Renault Megane

Vineri, 06 August 2010 | Modele noi

Renault va lansa Twingo facelift în primăvara lui 2011

Constructorul francez va opera un facelift pe modelul Twingo în primăvara lui 2011. Modelul revizuit va debuta la Geneva şi va expune o nouă filosofie de design, inspirată de conceptul DeZir.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

Franţa: Dacia Sandero este pe locul al şaselea la vânzări în iulie

Dacia şi Volkswagen au fost singurii constructori străini care s-au infiltrat în primele 12 locuri ale clasamentului vânzărilor din iulie în Franţa.
Vineri, 23 Iulie 2010 | Autoipoteze

Nissan relansează coupe-ul 200SX pentru a se bate cu VW Scirocco

Nissan se pregăteşte să lanseze în viitorul apropiat un coupe cu tracţiune spate, poziţionat sub actualul 370Z, capabil să preia tradiţia vechiului 200SX.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | Fotospion

Renault testează o versiune mai performantă a lui Megane RS

Olandezii de la Autoweek au prezentat primele imagini cu o versiune mai sportivă a lui Renault Megane RS testată pe circuitul german de la Nurburgring.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Comparativ nebun Fifth Gear - Megane RS, Focus RS şi Scirocco R

Fifth Gear a testat pe circuit cele mai puternice hot hatch-uri ale momentului: Renault Megane RS, Ford Focus RS şi Volkswagen Scirocco R. La final, câştigătorul a trebuit să dea piept cu Porsche Boxster.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Intern

Noul Renault Megane RS costa 22.600 de euro in Romania

Renault a anuntat preturile de Romania ale noului Megane RS, dar si intrarea in oferta comerciala a versiunilor Megane si Fluence de 2.0 16v cu transmisie CVT si a lui Laguna Coupe GT cu directie integrala.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Video

VIDEO: Conditiile extreme in care se testeaza modelele Renault

Renault cauta sa castige increderea clientilor sai cu un film scurt despre testele dure la care sunt supuse modelele sale, de la Megane la Koleos.
Marti, 02 Martie 2010 | Video

VIDEO: Renault prezinta noul pachet de echipamente GT pentru Megane

Gama Megane a francezilor de la Renault primeste un pachet de accesorii si echipamente intitulat GT. Acesta este disponibil pentru Megane hatchback, Megane Coupe, Megane CC si Megane ST.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Renault a prezentat la Geneva noua generatie a lui Megane CC

Renault a prezentat astazi noua generatie a lui Megane CC. Acesta dispune de acoperis pliabil din sticla si de noua transmisie automata EDC.
Vineri, 05 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Acesta este noul Renault Megane CC!

Renault a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale legate de noua versiune coupe-cabrio a lui Megane. Noutatea absoluta: plafonul segmentat vitrat.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Primele imagini cu Renault Megane CC

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale lui Renault Megane CC. La fel ca in cazul generatiei precedente, modelul are un acoperis retractabil din metal.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Modele noi

Renault Megane TCe 130 CP este disponibil in Romania

Renault a lansat un motor pe benzina in gama Megane. Acesta dezvolta 130 de cai putere si devine cel mai puternic din oferta modelului compact francez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Noul Renault Megane RS si Ford Focus RS, duel pe serpentine

Britanicii de la Autocar au organizat o intrecere pe serpentine intre Ford Focus RS si Renault Megane RS, pentru a vedea care hot-hatch este mai capabil in aceste conditii. Invingatorul il vedeti in clip-ul de mai jos.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault Megane RS - date, fotografii si informatii complete

Renault a prezentat informatiile si fotografiile oficiale cu noul Megane RS, reprezentantul marcii in segmentul hatch-urilor sportive radicale.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Megane, Geneva 2010, Renault Megane, Ford Focus RS, Focus RS, Renault Megane RS, Megane RS, Renault Koleos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru