EXCLUSIV: Primele imagini cu Renault Megane CC

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.12.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale lui Renault Megane CC. La fel ca in cazul generatiei precedente, modelul are un acoperis retractabil din metal.

Cea de-a treia generatie a lui Megane va primi si o versiune decapotabila, care va fi disponibila cu un acoperis escamotabil de tip hard-top, la fel ca cea de-a doua generatie a compactei frantuzesti. Renault Megane CC va debuta la Salonul Auto de la Geneva din 2010 si va fi disponibil pentru vanzare in primavara anului viitor. Acesta este ultimul model din gama Megane 3 care mai “lipsea” pentru ca aceasta gama sa fie completa.

Primele imagini ale lui Renault Megane CC au fost surprinse de catre cei de la Carpix in Suedia, in timpul testelor de iarna. Din pacate, exemplarul fotografiat este camuflat serios si detaliile estetice nu pot fi observate. Cel mai probabil, elementele de design prezente pe Megane Coupe vor fi preluate in mare parte de catre versiunea CC a acestui model.

Generatia precedenta a lui Megane CC a fost printre primele modele de segment C care au primit un acoperis decapotabil de tip hard-top. Ulterior, cei de la Volkswagen si de la Ford au introdus aceasta facilitate pe Eos si pe Ford Focus CC.

De data aceasta, Renault Megane CC primeste si o transmisie cu dublu ambreiaj, care va fi cuplata gamei de motorizari cu care acest model este deja disponibil in Europa.

Comentarii (4)

  • Coco Jambo
    De cate ori vad un Renault CC ma gandesc la omul sarac de rand care avand un Renault Cabrio se vede in marele Ferrari.Si mai spera ca mai poate avea succes si la femei ca mai tot cocalarul.Nu va luati Renault pentru ca le pica computerul de bord dupa 60.000 km si designul este unul fad care te plistisesti de el dupa nici un an.Mai bine un VW Eos cu care chiar impresionezi.
    1 16
  • eu pentru coco
    Megane cc
    Coco impusca-te baiatule, vorbesti si tu sa nu adormi, de unde dracu stii tu atatea? Vrajeala mai mare decat aia cu "le pica computerul de bord" nu am auzit vreodata, tu pun pariu ca nici macar nu ai condus un megane cc.
    Eos ca toate vaolsvaginurile au design fad, toate la fel nu au personalitate deloc, ioc, si cu eos am vazut numai tigani cocalari
    11 2
  • mai cocos
    Puteai sa zici si tu ca eos o fi putin mai fiabil, dar ca are un design mai atragator:))))), ai dat-o nasol aici, megane 2 CC e mai frumos decat eos, ce naiba.
    3 3
  • ayyayaya Coco Jambo ayyayai... lasati-l ca el plutea pe la limita superioara a stratosferei cu joint in mana cand scria asta... hey coco jambo, dam o trompeta? batem un cui? huh?
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru