OFICIAL: Renault a adus în România Megane CC Floride

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.05.2011
Renault a lansat astăzi în România ediţia specială Floride a modelului decapotabil Megane CC. Ediţia costă 24.900 de euro şi include o listă lungă de accesorii.

Esential

15 exemplare Megane CC Floride au fost rezervate României.

Renault a lansată astăzi, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Clubul Diplomaţilor din Capitală, o ediţie limitată a celui mai nou derivat din gama Megane. Decapotabilul Megane CC a fost expus publicului prezent într-o versiune exclusivistă, care îşi doreşte să reinterpreteze într-o manieră contemporană celebrul model Renault Floride, vedet anilor '60.

Ediţia limitată se individualizează puternic la nivel vizual, mizând pe o culoare de caroserie alb ivoire, regăsită şi la nivelul jantelor de 17 inch, din aluminiu, cu efect diamantat. Culoarea aminteşte de cea a modelului Floride şi de jantele acelor vremuri.

În puternic contrast cu caroseria, interiorul decapotabilei a fost vopsit în culoarea roşie, beneficiind şi de o serie de inserţii albe. Nu puteau lipsi logo-urile Floride, regăsite pe caroserie, pe planşa de bord, pe mânerul schimbătorului şi chiar pe covoraşe. Detaliul care va marca exclusivitatea exemplarelor va fi însă plăcuţa care aminteşte tuturor de numărul redus de exemplare programate pentru producţia de serie: doar 1200. Dintre acestea, doar 15 vor fi destinate României.

Pe lângă elementele de personalizare deja amintite, Megane CC Floride va beneficia şi de o mulţime de dotări.

Lista include şase airbaguri, ESP, pilot automat şi limitator de viteză, radio CD cu MP3, Bluetooth şi conexiuni auxiliare, climatizare automată pe două zone, geamuri şi oglinzi electrice, senzori de lumină şi ploaie, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demarare cu card, senzori de parcare, scaune faţă încălzite, tapiţerie mixtă din piele ecologică şi textil, volan îmbrăcat în piele şi sistem de navigaţie integrat în bord.

Noul Megane CC Floride este disponibil în România doar cu unitatea pe benzină 1.4 TCe de 130 de cai putere, pentru care clientul va trebui să scoată din buzunar un total de 24.900 de euro cu TVA.

Comentarii (4)

  • ...
    Vreau si eu doua :)
    9 6
  • Retro
    Acum nu ca as avea ceva cu Renault,dar era chiar asa greu sa vopseasca jumatatea inferioara a spoiler-ului spate?
    Cum arata modelul retro si ce bine ii sta .
    11 4
  • Motorul 1.4 TCe dezvolta doar 130 de cai....
    0 5
  • andrei
    :))
    Adevarat cu bara aia spate! :)))
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru