 2 motoare noi şi un RS mai potent

Renault a prezentat astăzi faceliftul său pentru actualul Megane. Compactul primeşte modificări estetice discrete (lumini LED), însă marile îmbunătăţiri se ascund sub capotă, unde se regăsesc două motoare noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 30 August 2011 | Modele noi

Renault a lansat o ediţie limitată a lui Megane RS: Monaco Grand Prix

Renault va construi doar 50 de exemplare ale ediţiei limitate Monaco Grand Prix a lui Megane RS. Motorul 2.0 Turbo al modelului dezvoltă 250 CP şi 340 Nm, la fel ca versiunea standard.
Sambata, 04 Iunie 2011 | Modele noi

Renault Sport prezintă un teaser video cu o versiune nouă a lui Megane RS

Oficialii Renault Sport au dat publicităţii un teaser video în care ne prezintă o versiune mult mai sportivă a lui Megane RS. Conform declaraţiilor făcute de francezi, informaţiile complete vor fi publicate pe 17 iunie.
Marti, 17 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Renault a adus în România Megane CC Floride

Renault a lansat astăzi în România ediţia specială Floride a modelului decapotabil Megane CC. Ediţia costă 24.900 de euro şi include o listă lungă de accesorii.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: AutoExpress compară Megane R26R cu Megane 3 RS

Englezii de la AutoExpress au comparat cea mai performantă versiune de serie a lui Megane 2 RS cu noul Megane 3 RS echipat cu şasiul Cup pe un circuit virajat. Va câştiga modelul mai puternic sau cel mai uşor?
Sambata, 16 Octombrie 2010 | General

Jandarmeria franceză va patrula alături de Megane RS

Constructorul Renault va livra 70 de exemplare Megane RS pentru Jandarmeria franceză. Acestea au special modificate şi vor putea fi admirate pe strazi începând cu luna decembrie a anului acesta.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Intern

Renault a lansat noul Megane RS în România

Renault România a lansat astăzi versiunea Renault Sport a celei de-a treia generaţie Megane. Preţul de lansare este de 23.600 de euro cu toate taxele incluse.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Accident spectaculos în Renault Eurocup Megane Trophy la Silverstone

Belgianca Caroline Grifnee a ieşit nevătămată dintre fiarele care au rămas în urma unor rostogoliri repetate cu un Megane Trophy. Norocul său: rollcage-ul obligatoriu pe astfel de maşini de competiţie.
Joi, 19 August 2010 | Economic

Topul celor mai vândute modele în luna iulie: Golf, Polo şi Fiesta

Luna iulie a găsit acelaşi Volkswagen Golf în topul celor mai vândute modele din Europa. Pe locurile doi şi trei se poziţionează fratele Polo şi Ford Fiesta.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Megane, Geneva 2010, Renault Megane, Ford Focus RS, Focus RS, Renault Megane RS, Megane RS, Renault Koleos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru